ursuman

Sfat achizitionare S40 2008

158 posts in this topic

Probabil la s80 era asa ... awd de 205 era e4 dar poate verifica pe site volvo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e scumpa ,profitul este mare :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vă mulţumesc pentru răspunsuri şi pentru ca nu m-aţi certat că am postat pe o secţiune de S40.

Întreţinerea nu este o problemă din punct de vedere financiar. Dar poate deveni o problemă psihologică şi frustrantă când văd că mă plimb mai des în service decât de plăcere.

Îmi cer scuze de evaluarea preţului. Am zis mare comparând cu preţurile samsarilor la maşini poate mai căutate în România (mi se pare greţos A6 Allroad 2009 să coste 13-14mii la noi).

Am decis S60 pentru că S/V40 mi se pare mic. În trecut am deţinut un V40 2001 de care am fost îndrăgostit la acea vreme. Apoi am trecut la tracţiune spate şi acum nu prea mă mai înţeleg cu tracţiune fată. Îmi tot induc în minte că un AWD va fi cel puţin la fel de bun ca tracţiune spate. Pe altă parte citesc de acel raport normal de 95/5 faţă+spate la Volvo şi mă întreb cât de mult se va simţi ca o maşină tracţiune faţă. Sper să nu ofensez pe nimeni în orgoliu şi nici să nu pornesc o dispută a tracţiunii aici pentru că ştiu foarte bine cum e şi să stai cu maşina iarna în parcare şi să pleci cu taxiul sau dacă ai de făcut un drum lung să te rogi să o mai poţi parca la întoarcere în loc să rămâi întepenit în mijlocul parcării aşteptând ajutorul vecinilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pretul pentru acea masina e bun. Chiar prea bun ptr dotarile si motorul pe care-l are masina. Inainte sa o cumperi verifica masina intr-un service cat si la drum. Vezi ce bate, troncane, sunetul motorului. D5 este un motor foarte bun si cu destula putere sa linisteasca soferul din tine. Eventual poti negocia pretul dar raportat la dotari sa stii ca este ok pretul cerut.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Legat de sistemul awd nu cred ca e 95/5 dar nici 50/50 nu e ... si nu cred ca poti face cu ea ce faceai cu tractiunea spate .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uneori nu e deranjantă nici liniştea pe care o poţi avea la volan, când conduci orice altceva decât tracţiune spate pe umezeală sau polei. :)

Am sa caut să fac un drum până la Cluj sub formă de plimbare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/21/2012 at 1:48 PM, ursuman said:

Buna ziua si bine v-am gasit. Nu sunt inca posesor de Volvo dar mi-as dori. Momentan am un Opel Astra J 2010 benzina 115 cp - s-a ivit ceva si il voi vinde. Vreau sa cumpar o masina - revin la diesel, intr-un buget de maxim 8500 (inclus si inmatricularea daca e din afara). Din tot ce am vazut pe autovit am ramas la 2 marci care sa imi placa-

1. VOLVO S40 - dar dupa ce am citit jumatate de zi ce ati scris pe forum - am cam renuntat la motorul de 1,6 diesel iar motoare de 2L nu sunt --- de acceea daca are cineva de vanzare ma poate contacta. Intre timp voi intra si la sesiunea Bursa sa vad ce e si pe acolo.

2. Mitsubishi Lancer 2l diesel - un prieten are aceasta masina si e foarte multumit de ea, iar forma caroseriei este ok, interiorul cam lasa de dorit.

 

Bogdan G inteleg ca ai un service sau daca nu, te pricepi foarte bine la Volvo -- daca cumpar una de la "samsari" unde o pot verifica (la tine se poate?), la ce sa fiu atent, KM dati inapoi pot fi verificati. Am o frica teribila de injectoare - sa nu pice. Motoarele de 2L sunt fiabile? Din ce am inteles sunt japoneze (de la Mazda) iar cel de 1.6 e frantuzesc (Peugeot)?

 

 

Astept sfaturile voastre si ofertele... si sper sa fac parte din acest club cat mai repede.

 

Apropo de ce nu mai vreau benzina-- daca isi pune cineva intrebarea -- vreau cuplu mai mare, consum mai mic -- fac cam 20000 km/an (50%-50% oras-afara).

 

Va multumesc anticipat.

Salut! Ti-ai gasit Volvo-ul de care vorbesti aici?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din 2014 pana acum, crezi ca a gasit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now