Posted 16 May 2017 · Report post Salut! Va propun un proiect in care sa ne facem singuri o harta cu Romania pentru sistemul MMM/P2001. Eu pot sa pun la dispozitie cateva utilitare pentru gestiunea hartilor si informatiile pe care le am pana acum. Astept parerea voastra si o aprobare de admin. Precizez ca nu o sa postez link-uri cu harti si ca intentionez sa folosesc doar harta pe care o am, a mea, originala si platita. Doar ca intentionez sa adaug la ea si harta Romaniei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 May 2017 · Report post Dacă reușești asta poti face bani frumosi . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Aug 2017 · Report post Pentru un S40 2007 nu exista harta Romaniei ?:) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Aug 2017 · Report post Salut, Daca imi permiteti cateva consideratii - am avut navigatie din 2011 pana in prezent cu doua sisteme - NavTeq si respectiv Here. Inainte sa faceti acest efort poate ar trebui sa luati cateva aspecte in considerare: - Niciunul nu este la fel de bun ca Google Maps (Waze), in special la actualizari - Internetul in Romania este gratis practic, deci un utilizator mai degraba ar folosi Google Maps // Waze - inclusiv eu acum. Daca ma intrebati pe mine, mai bine faceti un proiect de interfata touch screen - cum indicam odata cei de la Parrot - care sa poata fi instalata in modele mai vechi, cu interfata BT, USB si Android - sa iti puna lumea ce vrea pe el. Mai degraba as dezvolta asta - as lua de exemplu un sistem precum Parrot, l-as roota si as pune Android a.i. sa se poata instala orice aplicatie Android. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Aug 2017 · Report post Salutare! Scuze ca nu am mai scris pe topic, dar am fost ocupat cu un alt topic pe care o sa il las mai jos. Dupa foarte multa munca legata de acele harti, mi s-a acrit si am renuntat. Sau mai bine zis, am schimbat optica si m-am apucat de un retrofit, pe care il gasiti in tutorialul de aici. Daca mai e cineva care vrea sa isi rupa capul cu mizeriile de harti de la volvo pentru MMM/P2001, cautati pe net "KWI FORMAT EDITOR". O sa il gaiti pe un site rusesc. Si inca o informatie, cautati EU_M280 MMCS de la mitsubishi. Este harta identica din ultima versiune volvo pentru MMM/P2001, doar ca are si Romania. Evident, nu a mers sa o pun pe MMM/P2001, desi sunt aceleasi fisiere, aceleasi tipuri de kwi... Waste of time. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Aug 2017 · Report post Ma bucur ca ai luat-o pe aceasta cale si ai si reusit - am citit si celalalt post - felicitari! Share this post Link to post Share on other sites