kuky77

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About kuky77

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Seudia
  • Auto VOLVO V70 D3
  • Fabricatie 2011

Recent Profile Visitors

610 profile views
  1. Distributie XC70

    Trebuia  schimbata la max 160 000 km Include.  Cureaua  de distributie.  Rolele  intinzatoare  si pompa de apa.  Aici in Suedia original costa totul in jur de 320 euro. Iar alte firme de piese, pretul este in jur de 250 euro.
  2. Jante spate incalzite

    Salutari! Intre timp am fost mai intai cu masina la R.A.R -ul Suedez si nimic. Nu au depistat nici o problema la frine si  discuri spate. Dupa am fost la Un Mecanic si a ridicat puntea spate a cuplat calc de mina la masina, a decuplat frana electr, a dat jos etrierele, placutele si discurile si a controlat  totul de la a la z. A mai ajustat  putin placutele de frana in grosi med si in latime, dupa care a controlat pistoanele la etriere daca functioneaza, a montat dupa totul  la loc si acuma nu mai sunt probleme. Multam si sa aveti parte de drumuri bune.
  3. Jante spate incalzite

    Multam. O sa ma duc azi sa vad ce rezolv. 
  4. Jante spate incalzite

    Da. Numai cele de pe spate.
  5. Jante spate incalzite

    Dupa schimbarea placutelor s-a cuplat din NOU calc de mina si sau reglat pistoanele pe noile placute. Dar totusi discurile de frana si jantele spate se infierbanta.  Sa fie pare sabotii de frana ???sau frana de mina Electrica care Agata totusi discurile de frana de se incalzesc??
  6. Jante spate incalzite

    Da s-a cuplat calc de mina la mufa  de sub volan si sau retras pistoanele inainte si dupa schimbarea placutelor.
  7. Jante spate incalzite

    Da. Frana de mina este Electronica.  Cind Au schimbat placutele de frana pe spate au cuplat mai intai calculatorul de mina si au decuplat  pistoanele. Dupa inlocuirea placutelor au testat dinnou pistoanele si totul functioneaza ok.  
  8. Salutari !! Jante spate fierbinti.  Discurile de frana schimbati de 10 000 km si placutele de frana spate reschimbate de 200 km ( brembo ). Am condus azi aprox. 100 km si cind am ajuns acasa am realizat ca jantele spate si Discurile de frana sunt foarte incinse.  Care poate sa fie problema ????  Va rog sa imi raspundeti daca se pricepe cineva sau daca a trecut cineva prin asa problema.   Multam si drumuri bune sa aveti.