doryss911

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About doryss911

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/02/1981

Contact Methods

  • Website URL http://picasaweb.google.com/doryss.ro

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC70
  • Fabricatie 2007
  • Auto 2 Ranault Clio 3 by RBN
  • Fabricatie 2 2007

Recent Profile Visitors

2,298 profile views
  1. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    nu i-am mai spus eu lui Alex ce si cum dar am schimbat si flansele de amortizor si cand am ajuns acasa m-am uitat la ele si erau gata rupte si nici macar umblat la ele (am si poze daca cineva nu ma crede) si a doua zi am fost inapoi si le-a schimbat(desi acum ma intreb daca a pus ce trebuie) sper ca nu de la el am un mic joc in caseta de directie dar sincer normal era sa ma duc sa imi cumpere un set de anvelope noi pentru ce a lucrat prost la masina. nici macar nu m-a sunat sa imi spuna ce schimba la masina doar m-am trezit ca trebuie sa dau 2600 lei pe ce a facut. capetele de bara le-a vazut cu ochii lui alex si le-am lasat la el pentru cine le doreste si are nevoie de ele pentru ca ele sunt noi si eu nu am ce sa fac cu ele. nu este normal sa te duci si sa faci ceva la masina doar pe factura........ sincer fiecare este indreptatit sa zica orice daca o face pe banii lui. sa fiu in tandem cu subiectul am facut revizia la Primus si am intrat in promotia 2.0 si 6+ am facut update la toate computerele si masina merge ca noua; capete de bara si bielete antiruliu fata spate si garnituri la furtunul de turbo(la Alex)
  2. Mancare BIO

  3. Mancare BIO

    Salut, Am stat si am citit topicul de la cap la coada si am vazut multe pareri pro si contra. Parerea mea personala, pot sa spun ca nu sunt unul care a trait la oras o viata, este ca mancarea bio este bio doar ca trebuie sa se numeasca bio. Bio nu exista, dar exista mancare sanatoasa, mancare cu care bunicii mei au trait sanatosi pana la minim 87 ani si ceva peste, mancare cu care parintii mei traiesc sanatosi si pana acum si mancare cu care eu sunt obisnuit. Bio este un termen doar si voi vreti sa il catalogati precum firmele de standarde. Standardele le facem noi cei care mancam si nu o firma care nici nu are habar de ce inseamna curat, sanatos si etc. la mine la parinti in ograda nu se foloseste ingrasemant chimic si nici o substanta (stropit vie, cartofi, etc). Tot ce se foloseste este balegar natural in diverse combinatii de ai mei stiute si testate:balegar de vaca si oaie pentru ceapa porumb si etc si asa mai departe..... Bio pentru mine inseamna sa simt ca mananc ceva cu gustul pe care il stiu de o viata si nu ceva standardizat de nu stiu ce forum. E adevarat ca orice gust poate sa fie produs si in laborator dar se simte cel natural de la o posta. Gainile, porcii, curcanii, oile, vacile si tot sunt crecute cu lucerna si mancare crescute doar pe pamantul nostru si doar de asta manac. Eu daca nu ii aveam pe ai mei imi faceam singur o ferma si imi cresteam singur ce imi trebuie. Am un copil mic si refuz sa ii dau ceva din comert doar pentru faptul ca mie nu imi plac si sunt constient de faptul ca sunt pline de substante nocive. mancarea este unul dintre putinele desfatari care ne-au mai ramas noua romanilor pentru ca afara cam tot este produs industrial si fara nici o taina in partea gustului si a organicului. Multumesc.
  4. Intalnire saptamanala SECTOR 1 BUCURESTI

    Si eu cred ca vin. Merci
  5. Intalnire saptamanala SECTOR 1 BUCURESTI

    La penny azi vine si bunicu'? Sotiei mele i-au placut dulciurile si tre sa mai iau. Merci
  6. VIDA-DICE...?

    Vreau sa cumpar si eu un DICE. Recomandari ceva? Multumesc.
  7. Unde la Penny si la ce ora? Merci
  8. Poate mai aveti loc si pentru mine data viitoare.
  9. Schimb ulei cutie automata 6trepte

    16 l ulei = 1200 ron Manopera= 100 ron
  10. Unde ai fost la detailing pentru interior? Ma intereseaza si pe mine si bineinteles cat te-a costat? Merci
  11. Schimb ulei cutie automata 6trepte

    Salut, Am fost azi la Dl.Ionel si am schimbat uleiul in cutie. Am ramas placut impresionat de cunostintele, amabilitatea si abilitatile acestui domn. Este foarte tare cel putin pe Volvo si foarte ok ca si om. Am avut uleiul neschimbat si era spre negru si foarte apos acum este capsuniu. mi-a verificat masina de sus pana jos si mi-a facut si ceva adaptari pe la Actuator si pe la debitmetrul de aer. Mi-a verificat si EGR-ul daca isi face treaba. A ramas placut impresionat de Bluepowerul pus de mine. Eu sunt foarte incantat ca mi-a confirmat ca masina este ok si ca nu trebuie sa ii mai fac nimic in afara de schimbat pompa de inalta de la spalatoarele de faruri care este in scurt. o sa vad de unde o si cumpar acum. Ma simt usurat ca mi-a verificat si mi-a confirmat ca distributia a fost schimbata asa cum scrie pe motor. Felicitarile mele pentru dansul si il recomand cu placere.
  12. Schimb ulei cutie automata 6trepte

    si acum intrebarea intrebarilor cum aflu ce ulei imi trebuie? pot sa zic cuiva VIN-ul si imi zice sau .........
  13. Schimb ulei cutie automata 6trepte

    Salut, De unde cumpar si eu 16 l Ulei de cutie automata original volvo? Merci
  14. Schimb ulei cutie automata 6trepte

    Am vorbit cu cei de la Mercom si manopera de spalat cutia este 650 RON, scimbatul de ulei la Mercom este standard, adica se schimba doar 3.5 l si atat. Eu vreau sa spal cutia si inca nu am aflat unde si cum se poate face, desi cred ca o sa o fac eu singur pana la urma conform procedurilor de pe xcforum. Poate dau si eu de domnul din Pantelimon sa vad ce si cum si poate scap. Merci.