Haiimthatguy

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Haiimthatguy

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cluj Napoca
  • Auto Volvo 240
  • Fabricatie 1986
  1. Ce model merită luat pentru tuning motor/suspensie

    Arată bine masina. O să îi dau probabil un telefon dacă apuc însă nici nu ma grăbesc să iau ce nu trebe de aia am şi postat aici. Acuma îi musai să mă dau şi cu un 850:)) Am trecut cluj dar aşa o aparut. Poate am dat miss click
  2. Ce model merită luat pentru tuning motor/suspensie

    Sunt in Cluj Napoca.
  3. Ce model merită luat pentru tuning motor/suspensie

    Da ştiu Aş lua ceva de mai puţini bani s60 t5 care nu ii face lift găsesti in germania la 3000 euro:0 om vedea că numa spre sfarsitul veri o să iau . Da atunci sigur iau ceva şi dacă nu îi volvo (voi fi plecat din românia aproape 5 săptămâni)
  4. Ce model merită luat pentru tuning motor/suspensie

    C30 Îi frumoasă dar $$$. Un 850 sau s60 îi la bani puțini şi mai iau in considerare că când o iau îi fac un tune up de la cap la coadă. Decizia asta o să fie mai grea decât credeam
  5. Ce model merită luat pentru tuning motor/suspensie

    Am tot căutat s60 t5 îmi place modelul. O să mă doxumentez şi pe 850 şi c30.merci tuturor de păreri. Tractiune spate sau awd ar fi frumos. Diesel nu o să iau deci, şi dacă trebe să caut şi în germania nu numa in RO.
  6. Ce model merită luat pentru tuning motor/suspensie

    Masina îi luată din america şi îi tanc. 240 îi 2.4 cutie automată. Da sfântu wikipedia m io dat informări despre motorizare. Cu totu că şi un model tractiune spate îi tentant. Un vlsd sau differential sudat şi am cu ce mă juca. Mulţumesc tuturor de sfaturi. În vară acuma sigur achiziționez eu ceva.
  7. Ce model merită luat pentru tuning motor/suspensie

    "Postat 10 December 2014 - 02:12 AM" cu totu ca incep sa caut numa motorizarea asta de 2.3t de acum incolo.
  8. Ce model merită luat pentru tuning motor/suspensie

    asta ii si idea sa mai aud pareri si sa ma mai si documentez putin sa stiu in ce ma bag.
  9. Ce model merită luat pentru tuning motor/suspensie

    mda, pai asta urmeaza sa caut cateva luni pana gasesc ce trebe sau poate cateva zile cine stie . multumesc oricum dupa ceva documentatie pe net se aud lucruri bune de toate automatizarile benzina turbo; acuma de probleme sigur dai cu orice masina care nu ii tinuta in vitrina.
  10. Ce model merită luat pentru tuning motor/suspensie

    Mulţumesc o să verific.consider şi tractiune fată îi pentru distractie nu mă bag la competitie. Merci de ajutor! Am avut şi saab 93 tractiune fată cu soft evacuari si filtru de aer am scos in jur de 230 de cai şi m am distrat bine.eu mai mult is curios ce motorizari recomandaţi şi de ce. Care au potential. Aş lua o masină până în 4-5000 euro să rămân şi cu niste bani de băgat în ea.
  11. Bună, Întrebarea mea este în felul urmator: Ce motorizare si ce masină credeți că merită luată. Caut o versiune benzină turbo până în 2500 cm. Scopul masinii ar fi să o modific pentru putere suspensie şi frame. Evident ceva model "R" dar costul îi ridicat şi mă gândesc că nu se merită pentru ce am eu nevoie . Îs în zona mea mai multe locuri în care cunostinte se dau pe foste piste de cartodrom. Aşa dar, caut ceva să dispună de caluţi să şi fie distractiv. Mentionez am masină de oras asta ar fi de distracţire şi am de gand să modific mai multe cum ar fi softul turbina injectoare pompă benzină si etc. Deci ce parere aveti ce model s-ar merita? Am condus şi monitorizării de 1.8t şi de 2.0t si 2.4t. Toate o fost masinii bune. Am avut şi saab si subaru dar următorul proiect aş vrea să fie un volvo. Multumesc anticipat pentru orice sfaturi. P.s. am un volvo 240 din 86 din 2001 care şi acuma functionează bine doar nu îl mai prea conduc. O masinat de nota 10 da nu are potential deoarece nu este turbo