simpfzoli

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About simpfzoli

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie satu mare
  • Auto volvo s60
  • Fabricatie 2004
  1. probleme alarma s60

    tin sa multumesc celor care m-au ajutat. fara voi sigur nu progresam si nu gaseam in veci goarna. am desfacut masina am scos goarna si am taiato. totul era ars.
  2. probleme alarma s60

    Trapa nu are masina. Am mai scos siguranta dar nu merge nici turometru. Mai multe is legate pe aceas siguranta. Deci in concluzie am sa scot mufa pina imi cumpar o goarna, dupa aceea primundrum la electriciannsa vad de mai am consumator.
  3. probleme alarma s60

    dar daca scot doar mufa ce intra la goarna rezolv ceva ? adica dispare consumatorul apoi restu rezolv mai tirziu....
  4. probleme alarma s60

    mam ot uitat ce e in spatele frului.... nu se vede goarna nici nimica , de la alarma. eu cred ca e pusa intre aparatoarea de noroi si cealalta parte. mi se pare ca degeaba scot farul ori cum tre sa tai jos niturile alea ce tin aparatoarea de noroi de aripa.
  5. probleme alarma s60

    multumesc pentru raspunsuri. cred ca am sa incerc varianta ca sa scot farul si sa incerc sa scot goarana pe acolo. pare mai simplu dar in primul rind vreau sa remediez urgent problema si pentru asta voi scoate dor mufa de pe goarna pina imi caut acei acumlatori. cand mergeam la electrician tot imi spuneau ca am consumator pe masina da nu stiau ce . testerul doar atita spunea ca probleme la modulul de alarma. faza cu scosul siburantei nu merge pentru ca siguranta pe care e sistemul de alarma are mai multe ..... nu mai mergeau nici luminie din bord si nici turometrul . ce nuu amscris pina acuma este ac o baterie s-a distrus complect si am luat una noua , de data asta una mai puternica, un electrician mia spus ca e stricata incizatoarea de la usa stinga spate si am schimbato si aceea crezind ca am rezolvat problema cu cnsumatorii. cand inchideam usa mai sus mentionat se bloca singura si nu mai puteam sa o deschid doar pe dinauntru si asat bine inteles manual.... adevaru e ca de cand am schimbato nu se mai inchide singura, pretul unui nou inchizator era de 830 ron iar din dezmembrari 100 ron.
  6. probleme alarma s60

    si se poate curata ? nu inteleg ce baterii sa curga... imi cer scuze dar nu sunt un mecanic auto.... intre timp am gasit si subiectul. deci trebe sa dau jos goarna .si ca sa ajjung la ea trebuie sa dau jos roata din stinga. ce nu am inteles ca pina la urma se poate repare se gasesc acumlatorii respectivi ??o pot face eu sau merg la un mecanic electrician eventual ??
  7. buna ziua am un s60 benzina din 2004. de o vreme incoace am probleme .... 1000 de mecanici dau cu parerea si numai aiureli. acum la un ultim tester miau spus ca am probleme cu modulul central de la alarama . rog pe cei mai priceputi sami dea un sfat . cum sa il schimb de unde sa il cumpar , eventual de se poate repara . . problema e ca lucreaza alarma non stop si imi descarca acumlatorul.
  8. Furturi oglinzi

    am si eu aceas problema . mi sa furat oglinda stinga . sticla si motorasu . problema e ca nu gasesc doar intreg.
  9. azi am umblat sub scaun:) nu eu ci un prieten de al meu. a atins mufele si a si aparut eroare la airbeg . si asta se poate reseta din bord sau trebuie sa ma duc la un service?? va multumesc anticipat. P.S. e vb de un s60 din 2004.
  10. Ce muzică?

    la mine se aude mereu
  11. am 31 de anisori . conduc un s60 din 2004 cu doar 180 de cai da macar aia is sanatosi tunnnn. merg caluti foarte bine .

  12. si cum e mai bine sa tii acel STC activat sau dezactivat??
  13. oglinda stinga

    buna baieti. sunt posesorul unui s60 din 2004, motor 1984cm . benzina. din pacate miau furat oglinda ca noroc ca nu toata. doar sticla si motorasul, ca si un bun meserias au scos fisele respective si au lasat asa. ma poate ajuta cneva cu acele piese si daca da la ce pret ?/