• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
agsabin

ploua in volvo ... cu poze explicite - nu inteleg pe unde intra !

9 posts in this topic

salut,

apa intra undeva prin spate la nivelul geamurilor mici , sau asa mi se pare mie - nu pot fii sigur si nici nu imi pot imagina pe unde poate intra , se prelinge pe undeva intre aripa spate si acea protectie, pe langa suportul centurii spate si de acolo se duce pana in portbagaj si in functie de inclinatie , peste tot ( adica se scurge in spate , in locul unde tii picioarele )

pe partea soferului tot in spate, apa se infiltreaza tot asa , undeva pe sus ... si mai intra si prin acea fanta de aerisire ... unde era un burete care a cazut, dar intra apa la greu cand ploua ...

va rog o mana de ajutor !!!

Sabin

post-4415-0-55249700-1351803682_thumb.jppost-4415-0-27242300-1351803695_thumb.jppost-4415-0-63745700-1351803707_thumb.jp

merci ... apa intra si pe la stop, s-a rezolvat ... acum nu realizez pe unde intra !

Salut

Curata bine tot ce e acolo, da cu talc si pe urma fa-i cunostinta cu apa in mod progresiv: intai arunca cu apa pe ea, verifici; dupa care da cu jet, verifici si in final treci peste un drum acoperit cu apa + verifici.

E important sa procedezi asa, ca sa o poti observa "din scurt", altfel daca se inunda si o sa vezi din prima multa apa, e mai dificil sa o detectezi.

Fa o poza mai larga la portbagaj, fara mocheta si o sa incerc sa iti arat ce ti-am spus la telefon.

S-a rezolvat ceva sau redenumim topicul in "Ninge in Volvo" ?

Sa ne spui cum ai rezolvat.

1 person likes this

:)) inca nu ninge .... adica macar zapada , nu intra !

E totusi bine daca ploua cu poze :) ,mie din cate masini din seria 400 mi-au trecut prin mana nu a plouat in niciuna dar banuiesc care ar fi cauza.Suna-ma sa-ti spun ce trebuie desfundat.

zi-le la toti, cine stie cine mai are problema, si e bine de stiut :)