Maurice

Achizitie XC70

102 posts in this topic

@Flobv, trecând peste unele comentarii maliţioase, şi eu cred că este foarte greu să găseşti un chilipir, adică o maşină foarte bine echipată, km puţini şi la un preţ până în 20.000€.....şi desigur fără probleme...dintre care unele destul de greu de depistat, mai ales de către cumpărători amatori ca mine sau ca tine.

Dacă însă se pune problema unui buget la limită, ţi-aş recomanda să te gândeşti la ce ai cu advevărat nevoie. Am mai discutat asta când ne-am întâlnit. 
 
Cât despre cutie, că tocmai am scris într-un topic de X60 (http://www.volvo-club.ro/topic/16906-xc60-cutie-automata-exploatare/?page=4#comment-289678), în cazul meu simptomele s-au atenuat, dar tot mai smuceşte uneori la trecerea din N în D. În rest schimbă impecabil. Cum am deja 6 luni de exploatare şi nu am mai depistat vreo problemă mă declar foarte mulţumit.
 
Apropos, eu tot mai vreau să îmi iau multivanul, dacă mai tai din lista de extra-uri o poţi lua pe a mea şi-ţi mai rămân şi bani pentru extra-uri în concediu :-))
 
Succes in continuare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!

Ti-ai format o impresie gresita asupra faptului ca eu caut chilipiruri !

Mai spun odata , nu caut masina superdotata la pret de nimic ! 

Iar la 16-18.000 euro , exista masini mai echipate (navigatie , faruri xenon ). In ce priveste masinuta ta ....., ma las in mina destinului, norocului sau ghinionului care-l voi avea !

Numai bine !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now