• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

11 posts in this topic

A dat Frigul megea in suturi pana ajungea max la 20 temp.navea vlaga in ea.asta vreo 7 .8 zile la urma iam bagat niste gaz sanbata. am venit cu ea in fata blocui .duminica am vrut sa vizitez o manstire nam mai plecat.da sa plece.nimic.am duso la mechanic.nui da de cap.erori 1 1 1 la A2 . pe parte electrica la ce pin citesc erori .850 Gle 1995. . !? Schimbat Bobina , fise , Buji,delcou.

Senzor camshaft defect ? Ai scanteie la bujii ?

Sa-i fie tarana usoara!

Sent from my iPhone using Tapatalk

4 people like this

E un 10V? Distributia e ok? Compresie?

SALUTARE - in primul rand !!!

Daca asa iti incepi primul post aici......ma si mir de ce inca nu ti-l sterg.

3 people like this

La Rm Valcea mai functioneaza scolile elementare? sau ai sarit direct la facultate?

3 people like this

A dat Frigul megea in suturi pana ajungea max la 20 temp.navea vlaga in ea.asta vreo 7 .8 zile la urma iam bagat niste gaz sanbata. am venit cu ea in fata blocui .duminica am vrut sa vizitez o manstire nam mai plecat.da sa plece.nimic.am duso la mechanic.nui da de cap.erori 1 1 1 la A2 . pe parte electrica la ce pin citesc erori .850 Gle 1995. . !? Schimbat Bobina , fise , Buji,delcou.

SALUT!

la cum scrii, m-as si mira sa intelegi! :)

scuze de off-topic dar...... :laughing4:

2 people like this

Te salut ssssssi pe tine FRATICAAAAAA!!! :laughing4::laughing6::laughing7::iconpuke::violent1::love10::machinegun::nana::angry9: :angry9: :nana::laughing1::laughing4::laughing6::iconpuke: :iconpuke: :iconpuke:........

:nono: ! In traducere ...Nu e de bine !

Masina ta are ....bubita undeva !

Mai pune mana pe o carte ....si nu pentru a face cornete pentru seminte !

Hi hi hi ! Sarbatori fericite neintelegatorule !

5 people like this

Mutati, va rog, topicul unde îi e locul. La bâza...

Acum, sincer, nu-mi pot inchipui decât ca primul post a fost o gluma.

Daca nu, atunci e chiar grav. Inseamna ca moartea paste nu doar masinile noastre, ci si forumul asta...

P.S. : Astept provincia (Anglia)!

Edited by mariusdaniel
1 person likes this

Stiu tizule , as scrie si eu ceva cu rosu , dar din pacate am citit cam cu intarziere , dupa ce cativa colegi au luat initiativa . Il astept nerabdator la urmatoarea postare :)