Ct92cif

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ct92cif

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/27/1992

Profile Information

  • Locatie Constanta
  • Auto Volvo S80
  • Fabricatie 2002
  1. Schimbat motor

    Am reusit,am schimbat motorul. Merge bine singura diferenta a fost un senzor de admisie care la motorul meu de 130 cp era pe capacul de la admisie si pe cel d5 era pe intercooler. Acum ce trebuie sa fac sa mearga masina in parametrii de 160 cp?  
  2. Schimbat motor

    Problema este ca Dim-ul este prajit cred pentru ca nu schiteaza nimic si mai este si in  mile. Nu pot sa le folosesc tot pe ale mele? Un manual  va rog pentru s80 I imi poate trimite si mie cineva pe musat.ciprian92@yahoo.com 
  3. Schimbat motor

    Ce inseamna toata electrica? Pot sa pun dor calc de motor sau trebuie si cem.u si toate calculatoarele
  4. Schimbat motor

    Va salut! Detin un volvo s80 din 2002 motor 2.4 d 130 cp la ca mi.a intrat cureaua de la accesorii la distributie si mi.a facut putin deranj pe la motor pana la ruperea intizatorul din blocul motor. Am pus cruce motorului si am decis sa il schimb pentru ca iubesc prea mult masina. Am achizitionat un alt s80 din 2003 cu volan pe dreapta 2.4 d5 160 cp. Intrebarea mea este daca pot face acel motor sa functioneze la 160 cp sau doar il schimb ca si piesa efectiv, fieroaica?. Si o alta intrebare este pot pune unele optiuni de pe acea masina cum ar fii senzori ploaie-lumina,casetofon?
  5. Supra incarcare acumulator

    Am facut si asta si tot nu raspunde
  6. Supra incarcare acumulator

    Am schimbat bateria si nu asta e problema. Masina e inerta la orice comanda...nu raspunde la nimic cand pun contactul,doar radio si plafoniera...am adus un electronist si m-am apucat de masurat pe schema electrica.am tensiune in debitmetru,panoul de sigurante si multi alti senzori de la motor...continui cu masuratorile si astazi...in cazul in care am ghinionul sa se fi ars absolut toate calculatoarele masinii exista posibilitatea sa cumpar una cu volan pe dreapta si sa stransfer tot electricul ?
  7. Buna seara. In timp ce mergeam cu masina mi-a aparut martorul rosu cu semnul acumulatorului in bord urmat de pornirea climei ,arderea unui bec si cresterea excesiva a luminozitatii becurilor din bord urmata de mesajul "zu hohe spannung sicher anhalten"(in traducere tensiune excesiva opriti in conditii de siguranta).Am tras pe dreapta am oprit motorul dupa care am pornit si tot aceeasi problema.Ajutor!!!
  8. Salut ma poate ajuta si pe mine cineva cu tutorial despre resetare climatronicului la un s80 .In timp ce mergeam cu masina am observat ca partea din dreapta nu baga ac si este un aer destul de fierbinte de afara.
  9. Intrebare

    Salut am si eu o intrebare asa cum exista la VAG Etka, la Ford Tis, la VOLVO nu exista nici un program cu informatii???
  10. Erori

    da apare doar 025 fara nimik altceva Astfel de scriere nu e acceptată! Totuşi, care a fost economia, să pui "k" în loc de "c", că tot atâtea taste ai apăsat?!
  11. Erori

    Va salut sunt proaspatul proprietar al unui volvo s80 din 2002 2.4d 130 cp, manual 5 trepte si de curand am observat ca in momentul in care bag cheia in contact si o dau la primul scat se aude un bip si apare pe ecranul din stanga un cod :025 . Mentionez ca limba masini este germana Ma ajuta si pe mine cineva cum sa citesc acest cod
  12. Salutare sunt noul posesor al unui volvo s80 din 2002,si am o problema ceasurile de bord fac figuri Se poate sa iau alte ceasuri si sa scriu softul din ceasurile mele ?precizez ceasuri sh