Sign in to follow this  
Followers 0
Guest freeclau77

probleme cu inchiderea centralizata si imobiliser-ul la V70

5 posts in this topic

am un V70 din 1999, 2.5 TDI, 103 kw, 261.000 km parcursi, cumparat in italia... mi-a mai ramas o singura cheie, folosita pentru a porni masina si a deschide usa de la sofer... acum o saptamana, brusc, nu s-a mai deschis usa... am incercat in multe moduri sa o deschid... am apelat pana si la niste "operatori" profesionisti dar s-au lasat pagubasi... a fost nevoie sa sparg un geam ca sa intru in masina dar, surpriza, nu mai pornea nici motorul... am dus masina pe o platforma la un service unde au reusit sa faca masina sa porneasca... sunt curios daca cineva a mai avut asemenea "surprize" neplacute si daca stie cineva cum se pot evita aceste situatii... va multumesc! claudiu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man... sorry de problema. Din ce am inteles eu din mesajul tau, tu nu mai ai telecomanda.... si in cazul asta nu stiu ce poti face. Numai la modelul meu din '96 are cel putin 6 electrovalve ascunse pe toata caroseria.... pe care nu stiu cum le poti debloca, odata pentru intodeauna. Eu aveam telecomanda si din cauza ca eram langa o antena de gsm, nu a mai pornit "neam", desi la un momendat sau strans vreo 5 mecanici langa ea.

O solutie ar fi sa faci rost de o telecomanda originala si sa o recodezi dupa imobilizatorul masiniii... ca altfel nu te vad bine.

...Si imi pare cam dubios cum a putut sa iti vanda...sau cum ai putut tu sa cumperi o masina fara macar 1 buc telecomanda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cand am cumparat masina aveam 2 chei si 2 telecomenzi... numai ca fosta sotie a pierdut una din telecomenzi iar un "bun" prieten a pierdut cealalta cheie si telecomanda care erau aproape noi... asa am ramas doar cu o singura cheie...  sunt foarte norocos, nu?  ??? deci, ma sfatuiesti sa merg la reprezentanta volvo pentru un butuc nou si telecomanda setata dupa imobiliser? exclus sa cumpar un butuc si cheie de la dezmembrari? as dori niste sfaturi mai detaliate, va rog... va multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omg, pregateste-te inca de acasa pentru pretul unei noi telecomenzi atasata masinii tale, din cate am auzit e.....cam maaaare.

Si eu am 2 si una o tin acasa ff bine pusa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@freeclau77 shtiu eu un tip in cluj itzi face orice tip de cheie doreshti. mie mia facut shi una mecanica shi un cu ship pt un seat leon 2006. am pe el alarma cu pornire motor shi in cazul acesta una din chei a trebuit sa o puna undeva in bord pt citirea chipului. am apelat la tip pt o cheie de rezerva. costa cam in jur de 300 ron. depinde de mashina. dar te rezolva garantat fara sa shimbi nimic la mashina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0