Geralt

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Geralt

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Galati
  • Auto Volvo XC60
  • Fabricatie 2011
  • Auto 2 Honda Jazz
  • Fabricatie 2 27

Recent Profile Visitors

654 profile views
  1. Buna ziua. M-ar putea ajuta cineva sa gasesc un amortizor pentru hayon? Este vorba de amortizorul din dreapta, cel care se conecteaza la butonul de inchidere a portbagajului.Aodul piesei este DRT 31479628. Am gasit undeva, dar imi pare exagerat pretul de 1730 lei pentru el. Va multumesc.
  2. Probleme multiple XC60 2010

    Buna. Am un XC60 2400 cm3, Diesel, cutie automata. Ieri mi-a aparut un mesaj pe bord, care spune "versnellingsbak beperkte werking". Nu am facut poza, am tradus. In traducere este ceva de genul "operațiune cutie de viteze limitată". Mesajul a aparut dupa o depasire mai brusca, agresiva. Am oprit masina, asteptat 5 minute. Cand am pornit-o din nou, mesajul disparuse. Am cautat acum si pe siteul Volvo. Am gasit "De versnellingsbak werkt niet op maximale capaciteit. Rijd voorzichtig totdat de melding verdwijnt. Bezoek bij herhaaldelijke verschijning een werkplaats", in traducere "Cutia de viteze nu poate ocupa capacitate maximă. Condu cu atenție până când mesajul dispare. Vizitarea atelierului reaparea". Ce fac? Trebuie sa schimb uleiul in cutie? Va multumesc pentru raspunsuri...
  3. Mesaj bord

    am si eu o intrebare, ca tot a venit frigul. exista vreo posibilitate sa bag webasto la xc60-ul meu? merci.
  4. Mesaj bord

    inca ceva. as putea oare eu, de unul singur sa fac update la hartile de navigare? Masina este din iunie 2011. merci. 
  5. Mesaj bord

    Imi dai shi mie o adresa, preturi, info... Merci
  6. Mesaj bord

    Da, si inca ceva. Nu este la tema, dar intreb aici. Vreau (de fapt e ultranecesar) sa schimb limba de afisare la bord. In calculator am reusit. O pate face cineva cu un tester sau tre' sa merg la reprezentanta? Sau la vreun service autorizat volvo? Poate imi recomanzi ceva...
  7. Mesaj bord

    Merci, Caller. Cred ca ai dreptate. In ziua aia tocmai ii schimbasem placutele de frana din fata. Am intrebat baietii din service daca e nevoie sa mai toarne lichid si au zis ca nu e nevoie. Verific maine dimineata.
  8. Mesaj bord

    Buna. Am achizitionat recent un XC 60. De 2 zile la franare mai brusca imi apare mesajul "Koelvl.peil Stip auto z.s.m." insotit de un semn rosu de exclamare. As vrea sa stiu ce inseamna si cum se rezolva. Va multumesc anticipat.