highlander

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About highlander

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie iasi
  • Auto volvo V50
  • Fabricatie 2007
  1. Ulei pe admisie pana la debitmetru...

    @V50 Saphir...Multumesc mult pentru raspuns! O sa scot 1 l ulei din ea si apoi o sa vad ce am de facut.Cred ca ar fi bine daca tot o sa-i scot ulei sa desfac iar tubulatura , sa curat si debitmetrul ( cat pot) dupa care sa o vad cum merge si daca mai gasesc ulei pe galerie! Ceea ce nu am facut pentru ca nu mi-am dat seama atunci este sa miros un pic uleiul de pe joja sa vad daca miroase a motorina.Totusi vascozitatea lui mi s-a parut normala si culoarea de asemenea. Acum masina sta de 24 de ore. Cum sa depistez mirosul de motorina? dupa ce merg cu ea un pic si o las vreo 20 min sa se raceasca sau e bine si asa de o zi? Multumesc
  2. Ulei pe admisie pana la debitmetru...

    Buna tuturor! Problema cu uleiul pe galeria de admisie pana la debitmetru o am si eu! Posed un volvo V50 din 2007 1.6d cu 176000 km. ieri am observat ulei in galeria de admisie pana la debitmetru! Masina nu mai avea deloc putere si mergea ca o caruta! Mentionez ca de cand am facut revizia am parcurs cu ea aproximativ 500-600 de km.La revizie am pus ulei castrol 5w30 cu norma C1 plus schimbat toate filtrele! Dupa ce am fost la service cu ea sa vad ce are mi-au spus ca pot fi mai multe cauze:- 1 : supapa de la epurator(nu sunt expert dar va spun ce mi-au zis si ei); - 2 : segmenti. Mi-e greu sa cred ca s-au dus segmentii asa de repede! Dupa ce am curatat furtunele si un pic debitmetrul de aer masina a mers foarte bine dar pentru scurt timp. Nu am mai avut timp sa desfac iar totul sa vad cat ulei este acolo adunat din nou dar dupa ce am ajuns cu ea acasa la aproximativ doua ore (2h) am verificat nivelul la ulei si este mult peste nivel, cam cat tine partea de plastic galbena de la joja! Ma gandesc ca nu cumva sa fie prea mult ulei in baie plus injectoarele care sa fie cu probleme si care dau multa motorina desi ma indoiesc ca in 600 km mersi cu masina sa se fi acumulat asa de multa motorina in baia de ulei. Cum credeti ca ar trebui sa procedez? sa ii pun sa scoata ulei , si in cazul asta care sunt riscurile? sau sa merg sa verific injectoarele? Multumesc anticipat!
  3. Posibila problema

    Salutare tuturor! Am citit sfaturile voastre si mi-au fost foarte utile! Am avut si eu aceeasi problema cu mirosul de gaze in habitaclu si s-a rezolvat prin inlocuirea unei saibe de la injector! In aceeasi zi a venit un domn cu exact aceeasi problema si s-a rezolvat la fel! o zi buna va doresc!