Raducu Radu

Membru
  • Content count

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Raducu Radu

  1. Probleme baterie?

    Pune linistit de 80 de ah , de preferabil oem sau aftermarket, dar sa fie cu specificatia AGM pentru start stop. 
  2. Probleme baterie?

    Buna , am si eu o problema in legatura cu bateria. Pe al meu s60 d3 din 2012 a murit bateria sa zic asa , mai imi aparea in bord mesaj cu acumulator slab , cand era frig tare afara, si cand o opream uneori. Vreau sa schimb acumulatorul ( precizez ca este oroginal) cu unul echivalent. Atasez o poza cu ce am avut pe masina si vreau sa stiu ce a-ti pus voi pe masina si e ok, si sa imi spune-ti si mie daca cumva trebuie baterie pentru start - stop adica agm din aceea, sau se poate pune acumulator normal , obisnuit. Multumesc ! 
  3. Buna , recent mi-am achizitionat un Volvo S60 2.0 D4 163CP, automata din 2012 echipare momentum, va pun si un link cu masina ( http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=312112184 ) , intrebarile mele sunt urmatoarele: Ce parere aveti de motorul de pe masina , daca nu gresesc este d5204t3, probleme comune , etc...  ? Cat despre cutia de viteze ce parere aveti ?  Avand in vedere ca masina are relativ kilometri putin si este de la reprezentanta din Belgia cu CAR-PASS si control tehnic si garantie 1 an de zile in europa la Volvo, astept parerile voastre. Multumesc.   In caz de nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul unde trebuie. Multumesc !
  4. Volvo S60 Cutie automata

    Multumesc !
  5. Parere s60 2.0 d4 163cp 5 cilindri

    Multumesc tuturor pentru pareri , astept in continuare sfaturile si parerile voastre ! Multumesc !  
  6. Volvo S60 Cutie automata

    Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva, cum pot verifica nivelul de ulei la cutia automata de pe un s60 d3 din 2012. Daca din tester , detin vida dice si delphi. Multumesc !
  7. Becuri Xenon

    Multumesc frumos Bogdan !
  8. Becuri Xenon

    Buna , recent am achizitionat un volvo s60 din 2012, cu faruri cu bec halogen.... intrebarea mea este urmatoare, daca imi cumpar faruri complete originale cu drosere si becuri xenon din dezmembrari , si le pun pe masina in locul celor cu halogen, vor functiona? Multumesc !
  9. Buna , recent mi-am achizitionat un Volvo S60 2.0 D4 163CP, automata din 2012 echipare momentum, va pun si un link cu masina ( http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=312112184 ) , intrebarile mele sunt urmatoarele: Ce parere aveti de motorul de pe masina , daca nu gresesc este d5204t3, probleme comune , etc...  ? Cat despre cutia de viteze ce parere aveti ?  Avand in vedere ca masina are relativ kilometri putin si este de la reprezentanta din Belgia cu CAR-PASS si control tehnic si garantie 1 an de zile in europa la Volvo, astept parerile voastre. Multumesc.   In caz de nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul unde trebuie. Multumesc !  
  10. CD Player

    Salutare, pentru cei care au incercat, testat, vazut, sau cunosc acest kit de player multimedia pentru c30/s40/v50  http://www.bluepower.se/en/product/audio-video/car-stereo/custom-players/volvo-c30s40v50c70-headunit-arm.html       , as vrea sa stiu daca se poate ce parere aveti despre firma specificafii, marca, calitate produsului, calitatea sunetului  si daca se merita sa achizitionezi asaceva (sa lasam pretul de 600 de euro la oparte), ma refer strict la calitate performance, fiabilitate, etc.... Multumesc !
  11. Jante aliaj

    Va salut cu respect !   Dupa cum stiti unii dintre voi si ati citit in acest topic, m-am orientat dupa un set de jante pe 17 si cauciucuri, acuma ce vreau eu sa va intreb si astept si parerile voastre, este: cum vor sta jantele acestea pe masina mea (mai inafara, mai inauntru), parere despre jante, eventual recomandare , parere cauciucuri, eventual ceva recomandari?    Astept , multumesc !   Jante http://www.ejante.ro/magazin-online/jante/produs/pdw-jeneva/385211   Anvelope    http://www.ejante.ro/magazin-online/anvelope/produs/nexen-n-blue-hd-plus/781467 Sau   http://www.ejante.ro/magazin-online/anvelope/produs/federal-ss-595/780291  
  12. Lumina faruri mai buna, cum?

    Claudiu T eu vineri vin in Timisoara, daca vrei ne putem intalni si til desfac eu sau iti arat cum. Stima
  13. Lumina faruri mai buna, cum?

    Marian Sabou, iti multumim frumos, apreciez efortul depus de a ne explica cum ai procedat la aceasta operatiune. Sa ai parte de volvolica tau multi km de acum inainte fara defecte si incidente !
  14. Lumina faruri mai buna, cum?

    Salut Marian, imi poti, sau ne poti explica te rog exact procesul de inlocuire lupe, cum ai procedat, de unde le-ai cumparat, pret, sunt lupe OE sau AM care se monteata in far la versiunile de e46 care nu au lupe in far din fabrica?  Iti multumesc !
  15. Jante aliaj

    Salut Cristi, am inteles, apreciez comentariul tau. Cand ai spus 160k km te referi la atatia ai parcurs tu de cand ai jante pe 17 de vara sau atatia are v50-ul tau in total ? 
  16. Jante aliaj

    Am inteles,va multumesc deocamdata, mai ASTEPT pareri, sfaturi !!  
  17. Jante aliaj

    Salutare, acusi vine primavara, si bineinteles, ma tot uit dupa niste jante frumoase pe 17 (in loc de 16 cat am pe masina). Intrebarea mea este, are ceva daca pun jante pe 17 in loc de 16 pe masina? Afecteaza ceva, gen, directie, caseta, pivoti, bucse, capeti, bielete, suspensii, etc.. ? Vreau sa va intreb pe voi, mai ales pe cei care aveti, sau a-ti avut jante r17 sau care a-ti trecut de la r16 la r17. Necesita ceva modificari? Pe mine ma intereseaza daca imi afecteaza directia, in sensul ca poate sa se duca mai repede directia ca sunt mai mari, sau ?    Multumesc, astept raspunsuri, sfaturi !!   PS: Masina este un volvo S40 2.0D Kinetic din 2006 !!
  18. ce fel de ulei sa folosesc?

    Asa e Midnight Caller, probabil ca nu e cel mai bun de pe piata, dar eu sunt foarte multumit de el deocamdata, o sa vedem pe viitor ce va fi. Lumea vrea ieftin si bun, dar nu tot timpu' pusca socoteala de acasa cu cea din targ. Toate cele bune !
  19. ce fel de ulei sa folosesc?

    Asa e Midnight Caller, probabil ca nu e cel mai bun de pe piata, dar eu sunt foarte multumit de el deocamdata, o sa vedem pe viitor ce va fi. Lumea vrea ieftin si bun, dar nu tot timpu' pusca socoteala de acasa cu cea din targ. Toate cele bune !
  20. ce fel de ulei sa folosesc?

    Salutare ACN, eu sincer iti recomand acelasi ulei ce l-am folosit si eu, LIQUI MOLY SpecialTec F 5w-30 (NU CASTROL) deoarece respecta cu exactitate normele si este si pentru benzina si pentru diesel. Eu sunt foarte multumit de acest ulei, momentan, deoarece nu il consuma, iar motorul merge mai rotund, mai silentios, fata de CASTROL ce am avut inainte si pe care nu il recomadn NIMANUI, nici un fel de ULEI CASTROL, orice norme si specificatii ar avea (probabil ca in germania, austria, belgia, etc... o fi de calitatea mai buna, dar la noi ii ultimul ulei, parerea mea). 
  21. ce fel de ulei sa folosesc?

    Salut Midnight Caller, eu sunt multumit de LIQUI MOLY fata de CASTROL, deoarece motorul merge mai rotund, este mai silentios, si nu consuma uleiul, nu scoate fum, nici la CASTROL nu consuma uleiul, dar parca motorul era mai zgomotos. Motivul este ca, Castrolul de la noi cel putin nu mai este ce era inainte.    Eu detin si un VW Golf 3 1.9 TDI 66kw 90CP, si pana anul acest tot castrol magantec 10w-40 si mai papa din el cate putin, la un schimb de ulei complectam in jur de 1,5 litri, chiar 2litri de ulei .... iar de cand am schimbat cu liqui moly leichlauf special diesel 10w-40 (de vreo 5000 km) am complectat vreo 200 grame (motorul mai pierde in unele locuri ulei, dar putin, are o varsta totusi si vreo 480 000 km)  Mentionez ca schimbul la VW il faceam si il fac la 9 000-9 500 km MAXIM ! Toate cele bune !!
  22. ce fel de ulei sa folosesc?

    Salutare, de curand am facut si eu schimbul de ulei+filtre la Volvo meu (S40 2006 2.0D Kinetic) si am folosit asa: Filtru ulei: Purflux Filtu motorina (combustibil): Purflux Filtru aer: Kengst  Filtru polen: Kengst (simplu, nu cu carbon activ) si imi pare rau ca nu am luat de data asta cu carbon activ, in fine oricum voi cumpara unul cu carbon activ si il voi schimba Ulei motor: Liqui Moly SpecialTec F 5w-30 A5/B5 cu Normele specificate de producator bineinteles, cele cu WSS 913B, 913C, 913D..   Inainte de acest schimb am folosit filtre MANN si ulei...(nu spuneti nimica, ca pe atunci nu stiam excat cum ii cu "castrol") Castrol Magnatec 5W-30 A5/B5 WSS 913B, 913C, 913D...   Sunt abea la al 2-lea schimb de ulei, primul fiind cu castrol, iar al 2-lea cu Liqui Moly (pe care eu personal, il recomand), restul schimburilor de ulei pana sa cumpar eu maisna au fost facute in Belgia (nu stiu exact ce ulei au bagat, dar filtrele erau purflux, si erau diferite putin fata de filtrele noastre purflux si la design, si calitate)   Si... de fiecare data cand schimbati uleiul, cumparati-va buson nou de golire daca schimbati pe la buson, deoarece al meu s-a intepenit la al 2-lea schimb de ulei...   Sper ca v-a fost de folos acesta postare, la cat mai multi KM cu VOLVO voastre, toate cele bune !!   Am atasat niste poze la filtre (sunt doar informative pentru cei care nu stiu marca) si uleiurile folosite (cele folosite de mine pana acuma)
  23. Lumina faruri mai buna, cum?

    Salutare si la multi ani!  Ma numesc Radu, si citind acest articol, vreau sa va spun ce am facut eu pentru o lumina mai buna la farurile cu halogen la s40/v50. Am dat farurile jos, le-am luat in casa, m-am dotat cu surubelnite, carpa din piele de caprioara si bumbac si m-am pus pe dat jos lupele din faruri, le-am curat (am dat cu putina solutie de geamuri W5 de la Lidl pe carpa din piele de caprioara dupa ce am umezit-o putin de tot cu apa), inclusiv oglinda, iar dupa aceea am sters cu carpa din bumbac. Am asamblat tot la loc si gata. Mentionez ca este o oarecare diferenta sesizabila ! Din cate am observat cand am desfacut farurile am vazut ca si oglinda e usor matuita pe o parte la ambele faruri... Am vrut sa imi pun initial kit xenon mai calitativ de 55w 4300k cu condensatori, deoarece se stie ca sunt probleme daca pui un kit din piata de slaba calitate. Dupa aceea am vrut sa iau un kit xenon calitativ tot de 55w cu condensatori dar de 3000k (pentru a nu sari in ochi ca am xenon deoarece 3000k este o culoare mai galbuie putin) deoarece, dupa cum se stie xenonul montat pe masini fara instalatie de spalat faruri, autoleveling si lupe NU este legal, iar daca te opreste un Domn' Garcea care vrea sa te intrebe de sanatate mai in detaliu ramai fara talon si nu este chiar ok... Am avut si becuri halogen minune de la osram, philips cu lumina mai buna, etc.. dar nu sunt prea fiabile, pretul este mare, iar  pe ploaie nu vezi mai nimica, asa ca si acum am becurile originale osram cu care a venit masina echipata, cel putin cu becurile alea am cumparat-o eu din strainatate.  Dupa cum spune si paunionutz, este un surub mai greu de desfacut din cauza motorasului de reglaj, dar mie nu mi-a dat dureri prea mari de cap. Sper ca va fost de ajutor. Va salut cu respect !!
  24. Salutare, ne-am puteam intalni pe Iveco, acolo sigur nu ne deranjeaza nimeni. Stima !
  25. ce fel de ulei sa folosesc?

    Buna, detin si eu un  Volvo S40 2.0d din 2006, din decembrie 2014. Pana acum totul ok, cu mici interventi (minore) , dar per total sunt foarte multumit de masina !!   Intrebarea mea este urmatoarea...: Cand am facut schimbul de ulei  cand am luat masina, am pus filtre Mann, si ulei castrol 5w30 full sintetic cu normele WSS care trebuie ! Se apropie schimbul de ulei si as vrea sa schimb uleiul castrol cu liqui moly, mai exact liqui moly leichtlauf special f 5w30 care este semi sintetic din cate am vazut in loc de full sintetic. Si mai este si liqui moly special tec f 5w30 , care nu cunosc daca este semi sau full sintetic. Iar filtru de ulei si motorina le-am schimbat cu purflux in loc de mann Intrebarea mea este: Are ceva daca pun ulei semi sintetic in loc de full sintetic ? Care dintre aceste 2 uleiuri liqui moly mentionate este mai indicat, mai bun pentru masina mea?  (mentionez, masina nu are DPF din fabrica !)   Si as mai vrea sa stiu daca se poate ce ulei recomandati voi pentru masina mentionata sau care este indicat? Si la fel si cu filtrele.    Va multumesc, astept ! O zi frumoasa !