lucamihail

Membru
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lucamihail


  1. Nimic mai simplu daca ai ajuns pana acolo.

    Desfaci usa care functioneaza din spate si iei broasca din ea, scoti mufa de alimentare din broasca defecta si o pui in broasca buna, vezi daca functioneaza.

    Daca nu functioneaza inseamna ca ai un fir sectionat iar in acest caz vezi ce semnal nu ai masurand in usa buna, daca functioneaza este nasol pt ca trebuie sa deblochezi broasca mecanic .

    Succes .

    Multumesc mult de tot. :thumright:

  2. Fara cheie in contact trebuie sa se poata impinge tija("timburus") ce actioneaza actuatorul.Daca NU merge atunci ai ceva mecanic ,(in cel mai bun caz) si ca atare desfa "coperta" usii si vezi ce si cum.Implicate putin ca solutiile nu vin mura in gura dupa net.

    In functie de locatie fie esti vaduvit ,fie esti coplesit de puncte de service care sa se priceapa bine la Volvo.Asta e viata.

    Salut

    Merge tija impinsa in jos,am dat fata de usa jos cu tot cu tabla aceea ,dar nu vad nici un fir sectionat.

    Nu pot sa-mi dau seama ce are.

    Eu sunt din Buzau,si nu am gasit nici un mecanic care sa se priceapa la Volvo,parca toti sunt cazuti in cap,se uita la masina ca "rata-n teava" si spun ca-i deranj mare la Volvo,de aceea caut raspunsuri pe forum.

    Multumesc :help:


  3. Buna ziua

    Am rugamintea de a ma ajuta cu o problema la usa spate stanga,precizez ca am un volvo v50 2.OD din 2005.

    Usa nu se mai inchide din telecomanda,se ridica geamul, si se inchide din telecomanda si din butoane dar nu se mai inchide din telecomanda,precizez ca am folosit butonul din lateral (cel pentru blocaj usa copii).Am fost la "mecanici" si mi-au spus ca trebuie inlocuita broasca din usa,oare asa sa fie?

    Multumesc de ajutor