Guest budulan

N-ai cu cine ba!!! Niste tarani...

97 posts in this topic

Nu mai are cum sa afecteze ceva....deja afectat de mult  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu inteleg de ce s-au lezat, pentru ca adevarul e ca sunt prosti. Exemplu: azi-noapte cand veneam acasa de la un club ma opreste un politist si imi cere buletinul. Ok, il dau. Dupa ce ma intreaba de unde vin si incotro ma duc, uitandu-se pe buletin ma intreaba:"Bai baiatule, da' tu de unde esti?" (WTF???) ??? ??? :slap:

Share this post


Link to post
Share on other sites

de regula, gradul de IQ al politistilor dintr-o tara reflecta chiar stupizenia generala din acea tara...O mare parte din populatia noastra(care se trage din geto-daci - cei mai viteji dintre traci....ce vremuri...) sta foarte prost cu neuronul...si asta se vede peste tot in jurul nostru, de la cei alesi pina la oamenii pe care-i vezi pe strada...

Ce naiba se mai lezeaza astia-sint prosti si gata, toata lumea o stie. Chiar si ei banuiesc asta in subconstientul lor aburit!  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Politaiul din clip a luat niste banuti ptr. filmare.

Banuiesc ca el a facut si sesizarea....cap de politai....

Share this post


Link to post
Share on other sites

de regula, gradul de IQ al politistilor dintr-o tara reflecta chiar stupizenia generala din acea tara...

apropos de IQ... e pe 6 "trepte" IQ-ul uman(am invat la biologie celulara  ;D ;D ;D)

1. cretin

2.idiot

3.oligofren

4.normal

5.mediu

6.geniu

la ce categorie ii bagam p'astia(politistii)?  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru ei mai trebuie generata o treapta. Nu specific care dare banuiti voi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este un mister  :77:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci e ora 23:51 si FIX CU 5 MINUTE in urma a sunat POLITIA la mine la interfon!!!! M-am speriat de numa, am crezut ca cineva s-a luat la bataie pe scara si eu cum am obiceiul sa tin castile pe urechi nu am auzit. Au urcat pana sus (stau la etajul 4) si m-au intrebat:" Dumneavoastra sunteti cu VOLVO HD-08-SAB ?".....moment in care m-am taiat ca "maioneza"!!! Zic da cu jumate de gura la care gagica (era un tip si o tipa) zice: "Va rog sa va luati cheile si sa veniti cu noi"...Maaaaaama ce m-am taiat!!! Mi-am si imaginat-o zob facuta in parcare!!!! Dar nu am avut curaj sa zic nimic pana pe la etajul 2....unde mi-am facut totusi un pic de curaj sa intreb daca a lovit-o cineva, dar... a zis ca NU! Au, cand am auzit m-am speriat si mai tare cu gandul ca poate m-au prins cand am concurat cu ala de la raliu.....In fine ajung jos si zice tipul, va rog sa verificati daca lipseste ceva din masina..... Instinctiv deschid usa ma uit, nu era nimic suspect si o inchid....FARA SA-MI DAU SEAMA CA MASINA NU ERA INCUIATA.....  :slap:  la care imi spune tot tipul, "Va rog sa aveti grija ca se fura in draci in Deva, sunteti al 3-lea pe care il anuntam si am iesit numai de jumate de ora."  :owned:

  Asa ca jos palaria pentru ca si-au facut treaba ca la carte - adica preventiv si maine in semn de recunostinta nu mai spun bancuri cu politisti  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uite dom'ne ca exista si exceptii! Doamne, nu as fi vrut sa fiu pus in locul tau, adica sa sune politia la 23 si ma intrebe de masina... cred ca as lesina pe loc :D

Off topic:

Tare numarul tau ;) S(A)AB. Sa inteleg ca oarecum iti place si marca asta?  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

tare faza cu politistii, in Bucuresti insa nu ai sa vezi, tarani mai mari ca aici nu gasesti in toata tara  :machinegun::police:

Oricum, ai iesit din rutina  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-am dat seama ca numarul tau se refera la ceva personal. Se pare ca am fost inteles total gresit :banghead:. Sorry  :-[

Share this post


Link to post
Share on other sites

lasa budulane ca stim ca-ti place si SAAB...  :D

:beer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

tare faza cu politistii, in Bucuresti insa nu ai sa vezi, tarani mai mari ca aici nu gasesti in toata tara  :machinegun::police:

Oricum, ai iesit din rutina  :D

daca budulan a ajuns sa aiba cuvinte de lauda la adresa politistilor, inseamna ca,

pot sa mor linistit, am ajuns sa o vad si pe asta!

Matrixxx, sa nu te apuce si pe tine laudele la adresa politistilor!

nu de alta, dar nu pot sa mor de doua ori!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adevarul e ca aseara m-am simtit in Europa  ;D E bine ca exista un inceput  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

"daca budulan a ajuns sa aiba cuvinte de lauda la adresa politistilor, inseamna ca,

pot sa mor linistit, am ajuns sa o vad si pe asta!"

@Nelu nu am nimic cu politistii care sunt ok, au studii superioare si respecta munca de "in slujba publicului".... Am fosti colegi de facultate la Crima Organizata, Infractionalitate juvenila, Economic....etc. care au capul pe umeri si isi fac treaba....Cu "tablagii" am o problema, aia care au impresia ca ei sunt legea iar noi ceilalti cetateni care ii platim suntem niste prosti....Dar incet-incet daca mai sunt exemple ca cei de aseara reusesc sa-mi schimbe punctul de vedere...  ;D - desi nu mai mult de acum cateva zile am vazut ce reactie au avut la accidentul de la Raliul Hunedoarei...indiferenta totala!

Pentru ca isi fac treaba nu trebuie sa ii laud ca tocmai asta ar trebui sa faca tot timpul....

Cu privire la cei din Bucuresti, parca de acolo era Seful ala de era pe o mana cu hotii de masini, nu? (Si in Deva Seful Politiei a fost arestat pentru ca era "pe o mana" cu aurarii si recuperatorii)

Share this post


Link to post
Share on other sites

de ziua politiei, in oradea, politistii("tablagiii") de proximitate, au prezentat copiilor autoturismul din dotare iar criminalistii, le au facut legitimatii de politie pt. o zi.

la sfarsit, toti copiii au vrut sa se faca politisti!!!

post-952-12877847737281_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loool, copii vor sa fie si Superman si Batman....dar mai nou vad ca ajung violatori... ca asa au vazut la TV! Cam asta e lumea in care traim....   Si mie mi-a fost prezentat autoturismul din dotare dar mi-au cerut taxa  ;D 

  De ce cand am fost gasit nevinovat ca a picat un betivan pe masina mi-au cerut tot mie sa platesc o expertiza tehnica a masinii???? Cand eu o aveam totusi la zi ITP-ul facut de RAR??? Crezi ca au stiut sa-mi explice?!? Una si buna ca eu sunt obligat sa platesc expertiza!

  Mi-a fost sparta masina veche de 3 ori iar apartamentul odata si mi-au furat totul! Stii ce mi-au spus ?!? Ca isi cer scuze ca praful pt. determinarea amprentelor e expirat, dar "sa ma duc in piata ca poate recunosc obiectele furate si sa-i anunt!". Daca asa stau lucrurile, de ce dracu as mai avea nevoie de ei?!?

  Luna trecuta i-am chemat ca aveam un vecin nou care facea galagie in programul de liniste zi de zi, au venit DUPA 3 ZILE si au zis ca nu au gasit pe nimeni ACASA!!!!! De aia sunt Niste Tarani! (cu exceptiile de rigoare).

  Colega mea de serviciu este handicapata fizic pentru ca a fost lovita cand era mica de un politist baut cu masina POLITIEI pe TRECEREA DE PIETONI ! Crezi ca a patit ceva ?!? Si astazi este TOT IN POLITIE!!! Asa ceva este de NEACCEPTAT!

  Cand ai niste experiente neplacute cu ei e normal sa-i privesti asa, dar repet, sper sa existe un inceput de Europenizare si la noi!

  Hai sa nu fiu rau, imi este drag cand ii vad ca stau in intersectii sau in trafic sa-l supravegheze...imi da un sentiment de siguranta....As vrea sa-si faca treaba tot timpul asa.

P.S: Inspectorul Berbeceanu de la Crima Organizata din Hunedoara este un Cattani al judetului! Si-a arestat o gramada de colegi corupti si il respect pentru integritatea lui!

Share this post


Link to post
Share on other sites

si mie mi s a furat din dacie de 2 ori benzina din rezervor si o boxa,

sotiei, cand imi era prietena, i s a furat din apartament,

fratelui meu cel mic, i s a furat din apartament,

mamei, din poseta,

prietenei prietenului meu cel mai bun (care a fost antrenor secund de kik box), in prezenta lui, portofelul s. a.

toate au ramas cu autori necunoscuti, mai putin autorul care a furat de la fratele meu, pe care l am identificat eu, am luat legatura cu politistul care se ocupa de cauza si, demonstrandu i ca este incompetent l am determinat sa si dea demisia si in prezent este sofer de taxi.

toate insa au fost furturi marunte.

pentru asemenea fapte, si in tarile cu pretentii, dupa trecerea  a 6 luni de zile, daca autorii nu au fost identificati, cauza se trece in evidenta pasiva unde ramane pana la intervenirea termenului de prescriere adica pana cand din cauza vechimii, nu se mai fac cerecetari.

acestea sunt infractiuni contra patrimoniului.

cand insa se comit infractiuni contra persoanei de ex. talharie, vatamare corporala grava, viol etc. se schimba situatia, fiind vorba de siguranta persoanei, se constituie echipe care se ocupa de fiecare caz in parte, nu de 100 de furturi marunte. si atunci, daca praful pentru prelevarea amprentelor este expirat, se foloseste banda scotch! si identificarea autorului are loc in peste 75 la suta din situatii.

in ce priveste tulburarea linistii publice, pentru asta se poate face reclamatie in scris si potrivit principiului simetriei, se primeste un raspuns tot in scris. termenul de solutionare al petitiilor este de 30 zile. intre timp, poate vecinul se trezeste din betie, isi da seama ca a gresit si isi cere scuze. asa ca poate primi un avertisment in loc de ameda si ramaneti in bune relatii de vecinatate, si nu intr o stare conflictuala mocnita, pentru ca el a fost afectat la buzunar. daca se repeta situatia, atunci, sa plateasca!

cu coruptia este umpic mai greu, dar numai cine cedeaza datorita neancrederii in sistemul judiciar sau a lipsei de probe, pierde.

bineinteles, mai trebuie sa ai la dispozitie si timp si bani sa ti poti exercita caile legale de atac asupra sentintelor neadevarate.

...

sa auzim numai de bine!

Share this post


Link to post
Share on other sites

lucrand la crima organizata, poti face multe pt. ca nu te supui profesional sefului inspectoratului judetean de politie (Hunedoara) ci numai celor din bucuresti.

astfel, ca ai o siguranta in ce priveste serviciul si nu te trezesti asa de usor mutat pe o linie moarta sau cercetat disciplinar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

my story

O sectie de politie apartinand caminelor studentesti se afla la 4 blocuri distanta de mine, aprox 200 m ... str e drepata pana dupa mijloc fix  ;D unde are o usoara curba curbata spre stanga daca mergi daca vii e pe dreapta  ;D (asan in stil politienesc ...)

Sectia de politie are o masina care noapte isi face rondul pe stradute, acolo in zona si trece in pas cu farurile alea laterale de pe acoperis aprinse si se opreste si lumineaza in fiecare masina!!! daca observa ceva ...

Era septembrie, 2006, sotia pleca in delegatie, si o duceam noapte la 3 la gara, care de altfel e destul de aproape dar am lasat masina in fata casei sa mergem cu ea ...

Cum am iesit din casa pe strada pustie am observat masina politiei care se indeparta de noi, era cu spatele ...

am deschis masina, am pus rucsacul in portbagaj ... neam asezat, lejer ...nu ne grabeam ... din oglind vad ca masina politiei se intoarce ...

ii zic sotiei, se pare ca vom avea companie ...

pornesc masina, se aprind pozitiile, deh e Volvo ...

masina politiei accelereaza si baga girofarurile, ... eu zic probabil au primit un apel ...

vine in tromba si se opreste langa noi, Volvo era pe trotuar, se aprind reflectoarele de pe acoperis ... era un politist si o politista, se uita la noi, girofarul merge noi in lumina aia puternica, ne uitam cam 20 de secunde unul la celalalt ... ei ne vedeau mai bine ... am decis sa pornesc ... aprind farurile, semnalizez ... plec de pe loc, ma duc pana la curba sus amintita, unde este si o intersectie ... intorc

masina politiei dupa noi .... incepea sami fie - nu frica - ... dar ma simteam ciudat ...

intorc

intorc si ei

plec spre gara

cobor delaul

politia la 5 - 10 m dupa noi

;D

ajungem la gara

parchez

masina politiei langa noi

iesim din masina, deschid portbagajul

se aprind reflectoarele de pe masina politiei

scot rucsacul

se sting luminile

intram in gara

politista dupa noi pe jos la 5 - 10 m

vine trenul

pe moment uitam de politie

pleaca trenul cu sotia

ma duc la masina

politistul e acolo, tipa nu

sta pe partea dreapta masinii de politie si se uita la Volvo

distanta intre cele doua masini aprox 2 m

eu ma gandeam na acui acu

(masina nu era pe numele meu, nu lam scris tot amanam - falsificam data de pe actul de vanz cump  ;D )

stau sa urc in masina

politistu: - Frumoasa masina! De mult o aveti?

eu deja transpir ... - Mda, de ceva vreme ...

- Sa aveti grija in zona, ca am avut cateva sesizari de furt din masina!

eu: - Ok, de obicei o bag in garaj ....

el: - Foarte bine, noapte buna in continuare!

plec spre casa ...

In noapte aia am avut escorta politieneasca ...

Alt story mai recenta, pastele ortodox ac

Este un vecin de strada, are o firma Ro-Hu ...

Fostul lui apartament e pe post de casa de oaspeti ptr cei din ungaria.

Foarte des vin, au un Suzuki darq stie ce model, da nou ...

Masina a stat in fata casei incepand de duminica ora 10 pana luni ora 17 (verificat de mine de mai multe ori!!!) pe trotuar cu geamul de la pasager fata lasat mai mult pe jumate deschis ...

Asta era partea spre drum ...

Eu am sunat de mai multe ori la interfon ... nau raspuns ... Nici vecina lor nu stia cei cu ei ...

In masina pe bancheta de spate era un Milka mare de 250 gr, un teanc de hartii acte ... intre primele scaune un incarcator tel auto nokia, un hands free james bond nokia, ceva maruntis, lei si foriniti in fise, un ochelar de soare ptr condus, acela galben, probabil polaroid ... oare in compartimentul ptr manusi ce mai era?!? Deci era ceva valoare lasat pe marginea drumului.

Luni la 16 : 30 inca toate erau acolo, dupa mai mult de 24 ore ... La 17 geamul era tras, actele asezate in geamul din spate, ochelarii pe bord ...

Asta da siguranta!!!

Povesti negative next time ...  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu era beat vecinul, era un "smecher" care cumpara apartamente le renoveaza si le vinde mai departe asa ca nu-i pasa de "vecini". Lucra de 3 luni, doua luni am rezistat sa mananc clantanind din dinti dupa "simetria" rotopercutoarelor, i-am zis, facea liniste pana inchideam usa si dupa aia iara incepea..brrrr,poc-poc de la 8 cand plecam eu pana la 23-24 noaptea... In fine....La furtul din Apartament la mine nu au folosit nici praf nici scotchi nici altceva.....    Dar vine vara si iar incepe balamucul ca peste tot cred , noaptea in fata blocurilor....

Ma intreb si eu pe unde umbla politia de nu-i vede pe acesti galagiosi care stau vara seara de seara in fata blocurilor, asculta muzica, rad in gura mare si fac o galagie infernala (In noaptea de Pasti au ascultat manele pana la 2 dimineata de imi tremurau paharele pe masa si asta se intampla la un bloc distanta - Am sunat la Politie si mi-au zis ce mi-ai spus si tu, sa merg la Sectie sa dau in SCRIS. Stii ce le-am spus ??? Ca eu asa ceva nu fac si ca ar face bine sa trimita si jandarmii ca ma duc direct la omor pe ei si atunci sigur nu mai au nevoie IN SCRIS). Si ghiciti ce, chiar se intampla aproape zi de zi...mai bine zis noapte de noapte, dupa 11 noaptea pana la 2, 3 sau 4 noaptea. Cat de absurda sa fie tara in care traim ca sa se intample una ca asta? Si cand intrebi ce e de facut sa primesti raspunsuri incerte. Cum e posibil sa permitem asa ceva? Eu daca as face singur ceva cred ca as ramane singur in treaba asta. De unde atata frica? Oamenii ar trebui sa se organizeze dar le-ar trebui si sprijinul politiei, care este absenta. Cat de incapabil sa fi sa nu vezi si mai ales sa nu auzi ceva care se intampla noapte de noapte ? Daca politia isi facea treaba nu se mai intamplau lucrurile astea. Dar daca as depunde o plangere, probabil ca cineva o sa se duca la politie, o sa afle cine exact cine a depus plangerea si o sa vina la usa la mine cu sabia sau o sa-mi sara pe capota masinii cum s-a mai intamplat la cea veche. Asta deja este jungla. Sa le fie rusine autoritatilor si pe langa asta sa le fie si frica, ca n-o sa le mai mearga mult si bine cu delasarea asta. Daca nu suntem intr-o democratie suntem intr-o societatea satula de atatea necazuri, daca nu suntem intr-o societate inteligenta suntem in vremuri "digitale" si mass media are o putere considerabila. Iar daca nici asta...la furci si inapoi in epoca de piatra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@andras, lasand la o parte "sentimentul ciudat" care te-a incercat eu zic ca au procedat foarte corect si exemplar. Daca erai "hot" prin compartamentul lor te intimidau si schitai un gest deplasat astfel incat sa te prinda....ASA DA!

  E normal ca toti suntem supusi greselilor si asa se intampla in toate sectoarele in toata lumea! Nu-i condamn, repet, dar din pacate experientele (cu exceptia celei de aseara) pe care le am eu cu ei sunt neplacute! Mai ales cele din trafic unde nu am condus niciodata baut, am avut intotdeauna toate actele la zi (desi nu sunt de acord cu rovinieta in forma actuala) si tot s-au gasit sa ma "ciupeasca" cumva - ba ca nush ce bec s-a ars, ba ca de ce nu merge viteza a III-a la FIat..... Slava Domnului ca S60-ul imi zice daca am bec ars sau mai stiu eu ce erori....

In DEVA se circula infiorator dupa aparitia minunilor de giratorii care mai mult incurca si a multor strazi unde banda ta a devenit parcare si esti nevoit sa circuli pe contrasens....si DE FIECARE DATA POLITIA RUTIERA INCHIDE OCHII la cei care sunt cunoscuti in DEVA ca fosti bisnitari ACTUALI Patroni!!! Am vazut nenumarate cazuri cand oameni amarati au luat amenda in locul celor cu bani si ORICINE - ORICE mi-ar spune asa ceva NU SE FACE INTRE OAMENI! Vinovatul sa plateasca.....Ca sa nu mai extindem discutia si despre mafia terenurilor, imobilelor si a masinilor (IN FRUNTE CU PREMIERUL) unde justitia e oarba! Asta este, la momentul ASTA NU AM INCREDERE IN JUSTITIE si nici nu imi inspira incredere.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa e.

Insa cum ne vedeau, si probabil, nu numai in noapte respectiva fac rondul, cunosc cred masina (deh, e Volvo  ;D) si probabil stiu si in mare locuitorii din zona, nu sau legat ...

Alt story

asta am vazut la semafor ...

o masina britanica (ford scorpio), adica cu numere de anglia sa pus la semafor pe alta banda dar semnaliza directia opusa ... banda era pe st el vroia dr ...

Polisitul vede din mijlocul intersectiei ... eu eram dupa masina GB ... m gandeam ca osa urle ciobanesc la ei ...

Vine polisitu ...: -  Good day Sir !!!

Please follow me!

Si lea pus in banda cealalta in fata ... cum de acolo nu mai vedea semaforul ia facut semn cand se plece ...

Eu am ramas socat!

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now