MAndrei

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About MAndrei

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cyprus
  • Auto -
  • Fabricatie 34
  • Fabricatie 2 0
  1. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Am fost la test, mi-a placut cum se tine masina (D4 400nm/190cp auto 2x4). Parca pleaca un pic mai lent, dar ma gandesc ca e de la turbo lag. N-am putut sa-i testez timpul de raspuns in depasiri dar per ansamblu trage foarte bine. In intrare in sens giratoriu, in acceleratie de pe loc, se stabilizeaza repede, dar nu ca un 4x4. Asta dupa ce am condus si un Tiguan 2.0TDI (270nm/180cp auto 4x4) care sta foarte bine in sens giratoriu in acceleratie continua, mod sport activat. Am fost surprins, ne mai conducand 4x4 inainte. Acum deh, sunt clase diferite, asta e clar, dar la pret sunt cam la fel (3k diferenta), deci Volvo s-ar putea sa ma aiba de client. Ce n-am inteles prea bine de la dealer e faza cu stop/start engine in traffic. Mi-a spus ca nu functioneaza daca sunt 30+ grade la exterior. Adica vara n-ai nici o sansa sa faci economie la consum? In Cipru sunt 30+ grade vreo 8 luni pe an... Inca o chestie. maverick: in linkul de mai sus (polestar.ro) motorul D3 (2015) nu apare ca fiind DRIV-e, pe cand D4 (2015) este clar si ferm sustinut de Polestar. Este doar o chestie de marketing sau sunt motoare diferite intr-adevar? Specificatiile sunt asemanatoare, difera doar nm si kw, bineinteles. Ah, si pretul e diferit (3k in plus pentru D4).
  2. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Salut, apreciez timpul alocat pentru lămuriri. Mai mult ca sigur voi alege D3 (inițial am crezut ca este D2 dar era typo pe oferta). Ajunge cam 30k. Ma duc la test drive în 2h. Chiar sunt curios. Revin.
  3. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Multumesc de sugestie. Intr-adevar se pare ca sunt probleme la EGR, dar toti aveau modele Jan/Feb 2015 sau 2014. Intre timp, Volvo a fixat problema se pare; modelele Aug/Sep 2015 au deja EGR modificat. In rest, nimeni nu se plange  Ramane sa vad ce pret obtin. BTW, update de la 150CP la 180CP (+ torque bineinteles) cam cat costa si cand e recomandat sa se faca modificari? Nu ca m-ar interesa 30CP in plus, dar ca idee. Sunt si alte beneficii? Consum redus?
  4. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Hai salut, Am tot citit zilele astea comentarii referitoare la cutiile automate de pe Volvo. Cred ca majoritatea se refera la 6 viteze, mai vechi. (?) Multe cu probleme, cateva fara probleme. Eu imi caut de vreo 2 saptamani masina noua. Si mi-a cam placut XC60, dar neaparat cutie automata pentru ca e RHD si deh, decat sa schimbi manual cu stanga mai bine nu mai schimbi. Imi poate spune cineva cum e 8 speed Geartronic? La fiabilitate ma refer; e vorba de un motor D3 (2.0/150CP) sau D4 (2.0/190CP) - FWD. Presupun ca e acelasi motor, D4 fiind imbunatatit din soft. Din reviews pe YT si alte site-uri nu se plange nimeni, inca. Multumesc.