Marius Greab

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Marius Greab

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/04/1991

Profile Information

  • Locatie Cluj Napoca
  • Auto visez la C30
  • Fabricatie 2012
  1. Sfaturi achizitie primul Volvo

    Am discutat cu multe cunostinte in legatura cu achizitia primei mele masini. S-au facut mari presiuni asupra mea ca masina sa fie cumparata din afara tarii, sa nu fie rulata in Ro. Astfel, cred ca voi face o vizita Germaniei in viitorul apropiat. Pana una alta, am aruncat un ochi pe mobile.de si am gasit asta, pare cam suspect de ieftina: http://www.mobile.de/ro/marcă/volvo/model/c30/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:volvo,mdl:c30,frn:2010-01,prx:8001,dmg:false/pg:vipcar/205364265.html
  2. Sfaturi achizitie primul Volvo

    Cristi, nu am de unde sa stiu daca o lovesc sau nu. Am foarte putina experienta dar ma descurc bine la volan, ce e drept. Cel putin conduc cu capul pe umeri si preventiv... Totusi cred ca ar fi util Casco pt. primul an.
  3. Sfaturi achizitie primul Volvo

    Cam asa se calculeaza Casco: - cu cat masina este mai batrana (plus 3-5% la fiecare nou an), - cu cat fransizele sunt mai mici si mai putine (plus 0-30%) , - atunci cand masina a suferit avarii in anul precedent de asigurare (situatie de malus), - atunci cand masina este de lux (cand valoarea de nou depaseste un anumit prag) (plus 5-10%) - atunci cand proprietarul este persoana juridica, - atunci cand masina nu are alarma sau alte dispozitive electronice antifurt (plus 3-8%) - pentru activitatile de taxi, paza si protectie, transporturi periculoase si alte asemenea (plus 25-200%).
  4. Sfaturi achizitie primul Volvo

    @nionut78: Exact asta e situatia! Ai uitat sa pui in calcul si o polita casco macar in primul an in care o sa detin masina. (fiindca nu am experienta in condus)
  5. Salut! De cateva saptamani m-am hotarat sa aplic pt. un credit in vederea achizitionarii primei mele masini. Am doar 23 de ani, am reusit sa obtin un job bine platit iar ca urmare consider ca merit o masina premium. Iar fiindca pentru mine exista doar Volvo si restul, m-am oprit asupra unui C30. As prefera un model facelift, cu cat mai putini km. Din ceea ce am observat pe cel mai in voga site de vanzari auto din tara, cel mai popular motor este 1.6D DrivE. Exact ceea ce imi doream, insa in urma parcurgerii mai multor topicuri de pe site, in care se aduceau in lumina problemele acestui motor, nu mai sunt atat de sigur. As avea si posibilitatea sa imi achizitionez masina din afara tarii, insa, culmea, preturile autoturismelor de afara mi se par mai ridicare decat cele din tara. Am deschis acest topic in speranta ca am sa gasesc printre voi, un posibil vanzator a ceea ce caut eu in momentul de fata. Iar daca nu... sunt in cautarea acelora dintre voi care m-ar putea ajuta cu pareri, sau chiar cu un test, in cazul in care ma voi hotari sa fac achizitia din tara. Bugetul meu e de aprox. 8.000. E