mihaita89

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About mihaita89

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/13/1989

Profile Information

  • Locatie Ploiesti
  • Auto ex golf 6
  • Fabricatie 2009
  1. Sfat achizitie v50

    Eu am disponibil maxim 8000. As fi vrut ca anul de fabricatie sa fie peste 2007,2008. Sunt din ploiesti si nici aici nu este reprezentanta. As fi vrut break...dar nu orice break, passat dar este unpic cam scump..mondeo dar si mai scump...si v50 de care m.am indragostit ca sa zic asa..
  2. Sfat achizitie v50

    Mai bine as cauta o masina cumparata din ro decat adusa...
  3. Sfat achizitie v50

    Nu fumez , multumesc pentru sfaturi.
  4. Sfat achizitie v50

    Am intrat pe link-ul respectiv... Nu am inteles ironia ta..atata tot. nu am mai cumparat masina sh pana acum.. De aceea am cerut si eu un sfat
  5. Sfat achizitie v50

    Golful l-am avut pe benzina, 1.6 deci merge si mai putin. Touranurile majoritatea sunt 1.9 si 2.0 diesel. La volvo nu stiu.. Poate nu trebuia sa zic ca vreau sa car marfa pentru a nu fi inteles gresit. Vreau sa fie spatioasa .. Ms agr350r
  6. Sfat achizitie v50

    Nu va ganditi ca o sa car atata marfa incat dupa o luna masina o sa fie o epava! Nu am supermarket! car cateva cutii banale 1 data maxim 2 ori pe saptamana. Nu iau masina exclusiv pentru magazin. Daca era asa luam o dubita si nu va mai ceream sfatul..Marfa o car pe o distanta de 10-15 km maxim! Pur si simplu vreau o masina cu care sa combin utilul cu placutul. In orice caz multumesc marius pentru sfat Bogdan, la ce te-ai referit ca fac misto de voi?
  7. Sfat achizitie v50

    Salut pe toata lumea cu ocazia primului meu post. Am nevoie de un sfat din partea posesorilor de v50... Acum vreo saptamana mi-am vandut masina (un golf 6), din cauza leasing-ului si din cauza spatiului..redus pentru ce am eu nevoie. (am un magazin alimentar si nu pot sa car marfa) Masinile la care m-am orientat sunt vw touran >2007 si mai nou...volvo v50 break, undeva pana in 8000 euro. Despre touran stiu cate ceva...dar despre volvo absolut nimic ..vazut pe autovit cateva anunturi si am ramas placut surprins de eleganta ei.. Este spatios break-ul v50? este scumpa intretinerea ei? la ce m-ati sfatui sa ma orientez intre cele doua? Acum nu va ganditi ca o sa car cu masina pana o sa dea cu fundul de asfalt... Ce parare aveti de http://www.autovit.ro/volvo-v50-C26709436.html ?