ctobescu

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ctobescu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Romania
  • Auto Volvo XC70
  • Fabricatie 2006
  1. Dupa un drum mai lung, dupa reparatia mentionata, am descoperit ca nu mai functioneaza pilotul automat si crede ca nu mai cupleaza spatele- mi se pare ca plec greu de pe loc pe zapada si gheata. Mi s-a gugerat sa merg sa resetez calculatorul. Stie cineva ce implica operatia asta sau care pot fi cauzele?
  2. Am facut reparatia. Pisotnul era praf, se rupsesera inclusiv table din el si circulau prin ansamblu disc/placa de presiune. Ambreiajul mai tinea vreo 20-30000 km. Problema este ca pentru a face lucrarea trebuie sa dai cutia jos, iar ca sa dai cutia jos trebuie sa dai tot motorul jos. Motorul este urias iar operatia este foarte grea. Trebuie un service care sa mai fi facut lucrarea sau sa aiba o ehipa si dotare buna. Partea buna este ca , dupa ce ma dat motorul jos, am facut si distributia foarte simplu si elegant. Sugestia mea dupa experienta asta: la al doilea schimb de distributie, dati mororul jos sci faceti o revizie completa cu schimbare ambreiaj si distributie. Lucrarea este mai ieftina ,calitativ mai buna si cu costuri optimizate.
  3. Volvo S60-ul l-am cumparat cu 130 000 km la bord si am mers eu cu el 170 000 km
  4. Sunt posesorul unui Volvo xc70 2006, motor D5 185 CP. Am cumparat masina cu 145 000 km, am facut intre timp eu 30 000 km, deci are acum 175 000 km. In urma cu 2 saptamini, am inceput sa pierd lichid de frana pe care trebuie sa il completez la 700 km , caci raman fara ambreiaj! Se pare ca pierde lichidul pe la cilindrul/rulmentul de presiune de la ambreaiaj. Schimbarea lui necesita dezmembrarea transmisiei, destul de anevoioasa. Ati patit probleme asemanatoare? Daca da, lichidul de frana a afectat si ambreiajul? Luni o sa ma duc sa fac lucrarea la un service si o sa vad mai exact ce s-a intamplat acolo. Anterior am avut un Volvo S60 cu care am mers 300 000 km fara sa umblu la masina. Multumesc.