betty

Violenta in trafic

64 posts in this topic

Inca un "barbat" cu bemveu isi da in petec: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/violenta-in-trafic-la-ordinea-zilei-s-a-intamplat-din-nou-in-bucuresti.html

Cred ca e mandru de cat de barbat e. O fi legitima aparare sa treci cu masina peste el/impusti in astfel de cazuri? Vad ca pe bmwclub n-a aparut nimic, poate c-o sa se justifice panarama in vreun fel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Păi, cred că ăia de pe beenveu-club aşteaptă să apară o ştire cu un volvist violent. Cum facem? Ne batem între noi sau tu cu ai tăi, eu cu ai mei? smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

aste tipul de "client" pentru mine....

am casco, intram in el si in masina lui fara nici o ezitare !

a pus frina nejustificat. i se suspenda carnetul...

ca pieton, era pe carosabil in zone nepermise...

hai ca sint bune si legile astea la ceva....

Edited by iulirx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Legi avem, probleme avem la capitolul cine le aplica :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

D-lor, nu mi-au placut niciodata ”beemve”-urile ca masini, si asta inainte de a observa ce categorie ”dă băieți” le conduc, dară vazând aproape zinic cine le conduc, am ajuns să-mi pară Trabantul vecinului muuuuuuuuult mai frumos. M-am gândit ceva timp care expresie să folosesc pentru a fi ”elegant” in exprimare, țăran nuuuuuuuuuu, cunosc țărani mult mai cizeleți decât mulți orășeni, cred că ”târtani obosiți și parveniți(gen jiji berbecali)” li se potrivesce pe deplin, părerea mea.

Și are dreptare colegul, avem legi bune dar perfectibile, dar nu sunt aplicate. Deci ajungem tot la justiție, justitie care, dacă își facea datoria in țara asta și nu erau acoperiți HOȚII ȘI MAFIOȚII, țara noastră era altfel. Dacă nu erau acoperiți cei care au furat tot ce a fost bun la noi în țară și erau condamnați, puteam fi cel puțin la nivelul celor din occident(vezi tările foste comuuniste unde s-au aplicat legile corect - cehia, slovacia, slovenia, lituania, estonia, etc...)

Edited by nariam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fac parte dintr-o mica comunitate de programatori europeni. Baietii sunt de prin fostele tari comuniste si cele nordice, au in jurul varstei mele si nu au problemele care le avem noi.

In caz de o altercatie, se cheama politia.... nu ca la noi sa sara la bataie.

Ei poarta centura de siguranta mereu. Nu stie unul ce e aia bujie, bucsa sau planetara. Ei nu trebuie sa se murdareasca pe maini pentru ca au bani sa repare masina in service!

Nu au auzit de manele, cocalari. M-au intrebat ce inseamna cocalar. Le-am dat definitia urmatoare: Individul care nu este tigan, dar care se comporta ca unul, le asculta muzica si se imbraca in stilul lor se numeste tigan. Si cocalarii deobicei conduc beemveuri.

Ii ia somul pe scaun in suc propriu, in bar, beti morti, cu telefoanele pe masa si cand se trezesc, telefoanele sunt tot acolo. Fa asta in Romania :))

Culmea e ca desi sunt cel mai sarac dintre ei, am cea mai veche masina, sunt singurul care a mers cu mai mult de 200 de km/h, am cel mai performant calculator si cel mai scump telefon. Din asta putem sa tragem niste concluzii asupra mentalitatii romanului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

IAR VORBITI SA VA AFLATI IN TREABA.

@Betty: a aparut pe bmwclub.ro inca de la inceputul povestii un topic care se cheama "Marlan cu BMW in trafic" care il poti vedea aici:

http://www.bmwclub.r...showtopic=93597

Insa probabil ca nu l-ai gassit ca nu ai vrut, ca nu mai aveai subiect fierbinte de discutat in lumea academicienilor cu Volvo...

Păi, cred că ăia de pe beenveu-club aşteaptă să apară o ştire cu un volvist violent. Cum facem? Ne batem între noi sau tu cu ai tăi, eu cu ai mei?

Stii care e cea mai tare faza, domnu' doctor? Pe bmwclub.ro nu o sa vezi nicaieri discutii si mancatorii de fund despre alta marca de masini. Paradoxal, nu?

Pe cat suntem de superiori moral cu Volvo-urile noastre, barfim mereu despre capra bavareza a vecinilor. Lucru care nu se intampla pe bmwclub.ro, chiar daca e alcatuit din membri manelisti cu "beenveu"-uri.

Asa ca fraza ta este adevarata, da' doar viceversa :)Adica volvo-club.ro abia asteapta o stire despre BMW-uri, ca sa mai aiba ce barfi.

Si ca sa revin chiar la problema despre care se discuta in topic, va dau ceva citat:

===================

Revin cu mai multe informatii.

Presa denatureaza lucrurile, si asta o stim cu toti.

Cunosc amandoua personajele. Soferul acelui Jaguar negru este BARBAT. Un barbat care anterior a agresat nevasta omului cu BMW (care daca observati este in cea de a doua masina care pleaca dupa el).

Poate nu e bine cum a procedat dar, intrebarea mea este, voi ce a ti fi facut daca nevasta voastra era agresata in trafic? Nu a ti fi mers dupa el sa il urmariti? Asta a si facut omul. Cand a ajuns la fata locului cele doua masini erau deja oprite de ceva vreme. Nu a taiat fata nimanui, nu a blocat pe nimeni.

Acum aruncati cu pietre.......

===================

Eu unul, nu aprob gestul BMW-istului. Asta judecand la calm, la rece. Insa sunt un familist convins, si, in situatia lui, nu stiu zau ce as face. Poate i-as rupe capul nesimtitului (care e victima in mintea voastra). Si - culmea! - am Volvo.

PS - Daca vreti, moralistii lu' tata, o sa postez eu direct orice stire cu BMW-uri ca sa avem ce barfi. Nu de alta, dar - chiar daca va pare ireal - fiecare astfel de stire o discutam si pe bmwclub.ro. Stire despre posesori de BMW-uri care gresesc, nu despre alte marci...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adevărul e că eu am avut plăcerea de a conduce bemeu, nu mult mai performant decât maşina mea şi mi-a lăsat o impresie plăcută. Nimic din acea maşină nu avea iz de kitsch, cocălăreală sau ţiganiadă, însă, cred că nu este o "uou"ncidenţă între marcă şi categoria socială care o conduce. Prea des mi se confirmă faptul că această marcă are, pe plaiurile mioritice, magnet pentru categorii de oameni care-mi repugnă. Cam din acelaşi motiv îmi place şi să-i ridiculizez numele, citând nenumăraţii posesori care nu ştiu nici măcar să pronunţe numele mărcii pe care o conduc.

Îmi place să conduc precaut şi încerc să anticipez mişcarile pe care le vor face ceilalţi şoferi. Problema e că am ajuns să constat că, cel mai frecvent, neregulile sunt făcute de cei cu BMW (şi cu Logan, dar asta-i altă poveste). M-am săturat să-mi intre-n faţă, când stau la semafor, m-am săturat să mă claxoneze pe trecerea de pietoni şi m-am săturat să le văd în oglindă cum se chinuie să mă depăşească şi să trebuiască să le depăşesc imediat după ce le-am dat voie să treacă. M-am săturat să văd benveu-uri făcând cercuri şi "draft"-uri prin parcările supermarketurilor. M-am săturat de mentalitatea românească conform căreia benveurile e cele mai tari şi de visele în care eşti împlinit când ţi-ai luat benve sau a-seis. Personal, abia aştept să se introducă numerele de înmatriculare alcătuite din cincisprezece litere, ca să-mi pot lua Koenigsegg şi să-mi pun număr CJ-69-SEXINKOENIGSEGG. ;D

Nu spun că nu există excepţii, dar, din punctul meu de vedere, sunt revoltător de puţine. Păcat de marcă... sunt maşini bune, care, la noi, şi-au creat o reputaţie proastă din cauza admiratorilor şi posesorilor lor.

Legat de violenţa în trafic, de la simpla violenţă verbală până la cea armată, am o părere care se exprimă simplu şi are de-a face şi cu angajaţii Ministerului de Interne: "mulţumesc că primesc amendă pentru depăşirea vitezei legale cu 10 km/h, pentru că am reprezentat un real pericol public!". E bine că există sute de "vânători" cu RADAR-e, dispuşi să te jegmănească pentru orice depăşire a vitezei sau pentru suprapunerea roţii din stânga cu linia continuă mai mult de 1,732 cm, când bătăuşii, "peştii", "degetarii", posesorii de RCA-uri false, maşinile cu ITP-ul expirat cam pe vremea ultimului Brifcor fac joyride-uri twenty-4-seven.

TRĂIASCĂ ROMÂNIA!

Edited by Heimðallr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai sa va zic cateva chestii pentru care cuvantul "BMW" arde urechea la fiecare stire ... Pentru ca urmarim de ani buni fenomenul... Si, repet, discutam pe bmwclub.ro FIECARE accident/stire/etc. in care e implicat un BMW...

Daca presa relateaza de un accident intre doua sau mai multe masini, se adreseaza cu cuvintele "accident intre doua sau mai multe masini". Cu o singura exceptie, si anume daca este implicat si un BMW. Atunci stirea devine "accident intre un bolid BMW si alta/alte masini". De aceea "ne sare in ureche" cuvantul asta, BMW.

Ipotetic vorbind (bag si un Doamne Fereste!) daca RS-ul lui Iuli se pupa cu o pisicuta ruginita 316 din 1992 de 90 CP, stiti cum va suna stirea de presa?

"Accident intre o masina si un bolid BMW".

Si va porni din start sub premiza ca BMW-ul e de vina. Si daca chiar nu va fi, stirea va fi prezentata cum ca BMW-ul e de vina, urmand ca ulterior sa apara o dezmintire, nu pe TV, ci pe site-ul postului. Am vazut asta de nenumarate ori...

Acum nu zic ca BMW-ul e masina de ingeri. Dimpotriva. E o masina construita pentru sofer, in jurul soferului. Din acest motiv cei mai multi sunt impinsi de acest sentiment sa o "calce". Hell, inclusiv taicamiu, cand l-a condus prima data pe al meu (525i) a luat-o razna la un moment dat, mergea cu 130 pe DN72 (Sinaia - Targoviste, in zona curbelor). Si e om scolit, 13 ani sef de fisc, expert contabil, evaluator, consilier local, etc. Daca la inceput schimba vitezele la 3000 rpm, cand i-am zis sa schimbe la 6500, s-a schimbat smecheria, nu puteam sa il mai opresc ... :D

Daca combini sentimentul asta cu lipsa de cultura, de educatie, cu lipsa de autocenzura caracteristica oamenilor - nu animalelor vorbitoare, toata treaba degenereaza in combinatia nociva pe care o vedeti in trafic. Bolduita si de stirile de la TV (pentru ca nu numai BMW-urile iti sar in fata... ia urmariti - de exemplu - Audi-urile cu motoare un pic mai serioase de 2.0TDI), de aici toata tevatura.

Oricum, este incorect sa judeci o marca prin prisma experientei pe care o ai cu cativa bizoni care conduc asemenea masini. Bizonii aia pur-si-simplu au avut banii necesari sa isi cumpere o masina buna. Fii sigur ca in Bavaria, la BMW HQ, cand proiecteaza un nou model, nu se gandesc cum sa o faca mai pe gustul manelistilor romani...

Share this post


Link to post
Share on other sites

”beemveul” , ca marca de masini, este compromisa, la noi în țară, de către proprietarii si conducătorii acestei mărci, faceți o statistică elementară și veți vedea ce ”personaje” conduc ”beemveu” și ” merțane” : ”mâncațaș frățiorul meu”...”păi suntem golani sau nu mai suntem, mâncațaș”... ”noi e băieți dă băieți frățioare, nouă ne place blondele”...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai sa va zic cateva chestii pentru care cuvantul "BMW" arde urechea la fiecare stire ... Pentru ca urmarim de ani buni fenomenul... Si, repet, discutam pe bmwclub.ro FIECARE accident/stire/etc. in care e implicat un BMW...

Daca presa relateaza de un accident intre doua sau mai multe masini, se adreseaza cu cuvintele "accident intre doua sau mai multe masini". Cu o singura exceptie, si anume daca este implicat si un BMW. Atunci stirea devine "accident intre un bolid BMW si alta/alte masini". De aceea "ne sare in ureche" cuvantul asta, BMW.

Ipotetic vorbind (bag si un Doamne Fereste!) daca RS-ul lui Iuli se pupa cu o pisicuta ruginita 316 din 1992 de 90 CP, stiti cum va suna stirea de presa?

"Accident intre o masina si un bolid BMW".

Si va porni din start sub premiza ca BMW-ul e de vina. Si daca chiar nu va fi, stirea va fi prezentata cum ca BMW-ul e de vina, urmand ca ulterior sa apara o dezmintire, nu pe TV, ci pe site-ul postului. Am vazut asta de nenumarate ori...

Acum nu zic ca BMW-ul e masina de ingeri. Dimpotriva. E o masina construita pentru sofer, in jurul soferului. Din acest motiv cei mai multi sunt impinsi de acest sentiment sa o "calce". Hell, inclusiv taicamiu, cand l-a condus prima data pe al meu (525i) a luat-o razna la un moment dat, mergea cu 130 pe DN72 (Sinaia - Targoviste, in zona curbelor). Si e om scolit, 13 ani sef de fisc, expert contabil, evaluator, consilier local, etc. Daca la inceput schimba vitezele la 3000 rpm, cand i-am zis sa schimbe la 6500, s-a schimbat smecheria, nu puteam sa il mai opresc ... :D

Daca combini sentimentul asta cu lipsa de cultura, de educatie, cu lipsa de autocenzura caracteristica oamenilor - nu animalelor vorbitoare, toata treaba degenereaza in combinatia nociva pe care o vedeti in trafic. Bolduita si de stirile de la TV (pentru ca nu numai BMW-urile iti sar in fata... ia urmariti - de exemplu - Audi-urile cu motoare un pic mai serioase de 2.0TDI), de aici toata tevatura.

Oricum, este incorect sa judeci o marca prin prisma experientei pe care o ai cu cativa bizoni care conduc asemenea masini. Bizonii aia pur-si-simplu au avut banii necesari sa isi cumpere o masina buna. Fii sigur ca in Bavaria, la BMW HQ, cand proiecteaza un nou model, nu se gandesc cum sa o faca mai pe gustul manelistilor romani...

Nu ştiu cum se putea spune mai frumos. ;D TEN POINTS!

În altă ordine de idei, întradevăr, subiectivismul şi aviditatea faţă de senzaţional a mass-mediei autohtone are un rol important în degradarea imaginii acestei mărci. Dacă e să o spun pe aia sinceră, îmi pare rău pentru imaginea creată acesteia.

Ca fapt divers, chiar ieri seară, când eram cu copilul la zăpadă, în parc, a trebuit să-l feresc de unu' cu un "seria 5" care s-a gândit că parcul pentru copii e loc bun de parcare şi intra ţanţoş, cu spatele, printre topogane. Pe de altă parte, tot ieri am văzut patru "şmenari" fumând nonşalant sprijiniţi de un V40 vişiniu parcat exact pe trecerea de pietoni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai... fa statistica asta tu. Dar fa-o, nu doar crede ca ai facut-o.

Ceea ce zici tu nu reprezinta nici macar 20% din proprietarii de BMW din tara asta. Poate ies in evidenta, dar nu sunt nici macar atati.

In Sinaia sunt 12 de posesori de BMW-uri care se intalnesc constant... Nici unul nu intra in categoria ta...

Si, again, un oras mic e o familie mare, deci stim ca, in Sinaia, sunt cam 35 de BMW-uri inmatriculate. 1 (unu) singur este al unui rrom. Care, culmea, e printre cele mai ingrijite, mai "usor/atent" conduse. Si stim ca intr-un singur BMW exista CD-uri cu manele, este al unei tipe care canta muzica lautareasca intr-un restaurant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toate E36 si X5/X6 pe care le vad pe strada sunt conduse de melteni. Care in 99% din cazuri sunt de vina pentru accidentele in care sunt implicati. De ce? Fiindca in marea majoritate a cazurilor sunt niste tarabagii sau valutisti care au trecut de pe dacie break pe tractiune spate de cum au facut primii bani seriosi. Ca sunt si posesori de bmw cu capul pe umeri, soferi responsabili, etc. nu contest. La stiri se vad dobitocii care se infig in capete de pod si in pomi. Heim a zis ceva de drifturi prin parcari de supermarketuri, ati vazut vreun volvo pe acolo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

da am vazut si volvo..... nu dau nume dar era un filmulet de anul trecut cu un xc60 :))

in parcare la ikea.... :)

Hai mai ca toti ne jucam cu ele ori de cate ori avem ocazia.... ce naiba.... suntem barbati deci... "copii" deci ne jucam

si acum intrebare.

Stiti care e asemarea intre un trenulet si sanii femeilor?

si raspuns

Ambele sunt facute pentru copii dar se joaca tatii cu ele/ei!!

.....

Acum sa nu acuz doar volvo..... sa recunoastem... sunt multi smecheri in bmw-uri...... la noi... in alte tari.... e altceva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heim a zis ceva de drifturi prin parcari de supermarketuri, ati vazut vreun volvo pe acolo?

Păi, cu frână de mână cu saboţi, cum ai vrea să facă? ;D

Dib, my friend,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Păi, cum?! Există supermarketuri şi în Piteşti? smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moamăăă... şi toate cu parcări! ;D

În cazul ăsta, nu pot decât să-ţi recomand două site-uri: 1 şi 2... hehehe

Adrian, poate că faci tu drafturi, deşi cred că se datorează convingerii tale că nu e nevoie de cauciucuri de iarnă, dar tot nu eşti violent, aşa că te iertăm, de data asta. ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu inteleg ce aveti cu astia de se joaca prin parcari, unde e safe. Nu de alta, dar ma joc si eu pe zapada :P In trafic e alta poveste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu prea e safe nicăieri, nici pentru "acrobat" nici, mai ales, pentru ghinioniştii de prin apropiere. Şi parcările sunt locuri publice, la fel ca drumurile.

Să nu mai punem la socoteală poluarea fonică şi nu numai fonică...

Edited by Heimðallr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai... fa statistica asta tu. Dar fa-o, nu doar crede ca ai facut-o.

Ceea ce zici tu nu reprezinta nici macar 20% din proprietarii de BMW din tara asta. Poate ies in evidenta, dar nu sunt nici macar atati.

In Sinaia sunt 12 de posesori de BMW-uri care se intalnesc constant... Nici unul nu intra in categoria ta...

Si, again, un oras mic e o familie mare, deci stim ca, in Sinaia, sunt cam 35 de BMW-uri inmatriculate. 1 (unu) singur este al unui rrom. Care, culmea, e printre cele mai ingrijite, mai "usor/atent" conduse. Si stim ca intr-un singur BMW exista CD-uri cu manele, este al unei tipe care canta muzica lautareasca intr-un restaurant.

Eu vorbeam de ce se întâmplă și dincolo de plancarda unde scrie sfârșitul localității Sinaia, doar nu vrei să crezi că, Sinaia, este reprezentativă pentru România, din acest punct de vedere.

Când vorbeam de statistică, mă referea la toți proprietarii și conducătorii de ”beemveu șî merțan”(sunt conducători care nu sunt și proprietari, proprietarii sunt niște amărâți care au acceptat, pt o fripura, să fie proprietari de mașini dar ei nici nu știu ce mașină au). Ce am scris cu privire la acest subiect, am scris cunoscând foarte bine ”fenomenul” și nu din auzite la colț de stradă iar ”băieții dă băieți” nu sunt țiganii(poate sunt maxim 0,05%) , ”băieții” cu ”beemveu șî merțan” , în marea majoritate, sunt TÂRTANII PARVENIȚI GEN JIJI BERBECALII care au împrumutat vocabularul, comportamentul și atitudinea țiganilor. Deci atenție...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Auzi bre nariam , nu te lua de vecinul meu...:D, el nu este taran ci cioban<ahttp://www.volvo-club.ro/uploads/emoticons/default_laugh.png' alt=':lol:'>, este diferenta mare!!!

Parca a mai fost deschis un topic de acest gen...eu nu inteleg o chestie, vreau sa fiu lamurit, dupa parerea voastra, daca ai bmw sau mercedes inseamna ca nu esti in randul lumii sau cum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Tarani/cocalari/tablagii....etc" se gasesc si in marca SUEDEZA VOLVO, si au inceput sa fie din ce in ce mai multi :excl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now