palipi

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by palipi

  1. Volvo xc60 sau touareg

    Vreau sa cumpar o masina nou si sunt in dilema intre 2 masin! Volvo xc60 D5 CP 220 full dotat sau wv touareg CP 263 mijlociu dotat? Pretul sa zicem nu este interesant, desi este o diferenta aprx 5000 euro!(touareg e cel scump):-) 
  2. Volvo xc60 sau touareg

    Am ales xc60:-)   
  3. Volvo xc60 sau touareg

    xc90 deja nu intra in bugetul meu, si dupa parerea mea in varianta diesel motorul are 2 l, care mi se pare e putin. asi ajuta niste informatii ca care cum are probleme, cost intretinere. candva am a vut vw touran multe probleme am a vut cu ea, din cauza asta vw nu e simpatic. dar tourag e o alta clasa. Am vazut poze cu xc60 pe care o sa lanseaza din anul viitor, deja o sa fie cu tuch screan,si cu o caroserie mai buna. dar nu am timp sa astept atata
  4. Volvo xc60 sau touareg

    Referitori la preturi xc60 este mai scump decat wv tiguan si cx90 e mai scump decat touareg!cam cu 2-3000 eu! Am condus pe aman doua masina!xc60 e mai sportiv mai iute! Touareg mai comod si mai frumos din interior!acceleratia e mai bun la touareg!daca asi punea impreuna confort+sport devina ideala!e greu de ales! Dar dintre istea vreu sa aleg!
  5. Volvo xc60 sau touareg

    Mare diferenta nu este intre dotari! Volvo are in plus: reglare scauni automate cu memorie,(touareg manual are) mai multe dotari de siguranta,incalzire scaun spate, senzor poaie,blocaj de siguranta a cutiei de viteza!cam restul este aceas dotari! Inima mea as alege volvo dat mimtea touareg! La care este mai ieftin intretinerea?Trebuie sa aleg saptamana aceasta!