ViciuS

Membru
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ViciuS


  1. Salutare! As avea nevoie de niste recomandari din partea voastra in legatura cu niste bare transversale si o cutie portbaj ce s-ar potrivi pe un S60 MY12.

    Doresc sa car in el skiuri, clapari, placa snowboard si de ce nu poate si ceva bagaje.

    Daca lungimea skiurilor e de 156cm ce dimensiune mi-ati recomanda pentru portbagaj?

    Apreciez enorm viitoarele recomandari venite din partea voastra!

    Mersi

     


  2. Eu personal pe langa reprezentata Iasi si Bucuresti am treut pe la urmatoarele persoane si am fost multumit: 

    Dl. Gabi - Serarie: 0741183144 - a mai reparat volvo-uri - am fost pentru diagnoza si verificarea inchiderii centralizate

    Dl. Petrica : 0755645609 - pt diagnoza auto - am fost pentru diagnoza la regenerarii filtrului de particole

    Dl. Catalin - capat CUG : 0747072626 - aici am facut ultima revizie si schimb placute frana

    http://turbolider.ro/ - aici si-a reparat un amic turbina  S40 si a fost foarte multumit. 

    Nu garantez ca numerele sunt inca valabile dar puteti incerca. 

     

     

    2 people like this

  3. Salut Cristi Muresan, cam cat ar ajunge schimbarea blocului de valve manopera + piese?

    Am avut aceeasi problema mentionata de colegul in fiecare an. Sunt la al3lea an si nu as mai face schimb ulei si adaptare sa ma tina doar 1 an. In plus eu am mai curatat si radiatoarele. Toate aceste operatii sunt costisitoare si doar amelioreaza problema nu o rezolva, cel putin in cazul meu.


  4. Salutare am revenit cu niste concluzii legate de consum. Dupa mai multe investigatii banuielile mele sunt urmatoarele:

    1. In diminetile reci motorul se comporta un pic ciudat nu ruleaza in paramentri pana nu se incalzeste. De aceea e un pic mai zgomotos, nu toarce frumos si in plus consumul acestuia este crescut. Va rog sa macorectati daca banuiesc gresit

    2. In perioada in care am observat consumul un alt factor a fost si timpul petrecut in treapta 1 la semafoare si perioadelor cu vreme rea cand deobicei este mai aglomert in trafic.

    Am schimbat traseul si am incercat sa evit cat de mult am putut punctele 1 si 2 si se pare ca consmul a revenit la paramentri care ii stiam eu. 


  5. Salutare, 

    Volvo S60 My12 D3 2.0 

    De cand am schimbat distributia si accesoriile am observat un comportament ciudat la masina. A crescut consumul. Daca inainte aveam o medie urban/extra-urban de 6.7 acum media a crescut la 8.8.

    Am facut niste teste si am observat ca consumul in oras a cresctu de la 7 la un 10.5.

    In afara consumul de la 6.7 la 8.

     

    Am fost la reprezentanta si am rugat sa verifice sa faca o expertiza atat mecanica cat si o diagnoza si raspunsul a venit pe nesimtite: "masina nu are nimic, totul este perfect"

    M-ar putea cineva ajuta cu informatii/experiente personale legate de aceasta problema, pentru ca nu imi vine sa cred ca dintr-o data consumul poate creste asa de mult.

     

    Mentionez ca testele de consum au fost facute de-a lungul a peste 700km inclusiv urban si extra urban. 

     


  6. Orice zgomot anormal ce apare la inchiderea masinii inseamna ca exista probleme cu broastele, e problema comuna la S60 2, pica broastele mai rau ca la S40/V50 . 

    Problema a fost de la incuietoare ( probabil broasca ). Am verificat firele conectand la ele o alta incuietoare de la alta masina si motorasul incuietorii primea comanda. Asa am decis sa cumpar de la dezmembrari o incuietoare de pe o masina din acelasi an.  Am inlocuit incuietoarea cu pricina si acum totul este in regula. Multumesc tuturor pentru suport si pentru timpul acordat.

    1 person likes this

  7. Nu stiu daca sunt senzori pe scaunele din spate, dar daca decuplezi centura in timpul mersului te avertizeaza sonor indiferent daca e cineva pe scaun sau nu, si cred ca in spate sunt gandite pentru protectia copiilor. Poti sa ai un scaun de copil pe care sa nu-l vada senzorul in caz ca este, iar copilul poate debloca centura accidental... Eu am tot timpul un mesaj pentru bancheta din spate cand am un scaun de copil, si imi zice ca centura spate stanga e cuplata... Sau imi spune de fiecare data care din cele trei centuri spate sunt cuplate.

    Masina mea detine asa ceva. E un mai mult un mesaj de informare decat un mesaj de eroare.