• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
paunionutz

Un V70 transformat in V70R si apoi transformat in.....

6 posts in this topic

WTF ?!?! interiorul de s60 , v70II de pupa pe 850/s/v/70 ? :headbang:

Un adevarat pasionat.

Da...Ce sa zic ? Omul are timp...bani...resurse...curte...garaj...scule...etc. Bravo lui !

Ma ia durerea de cap daca as incepe macar un transplant de motor S60R pe tancul meu...in romanica...acte, nervi, taxe...

Eu nu reusesc inca sa-mi pun/confectionez o amarita de downpipe pe 3 toli si un FMIC cu tevaraia aferenta la un service in Bucuresti care sa nu stea o saptamina calare pe masina...

Tipul asta tocmai ne-a aratat ca nimic nu este imposibil...bani si timp sa fie!! Am ramas placut impresionat de felul in care s-a "asezat" bordul de s60. Totusi la exterior i-as fi pus alte modele de faruri. Mi se par prea impopotionate cele alese de el. Nici cu folia de pe capota nu prea o agreez.

Si aici ai avea stress fara sfarsit . Cineva aici si-a construit tot cam ceva de genul (a luat o gramada de piese din S60R) ->Rezultatul in jur de 500cp (300kmh) si a avut o gramada de belele cu registrul auto german aka TüV. Pana la urma se pare ca a reusit...

Edited by Cristian Scutaru