Stef

Membru
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About Stef

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/05/1989

Profile Information

  • Locatie Craiova
  • Auto Volvo 460
  • Fabricatie 1996
  1. Salut, am si eu aceeasi problema nu imi indica temperatura dar imi porneste termocupla destul de des, cand merg cu masina, am dat si ceasurile de la bord am verificat tot si nimic tot nu imi indica temperatura in rest ceasul de la benzina merge bime.
  2. VOLVO 440 T

    Arata foarte bine masina ta, sa o stapanesti sanatos, am o intrebare daca ai dat catalizatorul jos cand ii dai in gura nu primesti eroare la sonda lambda si ti se opreste masina ?
  3. Pierderi freon

    Eu am bagat acum 2 luni freon am dat 120 ron si am fost la un service specializat unde au cuplat masina la un aparat si a duract circa 45 min curatarea instalatiei si bagarea freonului si ce mai trebuie ... la sfarsit apartul ala scoate o chitanta iti spune ce pierderi ai si cei de la service te mai cheama peste 2 3 saptamani sa vada cu lampa pe unde mai exact ai pierderi. Dupa care daca e ceva minor si pot iti repara ei daca nu te trimit la cineva care se ocupa cu asa ceva.
  4. reglaj faruri

    E destul de aiurea problema la tine, eu cand am cumparat masina aveam farul din dreapta fata spart si am cumparat altul care se regleaza la fel ca la tine si imi bate aiurea celalalt are o rotita pe el si se regleaza f usor.
  5. Blocaj centura de siguranta sofer

    Razvan de ticait poti sa scapi si daca scoti butoanele alea 2 din bord de unde ai avariile sau sa iti cumperi un cap de la centura si sa il tii tot timpul cuplat acolo. Cat despre treaba cu centura incearca sa te uiti atent acolo ca se poate cand ai lasat centura si s-a tras singura inapoi sa se incurce si sa nu ruleze cum trebuie, eu asa am patit Oricum decat sa dai banii pe o amenda ptr centura mai bine iti cumperi alta de la dezmembrari sau o repari pe aia cat mai repede, lucrez ca sofer pe distributie si sunt satul de amenzi pentru telefon si centura si nu mai plec niciodata fara handsfree si centura pusa din parcare. Nu e vorba de amenzi cat e vorba de siguranta ta ca nu mai esti atent 100% cand vorbesti la telefon.
  6. Problema pornire 460

    Multumesc pentru raspuns dar problema era cu totul si cu totul alta, sunt 2 mufe langa baterie in stanga, una era bagata decat jumatate si de acolo facea scurt cu farurile am rezolvat problema de dimineata am plecat cu masina dupa 2 3 porniri nu mai invartea iar, si saptamana trecuta cand am schimbat bucsa de la electromotor aia de cupru batranelu care a schimbat-o a uitat sa puna o saiba la loc si avea rotorul joc si deaia a facut faza asta, pana la urma am scapat ieftin 20 de ron la un mecanic care chiar stie cu ce se mananca si la care o sa duc masina si pentru problema cu relanti`ul . Apropo crede-ti ca nu imi mai merge calculatorul de erori din cauza asta? maine o sa incerc iar la el sa vad daca arata ceva Multumesc inca odata pentru ajutor si ne auzim maine, o seara placuta
  7. Problema pornire 460

    Pe scurt, astazi cand am vrut sa plec de la strand din Valcea a pornit masina normal dar imediat cand am plecat de pe loc mi s-a aprins becul de la ABS si am ramas fara curent(ac, lumini, cd) dar a revenit imediat, la 30 min de mers a facut iar chestia asta si iar a revenit, dupaia in mers cand dadeam faza lunga se aprindea becul de la ABS odata cu cel de la faza lunga. In seara asta dupa ce am venit din oras am dat de mai multe ori faza lunga la un caine si a murit masina instantaneu :| nu am mai avut nici un bec absolut nimic, cad am dat sa o pornesc iar nimic nu se aprindea nici contactul nici un bec in bord nimic, dupa 1 minut miracol a pornit masina, in drum spre casa am oprit sa vorbesc cu niste prieteni si cand sa o pornesc nimic dadeam de contact degeaba nu facea nimic, am verificat cu ei sigurantele tot se aprindeau becurile in masina in portbagaj farurile da masina nu pornea, am miscat de mai multe ori de volan stanga dreapta si dintr-o data a pornit masina ... astept pareri @iar am postat obosit si sper sa intelegeti, dupa 2 zile de strand si maine la 8:30 trebuie sa ma trezesc sa plec la lucru, o sa verific topicul de acolo ca am wireless si intru dp ipod sper sa gasesc un raspuns la chestia asta, oricum maine dimineata la 8 sunt in fata blocului ca sigur nu porneste din prima sau cine stie ??
  8. Sonda lambda 460

    Imi pare rau ca nu am mai postat dar nu am fost acasa si maine dimineata o sa plec sa ma plimb 2 zile cred ca saptamana viitoare o sa am timp si pentru masina
  9. Superba masina nu ai ce sa zici, ma deranjat acest post "Nu stiam ca Volvo fac si autoturisme. Credeam ca fac numai camioane. Oricum, nu mi-as da niciuna din cele patru masini (330i, A4 2.0TDI, MB 220 şi Logan 1.5) pe un pocit de Volvo nici dacă aşa primi o difernţă de 35000 de euro. Ptui!" de cocalar muritor de foame care conduce oltcit
  10. Sonda lambda 460

    Nu am mai apucat sa verific pt ca am fost putin ocupat si astazi toata ziua si maine o sa fiu la servici, deci ramane sa le verific joi
  11. Sonda lambda 460

    Maine o sa imi fac timp sa verific erorile si o sa postez aici ce probleme mai am
  12. Sonda lambda 460

    Multumesc frumos pentru sfaturi am sa incerc sa fac treaba cu pompa de venzina si revin cu un edit cat despre evacuare o sa ma interesez unde pot s fac una la un pret rezonabil eventual cunoasteti pe cineva in apropiere de craiova? Mai am o intrebare, in bord mai am aprins becul srs e o eroare ceva se poate sringe cumva?
  13. Sonda lambda 460

    Nu inteleg cum se poate strica furtunul ala ...
  14. Sonda lambda 460

    Adi de cand nu mai are catalizatorul daca sunt pe liber si o turez urca si la 7500 - 8000 de obicei la 6500 7000 se plafona, nu merg sportiv dar am vrut si eu sa vad ce ii poate pielicica . Oricum trebuie sa imi fac evacuarea cap coada am inteles ca exista catalizatoare sport ? @danut in cazul asta ce imi recomanzi sa fac ? am inteles ca ar fi de la pompa desi baietii de la service zic ca baga bine benzina ...
  15. Sonda lambda 460

    Deci 1 la mana trebuie sa am in masina tot timpul minim 20 l de benzina sa mearga frumos ? si 2 la mana daca imi cumpar catalizator nu imi mai da eroarea aia la sonda?