AlexS40

Membru
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About AlexS40

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40 1.8
  • Fabricatie 2002
  • Auto 2 A4 2.0T
  • Fabricatie 2 2012
  1. Probleme ECC

    Salutare. Am observat o problema la sistemul de climatizare, si anume: cand dau la minim, baga aer rece iar cand schimb o gradatie spre cald baga direct aer cald la temperatura maxima. Masina are ECC, motor 1.8 b4184s2. Multumesc. PS nu este problema cu tranzistorul, este schimbat in vara.
  2. Dimensiuni cauciucuri/jante

    Cu 205/50/16 nu ar trebui sa ai nici o problema dar mai conteaza si ET-ul jantei. Eu cu jante originale Volvo nu aveam probleme cu 195/65/15, dar trecand pe niste jante cu 35 ET imi atingeau pe spate cand aveam masina incarcata. Acum folosesc 205/55/15 de vara si 185/65/15 iarna(ajuta ca sunt mai inguste si putin mai inalte)
  3. Tinichigerie si vopsitorie

    Multumesc. O sa incerc sa ajung candva la o intrunire sa-ti vad masina.
  4. Salutare tuturor! Din nefericire am ceva probleme la masinuta mea cu pragurile(rugina+2 gaurele) si as vrea sa le inlocuiesc. Asa ca apelez la voi sa-mi recomandati un tinichigiu bun si de incredere(daca stiti). Eu as vrea sa rezolv problema undeva la inceputul lunii iunie, plus ca as vrea sa vopsesc masina in totalitate. Sper ca am postat unde trebuie, daca nu, rog un moderator sa corecteze. Multumesc.
  5. Am pierdut cheia de la masina...

    Multumesc de ajutor.
  6. Am pierdut cheia de la masina...

    Cipul acesta este cumva lipit in interiorul plasticului sau doar incastrat. As avea sanse de reusita sau este destul de probabil sa il "ranesc"?
  7. Salutare tuturor. Asa cum spune si titlul, am pierdut cheia de la masina. Acum alta este problema: am rezerva care este deteriorata dar functionala(adica s-a cojit cauciucul de pe ea si s-a rupt putin plasticul) si as vrea sa scot cumva cipul de pe ea sa-l lipesc pe contact si apoi sa fac o cheie noua fara cip pe care sa o pot folosi linistit. Intrebarea mea este: cum pot scoate cipul fara sa il deteriorez? Multumesc anticipat!!! S40 2002 1.8 este masina
  8. Salut. Ca si aderenta pe zapada/gheata Nokianul sunt cele mai bune in opinia mea(mers o iarna intreaga Buc.-Brasov-Buzau si nu am ramas intepenit nicaieri nici probleme cu aderenta pe carosabil nu am avut) cam 10000km parcursi, e vorba de masina de servici. De remarcat ca pe masina proprie am de 5 ani Michelin A3 si se prezinta impecabil.
  9. recomandare bujii

    Salut.Eu am acelasi motor ca si tine si am pus Bosch iridium acum vreo doi ani. M-au costat cam 35 lei bucata dar sunt foarte multumit de ele.
  10. Vand anvelope noi vara/iarna - transport gratuit!

    Salut. 215/55/16 de iarna, ce ai?
  11. Surtcircuit

    Salut. Aceeasi problema am avut si eu in urma unui scurt circuit, am rezolvat-o schimband niste sigurante arse in tabloul din compartimentul motor. Erau trei grupate intr-un suport de plastic(la mine era galben suportul).Sper sa te ajute. http://imageshack.us.../tablousig.jpg/
  12. VAND ANVELOPE NOI

    Salut. Ma intereseaza daca poti aduce 2 anvelope 255/30/19 si 2 anvelope 225/35/19. Ce marci si preturi. multumesc!
  13. Probleme inchidere centralizata

    Scuze nu am fost foarte clar in descrierea problemei. Nu o pot inchide/deschide din buton, la ambele telecomenzi am baterii noi, o inchid/deschid doar din cheie. M-am uitat pe la sigurante si is toate ok.
  14. Salutare tuturor!!!! De ceva timp am o problema care mai nou s-a agravat.... nu mai pot incuia masina de pa telecomanda din fabrica. Mentionez ca bateriile sunt noi. Momentan o inchid din cheie(se inchid toate simultan). Astept orice fel de sfat. Multumesc. Masina-S40 2002
  15. Discuri de frana S40

    Salutare. Este si vorba de cum ai norocul. Eu am discuri Zimmerman de 4 ani (42000 km) si se comporta excelent, iar placute am avut Ferodo care m-au tinut cam 30000 km si acum am TRW, de care sunt mai multumit decat de Ferodo. PS. Nu generalizez, deci sa nu imi sara nimeni in cap ca unele is mai bune/rele decat altele.