• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cristianv

ACTE RECAROSARE VOLVO S40-1,6i-2003/V70-2,5 -1999/PIESE/Tel.0722740471

26 posts in this topic

da-mi si mie mai multe date despre V70 (masina pentru piese): motor, cutie, nr. km, cat de avariata este, AWD?!?...

multumesc,

M.

da-mi si mie mai multe date despre V70 (masina pentru piese): motor, cutie, nr. km, cat de avariata este, AWD?!?...

multumesc,

M.

da-mi si mie un pret pentru scaunele din fata, te rog. Si o poza a lor...cind ai timp ar fi excelent, sa vad si eu cit sint de ok.

Numai bine !

da-mi si mie un pret pentru scaunele din fata, te rog. Si o poza a lor...cind ai timp ar fi excelent, sa vad si eu cit sint de ok.

Numai bine !

Deci sa inteleg - vinzi doar TOATA tapiteria ? Eu am nevoie doar de scaunele din fata...oricum tapiteria din usi nu mi se potriveste...  dar daca nu o dai decit toata - pot sa te intreb la ce pret te-ai gindit ?

Pe mine m-ar interesa maciuca de la schimbator... ;D Un pret ?

Pe mine ma intereseaza urmatoarele piese:

-scut termic pentru turbina(daca are)

-stergatoare faruri

-volan(daca se poate schimba aibag-ul)

cristianv, ti-am dat si mesaj pe telefon pentru preturi, dar nu-mi raspunzi - ce se intimpla ?!...

Deci sa inteleg - vinzi doar TOATA tapiteria ? Eu am nevoie doar de scaunele din fata...oricum tapiteria din usi nu mi se potriveste...  dar daca nu o dai decit toata - pot sa te intreb la ce pret te-ai gindit ?

400 E doar scaunele si bancheta ? ;D

si maneta de la schimbator ?

Salut...perechea de stopuri + semnalizatoarele la cati euroi se pot lua ??.....m-ar interesa o poza mai clara (daca ai timp, chef , etc  :-* 0)  a sistemului de unde se rabateaza spatarul , .....si daca treci prin cafenea poate atasezi si cateva poze (clare  :P ) in care sa ne putem minuna de distorsionari, deformarea interiorului (daca exista ?!!) in dreptul picioarelor....etc.....Multum(-im)esc !!

"User: rand

Topic:  Dezmembrez Volvo V40 2.0T

Tapiserie completa (bancheta spate + spatar, scaun sofer, scaun pasager, 4 fetze de usi) - 250 euro."

Cristianv, daca mai lasi ceva la scaune, le iau eu - dupa cum vezi 400 de euro e destul de mult. Ce zici de 300 ? Si iti las si fetele de usi sa le vinzi altcuiva, ca eu nu am nevoie de ele (eu vroiam doar scaunele din fata, dar o sa le iau si pe cele din spate - daca nu se poate altfel...). Am o promisiune din Bulgaria pentru scaunele din fata, dar peste 2 saptamini. Gindeste-te si da-mi un mesaj, ca mi-e mai usor sa le iau de la tine.

"User: rand

Topic:  Dezmembrez Volvo V40 2.0T

Tapiserie completa (bancheta spate + spatar, scaun sofer, scaun pasager, 4 fetze de usi) - 250 euro."

Cristianv, daca mai lasi ceva la scaune, le iau eu - dupa cum vezi 400 de euro e destul de mult. Ce zici de 300 ? Si iti las si fetele de usi sa le vinzi altcuiva, ca eu nu am nevoie de ele (eu vroiam doar scaunele din fata, dar o sa le iau si pe cele din spate - daca nu se poate altfel...). Am o promisiune din Bulgaria pentru scaunele din fata, dar peste 2 saptamini. Gindeste-te si da-mi un mesaj, ca mi-e mai usor sa le iau de la tine.

Pe mine m-ar interesa maciuca de la schimbator... ;D Un pret ?

Salut...perechea de stopuri + semnalizatoarele la cati euroi se pot lua ??.....m-ar interesa o poza mai clara (daca ai timp, chef , etc  :-* 0)  a sistemului de unde se rabateaza spatarul , .....si daca treci prin cafenea poate atasezi si cateva poze (clare  :P ) in care sa ne putem minuna de distorsionari, deformarea interiorului (daca exista ?!!) in dreptul picioarelor....etc.....Multum(-im)esc !!

Cristian, te intreb a TREIA oara de un pret pentru maneta de schimbator. Scriu cu cerneala invizibila cumva ?! :)

Cristian, te intreb a TREIA oara de un pret pentru maneta de schimbator. Scriu cu cerneala invizibila cumva ?! :)

ok, am inteles. Nu mai e de vanzare nimic. Cool...

Dai o bere pentru asta.  ;)

Sorry baieti, stiam pe cineva care dorea asa ceva si i-am recomandat anuntul.

Asa, a mai aparut un nou proprietar de Volvo!   :P