Ioanbalas1989B

Membru
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ioanbalas1989B

  1. Decarbonizare motor

    Bună.  De ceva vreme am citit o știre despre decarbonizarea motoarelor la fiecare 40 000 Km.  Eu am deja peste 215 000 Km și nu am făcut-o niciodată. Este cineva care a făcut decarbonizare la motor? Cât e de benefica pentru viața motorului?
  2. Ce rol are rezonatorul? ??

    As fi interesat sa cumpăr un furtun tunning în loc de țeavă aia de rezonator... De unde as putea cumpăra?    Intrebam în cazul în care se strica în călătorie dacă produce ceva pagube continuând sa mergi pana la un service fără rezonator. 
  3. anti skid service vereist volvo s40

    Am găsit. ..era un șurub de la injector pe unde pierdeam diesel...iar de când l-am strâns nu mai apare nici eroarea
  4. anti skid service vereist volvo s40

    Și mie îmi apare aceeași eroare dar curios că dacă ploua afară dispare....apoi când iese soarele revine și ciuperca.
  5. Buna

    Aceasta problema am avut și eu la un s60 d5 doar ca la mine bătea și ceva când motorul era rece iar când mergeam cu masina se auzea acel huruit  la motor. Era ambreiajul și volanta + un injector și suporți motor
  6. Dvd defect

    Am fost la volvo sa cumpăr un alt dvd și costa 800 dacă dau unitatea veche lor. Are cineva un dvd (contra cost) cu seria asta? 
  7. Dvd defect

    Bună  De curând am achiziționat un volvo S60 an 2008 diesel D5 și as avea nevoie de o îndrumare dacă sunteți în cunostiinta.  Masina are Dvd și un ecran care iese din bord dar când introduc dvd înăuntru nu îl citește. ..Am și niște dvd-uri cu harta europei dar nici astea nu le citește. .. Mă puteți ajuta cu niște păreri. ..e defect ? Unde se poate repara ? Sau nu știu eu sa îl folosesc De menționat ar mai fi..în spate la dvd am o mufa verde care nu e introdusa nicăieri. ..dvd îmi accepta discul dar nu îl citește  Multumesc
  8. Bună  Are cine dvd navigatie pt s60 an 2008? Cu seria de mai jos    
  9. Dezmembrari Volvo S60/S40/V50/V70

    Bună Are cineva o clema de siguranta (volvo s60 an 2008 D5 ) pentru stecker-ul care vine de la schimbător în acest cui. Am pierdut-o  și îmi tot sare iar mașina rămâne în viteza.
  10. Bună.  De când a venit sezonul rece și temperaturile au scăzut am observat ca la acest volvo nu îmi îngheață parbrizul. S-a întâmplat ca noaptea sa fie și -7 grade și tot nu a înghețat . Are masina ceva extra pentru a nu îngheța ? De menționat ar fi ca încălzire are doar luneta spate.
  11. Cumpar geam/macara stanga fata.

    Cunosc pe cineva lângă Fălticeni  (Suceava) care are dezmembrări doar de volvo. Sigur găsești acolo și trimite pe curier. 0040754670839 Ionut 
  12. Ce rol are rezonatorul? ??

    Intrebam în cazul în care se strica în călătorie dacă produce ceva pagube continuând sa mergi pana la un service fără rezonator. 
  13. Ce rol are rezonatorul? ??

    Se poate merge și fără el?
  14. Nu știu

    Da am închis usa dar tot nu funcționează. Nu citește cd-ul . 
  15. Nu știu

    Bună.  Dacă este cineva în cunostiinta și mă poate ajuta în a schimba becul de semnalizare din oglinda laterala stânga.  Am fost azi la verificarea tehnica periodica și pintre altele mecanicul spunea ca e necesar a schimba acel bec de semnalizare din oglinda. M-Am uitat , m-am tot sucit și habar nu am Cum se poate înlocui.   
  16. Nu știu

    Stie cineva repara dvd de navigație? ?? Nu citește cd-ul și nici nu îl învârtește când e introdus 
  17. Nu știu

    Fuzeta...suportul ăla în care intra planetara și pe care se prinde rulmentul.   O întrebare La cauciucurile cu dimensiunea 225/45 / R17 care e presiunea optima??  Cauciucuri de vară 
  18. Nu știu

    Am schimbat azi rulmentul și ca sa scot planetara din fuzeta a fost nevoie de o presa hidraulica de 50t . După ce a împins 25t abia a cedat. Am încercat și cu una mai mica de 20 dar a început sa se îndoaie presa.  Mecanicul spune ca fuzeta e din aluminiu. Nu am mai văzut aluminiu sa nu se îndoaie la presa de 25t. 
  19. Schimbare burduf planetara

    Azi am schimbat și eu rulmentul la volvo s60  fata dreapta Și accesibil problema am întâmpinat. ..nu am reușit sa scot planetara din fuzeta.  Am încercat cu o presa hidraulica de 20 tone și a început sa se îndoaie presa. Am mers la un atelier unde repara camioane și am împins cu o presa care avea un maxim de 50 tone După 25 tone a cedat și a ieșit afară planetara.  Cei de la service spuneaU ca capătul planetarei când e introdus în fuzeta se unge cu ceva pastă și de ăsta iese așa greu. Eu v-as recomanda sa încercați la o presa hidraulica de mare putere (peste 25 tone). Și fără frică. ..chiar dacă fuzeta e din aluminiu nu a crăpat. 
  20. Nu știu

    Ionut! Roata de pe partea stângă față huruie....dar se aude acest huruit  după 50-60 km /h...și se aude mai tare. Sa fie oare rulmentul? Sau când virez stânga se aude iar.  
  21. Nu știu

    Am încercat dar nu merge  
  22. Nu știu

    Am reușit Mulțumesc pentru ajutor Mai am de schimbat doua becuri de poziție și nu știu Cum se schimba Pun o poza sa vedeți  Ar trebui desurubate cu inbus? Am încercat sa dau mufa aia jos dar nu am reușit 
  23. Nu știu

    Am uitat sa scriu dar nu cred ca e important ... E volvo s60 din 2008
  24. Talon volvo s60 an noiembrie 2002 diesel

    Gratis