Sign in to follow this  
Followers 0
blueazimut

Pilot assist pe Valea Prahovei

4 posts in this topic

Vă salut! 

Din curiozitate (că tot s-a plâns taică-miu că a făcut 1 oră jumate din Predeal până Bușteni astă seară) : are cineva de pe forum Pilot Assist și l-a încercat pe Valea Prahovei în perioade de vârf ? Face față singură cap coadă  având în vedere că sunt serpentine și ambuteiajele pot ține până la 2-3 ore? Trage de volan și în serpentine sau te duci în hâu dacă o lași pe ea să conducă? 

Mulțumesc! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sistemul e facut pt autostrada nu pt drumuri de munte, cand esti in curba masina va accelera ca nebuna pt ca nu mai vede masina din fata, e chiar periculos . 

 

Sistemul este bun pe autostrada, oricum nu e sistem autonom, trebuie sa misti volanul sau sa ai mana pe volan, altfel dupa 15 secunde se dezactiveaza pilot assistul, sistemul este unul mediocru spre slab, daca vrei ceva bun vezi la Infiniti, ei fac asta de peste 6 ani, Q50 fiind prima masina autonoma cu adevarat insa nu s-au laudat cu asta . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Face față în condițiile specificate, de trafic aglomerat. Altfel, la viteze mai mari trebuie să coreleze șoferul unghiul de virare cu viteza mașinii, corectând, fie din frână, fie din volan.

Eu folosesc funcția asta mai ales la autostradă. Acolo, chiar merită.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sistemul e bun. eu il folosesc si pe DN-uri. Pe autostrada e limitat la 140 km/h. :) Insa din pacate ptr Romania nu este functional CSA (curve speed assist). asa ca in curbe trebuie asistata cu mana pe volan sau cu frana (ceea ce dezactiveaza functia).

Edited by Tetea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0