mango7878

Membru
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About mango7878

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/19/1978

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto volvo s40 2.0 D
  • Fabricatie 2005
  1. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    salutare, Azi I-am schibat caseta de directie, urmeaza volanta, ambreiajul, mi s-au blocat ambele usi dreapta ( nu se ma dechid deloc), ce sa mai mi-a mincat ficatii aceasta minunata masina. Cand se strica una cand alta. de cand am achizitionat-o am bagat la bani in ea si degeaba, cand m-e lumea mai draga se strica iar. Dar spiritul Volvo invinge mereu. Va doresc o zi minunata.
  2. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    multumesc de informatie.
  3. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    salutare, azi am avut o criza de nervi si m-am descarcat pe masina. am aplicat una bucata pumn displeyului consolei central. Acum caut sa-l inlocuiesc. Poate sa ma ajute cineva cu informatii unde pot sa gasesc unu sh? va multumesc.
  4. probleme pornire la rece

    Toata vara a pornit bine.Nu am avut probleme pana sa se racoreasca.Cand opresc toti consumatorii porneste mai lung dar nu in 3.Cum aprind faruri si dau drumu la aer porneste in 3.
  5. probleme pornire la rece

    Salutare, Vesti noi.Cand opresc toti consumatorii porneste normal.Cand pornesc aeroterma merge intrerupt.
  6. probleme pornire la rece

    Acelasi lucru a spus si mecanicul de la ford.CA este in injector care se blocheaza.
  7. probleme pornire la rece

    Salutare, A trecut un an si problema pornirii dimineata nu s-a rezolvat.Toata vara a pornit la sfert si acum cand a venit toamna a inceput iar sa faca probleme.Inainte sa schimb bujiile dadeam la automat mai lung pana pornea.Dupa ce i-am schimbat bujiile dau mai mult la automat si porneste in 3, merge intrerup motorul pana se incalzeste, dupa acre nu mai face probleme pana a doua zi dimineata. De o saptamana dau la automat de 2-3 ori foarte scurt(ca atunci cand schimbi uleiul) si dupa porneste normal.Mai e ceva ciudat, cand pornesc aeroterma creste turatia si merge intrerupt motorul cat e rece.Am fost cu ea la ford si un mecanic mi-a zis ca se blocheaza un injector. Acum o saptamana am fost la Primus si mi-au spus ca totul e Ok ,motorul merge in parametrii si injectoarele sunt bune . Daca aveti ceva sfaturi, sau vreti sa cumparati un Volvo incadrat la dosarele X va rog sa-mi scrieti.
  8. Consum urban S40 2.0D

    Salut, Si eu am consum destul de mare.Inainte am avut un seat ibiza 1.9 tdi 131 cp, in comparatie cu s40 consuma mult mai putin si o alergam mai rau ca pe volvo, diferenta de greutate este de 130 kg .
  9. probleme pornire la rece

    De cand a venit caldura imi porneste bine si dimineata si seara.Daca este racoare dimineata porneste greu, e tare cuidat.
  10. capac filtru ulei intepenit

    Salutare, Azi am reusit sa scot capacul prin spargere(ciocan si dalta), a fost strans prea tare si din aceasta cauza nu a putut fi desfacut.Cost total capac(135lei)+freon+manopera -285 lei.
  11. capac filtru ulei intepenit

    Va multumesc pentru sfaturi.Astazi am fost la cateva reprezentante si mi-au spus ca este posibil sa crape partea de aluminiu, intr-un final am ajuns la Service filaret si am comandat capacul deoarece au zis ca o sa-l sparga pe cel de pe masina.Marti se face operatiunea.
  12. salutare, Am o problema destul de grava, va rog sa ma ajutati cu ceva idei. CAnd am cumparat masina am facut schimbul de ulei si cei de la service nu au putut desface capacul de la filtru de ulei( a ramas acelasi filtru, cine stie de cat timp nu s-a mai schimbat).Astazi am schimbat din nou uleiul si aceeasi problema nu se desface. Au incercat dar era riscul sa crape corpul din aluminiu si am inteles ca este destul de scump, e cu tot cu racitor(in jur de 11 mil). Va rog sa-mi spuneti o solutie cum pot sa-l desfac cei care au mai patit acelasi fenomen ca si mine. Va multumesc.
  13. probleme pornire la rece

    Vlaad ai filtru de particule ??Avem aceeasi masina si din cate stiu eu nu am filtru de particule.
  14. probleme pornire la rece

    salutare, Revin cu noi informatii, dupa ore de verificari mi s-a spus ca un injector da putin mai mult pe retur si mi-au recomandat sa bag o solutie de curatare in rezervor si daca nu da rezultat sa schimb injectorul.Am facut plinul am bagat solutia si acum astept minunea .Sper sa se rezolve.
  15. probleme pornire la rece

    Salut, Vad ca ai aceeasi problema ca a mea, azi mi-a recomandat cineva un service in Bragadiru, am lasat masina acolo si maine astept vestile. Te tin la curent.