Matrixxx

Stadiul Zero - Stage 0

29 posts in this topic

La frane mai ca lumea o sa fie complicat sa gasesti ceva care sa se impace cu Columba. Daca ai avea Perfo ar merge frana de 16" originala dar nu e mare vrajeala pentru ca etrierii sunt aceeasi ca si placutele..

O frana mai serioase (K-Sport) sau S60R sau cea de 17" de la "Politie" mplica automat jante de 17" din cauza discurilor. Banui ca dupa montare trebuie mers la RAR (aici cel putin asa este). Din ce am mai citit aici pe forum cu probleme la trecerea in talon a unor dimensiuni de cauciucuri as verifica dinainte situatia "legala"

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.partsforv...8c784866318e257

furtune - in jur de 60 de lire + transportul.

kit upgrade macar asta - http://www.partsforv...8c784866318e257

sau asta - http://www.ipdusa.co...e-kit-850-70.�� Totul bolt on (porsche).

Dar hai ca ne-am departat de subiectul topicului. Pentru upgrade-uri facem alt topic, ok ?

Multumesc.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

O frana mai serioase (K-Sport) sau S60R sau cea de 17" de la "Politie" mplica automat jante de 17" din cauza discurilor. Banui ca dupa montare trebuie mers la RAR (aici cel putin asa este).

Un ultim off-topic si incheiem sa nu fie discutii. Eu am omologat Tethys-urile cu anvelope 215/45R17. Nu a fost mare problema dat fiind ca in talon si pe CIV aveam 205/45R17. I-am explicat la inginer ca problema sta in latimea jantelor (Am 7,5J in loc de 7J cat au jantele de R) si ca nu pot pune 205-uri din cauza bordurilor. Omul a fost surprinzator de intelegator. Probabil a ajutat si faptul ca anvelopele sunt nou-noute si cam rar a vazut asa ceva. Am mai avut grija sa depasesc indicii de sarcina si viteza necesari masinii. Am mai omologat si 205/55R16 (cele de iarna).

Nu s-a dat mita, nu s-a mers pe ochi frumosi sau pile, masina a fost verificata ca la un itp normal si gata balciu. A fost o taxa in jur de o suta si ceva de lei, data contra unei chitante.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai gasit pe cineva binevoitor. Aici e mai greu, eu a trebuit sa ma duc la RAR doar pentru ca in loc de 205/50/16 aveam pe 55.... Adica eu reprezentam un pericol major pe sosea, nu pentru confortul meu de a nu mai simti atitea gropi. Cand vad ce fac aia din STATE cu masinile lor, ma apuca brusc dorul de duca...foarte departe de plaiul mioritic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now