Sign in to follow this  
Followers 0
melak

Roata dintata display screen

8 posts in this topic

Buna,

Va cer ajutorul pentru urmatorul lucru:

Am un V50 2004 decembrie, adus din germania cu navigatie RTI. Dupa cum stiti monitorul pentru navigatie este pe bord. In momentul in care pornesti navigatia, el se ridica automat, iar cand il opresti se culca din nou pe bord automat. Ridicarea si culcarea monitorului se face prin intermediul a 2 roti dintate din plastic. Unul mai mare si unul mai mic. Problema este ca roata dintata mai mica, s-a rupt. NU AM IDEE CUM????? Dupa cate stiu eu nu a fost fortat.... In fine acum nu se mai ridica si nu se culca inapoi, ca motorasul merge in gol.

La service au spus ca nu se poate comanda roata dintata separat, ci numai intregul monitor. Ceea ce este cam scump, mai ales ca mi s- a rupt doar o nenorocita roata dintata...

Stiu ca este cam putin probabil ca sa aiba cineva o asemenea roata dintata sau eventual un monitor complet, dar va rog daca stiti ceva anuntati-ma.

Multumesc,

Melak

Share this post


Link to post
Share on other sites

ar trebui sa faci o poza acelei rotite. citi dinti are, citeva detalii. Poate reusim sa o gasim, mi se pare de-a dreptul jignitor sa te puna sa inlocuiesti monitorul pentru o roata dintata. Ah, am uitat - si la volvo 850 e o rotita care comanda kilometrajul si cei de la Primus mi-au spus sa schimb bordul. Dar nu le-am dat nici macar repply la mail, am comandat rotita de-afara, mi-am dat bordul jos si l-am reparat.(La fel cum l-am ajutat si pe tommytza). Deci, nu dispera. :3some:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu are o forma asa complicata se poate chiar reconstruit una, eu tin minte demult demult cand video playerele VHS erau ff rare, primisem unul din SUA parca, si stricasem mecanismul casetei, tin minte ca rotita a fost reconstruita, luata forma dupa cea veche lipita in forma ei originala, turnat plastic sau alt material in forma iar apoi finisata, cel putin se poate face, depinde de forma si daca mai gasesti pe undeva cine ti-ar putea face, dar asta in cel mai rau scenariu, vezi pe eBay daca nu gasesti !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apropos de VHS. Vezi daca nu gasesti pe la un video-player vechi. Incearca mai multe modele. Era cineva pe forum care a avut rotita rupta de cei de la spalatorie parca si a reconstruit una de metal.

Bafta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O sa incerc sa fac si o poza. Cred ca nu am totusi toate bucatile din ea...

Multumesc, oricum...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0