avx

LOGANURI CU ECHIPAMENTE RADAR NEDETECTABILE - CONSTANTA

25 posts in this topic

Pentru cei din zona sau aflati in trafic pe litoral ( pt ca tot vine vara... ;D ) , afisez lista cu numerele de înmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier ConstanÅ£a dotate cu radere nedetectabile.

Fac precizarea că toate au în componenÅ£ă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z.

B 18 ZCK

B 18 ZCA

B 18 ZBU

B 18 ZBW

B 18 ZCI

B 18 ZCJ

B18 ZBZ

B18 ZBS

B 18 ZCN

B 18 ZCH

B 18 ZBV

B 18 ZCF

Noile maÅŸini au toate dotările necesare, de la sistemul video radar mobil care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a săvârÅŸit infracÅ£iunea sau contravenÅ£ia, până la echipamentele de radiocomunicaÅ£ii, sistemele de avertizare optico-acustică ÅŸi aparatul etilotest electronic. Cei aflaÅ£i în trafic trebuie să ÅŸtie că nu se mai pot baza pe sistemele uzuale, deoarece acestea nu pot detecta, deocamdată, radarele noi cu care sunt dotate maÅŸinile de mai sus.

Best, avx. :-*

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Radarul nedetectabil

Postat de Sebastian Toma in Opinii pe March 1st, 2010

Probabil ca ati citit deja articolul nostru despre noul radar al Politiei Rutiere, pe care l-au anuntat a fi “nedetectabil†si extrem de inteligent si eficient. Insasi prezentarea capacitatilor fac piciorul drept sa tremure cu teama ca va produce usturimi in buzunar candva in asociere cu noul sistem de detectie al politistilor.

Se pare ca imposibilitatea de a detecta acest radar este doar o tehnica de marketing, creata special pentru a speria vitezomanii doar prin anuntarea existentei unui asemenea vehicul pe traseul lor. Functiile de care aveti nevoie la un detector de radar pentru a surprinde noile aparate radar se numesc: “instant-on Pulse Detection†si “detectare POPâ€.

Americanii au descoperit ca exista probleme cu functia POP a acestor aparate radar, iar producatorul lor este constient de aceasta problema. Cea mai frumoasa parte a acestei afaceri este ca americanii stiu de problema inca in 2001, radarele fiind introduse la scara mica inca din 2000. Deci noi folosim tehnologie veche de 10 ani si declaram ca este cel mai tare lucru posibil. Astfel, pot aparea masuratori eronate, iar utilizatorul radarului nu trebuie sa se bazeze doar pe detectia POP pentru a emite o amenda. Aceste informatii sunt mentionate in manualul radarului, dar nu putem sti cu siguranta daca acest lucru este scris si in manualul pentru Romania – daca exista asa ceva. Daca exista totusi un manual pentru Romania, oare a bagat de seama cineva de mentiunea respectiva?

Colegii de la divizia constanteana a ziarului Ziua au obtinut lista celor 12 autospeciale din Bucuresti care sunt echipate cu acest sistem de radar. Acestea sunt: B 18 ZBS; B 18 ZBU; B 18 ZBV; B 18 ZBW; B 18 ZBZ; B 18 ZCA; B 18 ZCF; B 18 ZCH; B 18 ZCI; B 18 ZCJ; B 18 ZCK; B 18 ZCN . Asa cum v-am anuntat mai devreme, toate cele 12 autospeciale care vin in Bucuresti sunt marcate cu “Politiaâ€, vopsite in alb si au girofar pe capota.

La o prima cautare, exista trei detectoare care au capacitatea de a surprinde aceste radare ale politiei inainte de activarea lor. Detectoarele respective sunt: Whistler XTR-690 , Whistler PRO 78 si Valentine One. Cel mai ieftin dintre acestea pleaca de la 554 de ron, iar preturile urca pana la 1.800 de lei pentru cel mai scump si performant aparat dintre toate cele trei, respectiv Valentine One. LE: se pare ca si Whistler XTR-330 poate sa detecteze noul radar, iar aparatul respectiv are pretul de 325 ron.

Iata un cetatean care a reusit sa detecteze o autospeciala echipata cu noul radar Bee III:

Stiti care este cel mai misto lucru la noul radar nedetectabil? Politia se bate cu pumnii in piept ca va reduce accidentele. Sunt curios cum va reduce accidentele un sistem care va provoca frane bruste in lant pe unele sosele, cand incep unele detectoare sa piuie. In loc sa analizeze numarul de accidente, accidentele cauzate din cauza vitezei excesive si sa anunte daca au reusit sa scada numarul de accidente fata de aceeasi perioada a anului trecut, politistii se lauda cu numarul de permise ridicate in 2009 si cuantumul amenzilor scrise.

Atentie mare! Politistii au ridicat cu 100 de carnete mai putin in 2009 fata de 2008 si ar putea sa vrea sa “recuperezeâ€.

Daca vrei sa eviti toate aceste probleme, este suficient sa circuli cu viteza legala pe segmentul de drum respectiv. Right.

http://www.automarket.ro/blog/toma/opinii/radarul-nedetectabil/

"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tot veni vorba de radare si detectoare.A testat cineva beltronics rx65 ?Isi face datoria / ar fi bine sa l arunc :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tot veni vorba de radare si detectoare.A testat cineva beltronics rx65 ?Isi face datoria / ar fi bine sa l arunc :D

daca al meu care e MULT mai slab ca al tau (vector 940) detecteaza pop-ul (am deja 2 confirmari) atunci al tau e OK !

dar daca tot vrei sa-l arunci, arunca-l la mine ! :D;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sall iulirx eu am tot vector 940 bel tronix! nu am apucat sa prind ver-un radar nou pe ce banda il ia?? Cumva pe "POP"??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!

Florin (AVX), ceva nu e in ordine cu lista aia de nr de inmatriculare... cred ca e la misto.

Ieri am primit un mass pe mess, in care erau aceleasi combinatii de litere dar cu numere de Iasi.

"IS-14-ZCK IS-14-ZCA IS-14-ZBU IS-14-ZBW IS-14-ZCI IS-14-ZCJ IS-14-ZBZ IS-14-ZBS IS-14-ZCN IS-14-ZCH IS-14-ZBV IS-14-ZCF"

::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca are importanta numarul de inmatriculare. Masina este inscriptionata, deci se vede de departe, pana te uiti la numar, te-a luat deja.

deci, singura metoda care cat de cat mai este eficace, este statia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe bune a innebunit internetu cu numerele de inmatriculare ale loganelor. OZENEURI FRATEEEEEE !!!!

Chiar nimeni nu a spus ca odata ce poti tu sa ii citesti nr de inmatriculare, esti deja filmat de politie de 30 de secunde? Ce naiba...

Mergeti in mediagalaxy, testati un aparat foto cu 26x zoom optic si o sa realizati de unde va prinde politia. pe autostrada poate fi groasa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Numai acvile pe sosele, pana apuc eu sa-i vad aluia numarul de inmatriculare, sa-l compar mental cu lista memorata in prealabil si sa dau in frane, "agentul" deja si-a pus cascheta si si-a luat bastonul reflectorizant. Plus ca eu unul nu prea am obiceiul sa merg cu o viteza care mi-ar permite ca intr-o jumatate de secunda sa zicem, sa ma incadrez folosind frana in viteza legala. Deci... statie cb, mers legal pe unde se stie ca stau pandacii si cam atat. Restul e cancan  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Total de acord cu opiniile voastre! Oricum "baza" ramane in CB /27MHz... ;)

Insa asaaaa...intamplator....in momentul in care identificati in trafic una din "minunile" prezentate nu  v-ar surade sa-i interpelati?  ;D ;D ;D

Sau macar sa le "zambiti"?  :thefinger:

Hmmmm....simt deja miros de praf de pusca.... ;)

Long live the anarchist!  :-*

Share this post


Link to post
Share on other sites

image?ID=16376

cam cat de greu e sa ratezi asa ceva in trafic... :)

stateau baietii in curba la restaurantul pescarus in bucuresti, fix la intrarea in curtea restaurantului, cu camera radar spre ambasada chinei, unde mai nou sunt restrictii de viteza la 30km/h ca se repara treaba + 1 trecere de pietoni :))

s-au camuflat baietii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare la toata lumea!

Azi pe la 10:30 veneam de la agigea catre Constanta, in drept cu Selgros giciti cine era Politia Romana cu deja faimosul radar nedetectabil!!! Bun! eu posesor de detecor de radar BELTRONICS Vector 940 surprins, INCEPE DRACIA SA URLE CULMEA PE ''K'' BAND de la aproximativ 300m el fiind pe sens cu mine orientat catre Constanta, trec de el scot jucaria de la locul ei si o indrept catre radar vreau sa zic ca pana am esit din Lazu tot caraia jucaria! ASA CA NU SUNT NEDETECTABILE, DOAR AU O POZITIE DE STENDBAY SI POATE SA IL PORNEASCA RAPID SA ITI IA VITEZA!

Nasol e daca esti pe sosea "varf de coloana" atunci poti sa ai surprize sau singur pe strada, daca mai ai masini in fata nu e problema il gaseste repede, acum depinde si de jucarie

Share this post


Link to post
Share on other sites

cind urla pe k nu e pe instant-on, e pe normal.

cind piuie pe Ka atunci e pe pop. cind e pe pop , daca ai noroc sa ia si pe altii inaintea ta, auzi de departe cite un piuit scurt si slab pe Ka. atunci trebe sa fii cu ochii in 4.

si io tot 940 am si am prins si pop si instant -on si normal. pina acu, inca am carnet....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mersi mult de sfaturi boss o sa am grija! ori cum nu o calc eu prea tare pe coada dar e bine sa fi precaut !

Share this post


Link to post
Share on other sites

salutare eu am un rx55pro si pana acum le-am detectat astfel: mai intai POP dupa catre K sau Ka. Cred ca e valabil si pt rx65.

cu stima

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am primit un astfel de mail. Nu stiu cat este de adevarat, dara pana nu ma trezesc cu poza/amenda la usa nu cred ca aceste radare nu pot fi detectate.

â€Stimati colegi

Mai jos raspusul furnizorului de detectoare cu privire la noile radare achizitionate de politie

Daca exista intrebari nu ezitati

Multumesc

Alin

Politia, folosindu-se de presa, si-a facut bine treaba. La aceasta ora mai toata lumea e aproape convinsa ca noile radare ale politiei sunt nedetectabile.

Bazandu-ne pe informatiile obtinute, pe studiu si experienta noastra de 10 ani in domeniu va putem prezenta niste informatii absolut reale despre noile radare ale politiei:

1.      Sunt nedetectabile?

• Raspunsul este categoric: NU. Noile radare sunt detectabile. Ele folosesc banda K (24.125 GHz) si pot fi detectate de toate detectoarele de radar existente pe piata.

2.      Pot fi detectate de toate detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics?

• DA

3.      Au modul POP?

• NU

4.      Sunt mai greu de detectat?

• Raspunsul este DA. Pot fi folosite in doua moduri:

          i.      AUTOMAT: este un mod similar cu cel al vechilor radare. NU prezinta probleme deoarece antena emite continuu, ceea ce inseamna ca poate fi detectat continuu. Inregistrarea video a autovehiculului este declansata automat la depasirea vitezei programate de operatorul radar

        ii.      STAND-BY: modul in care operatorul radar declanseaza secventa de inregistrare. Antena radar va emite o perioada de 2-3 secunde dupa care se va opri, pana la urmatoarea activare. Pentru prima masina aflata in zona supravegheata de radar nu sunt prea multe sanse, dar cele din spate vor fi avertizate !!!

5.      Numarul total de radare la nivelul intregii tari s-a triplat. Acum sunt aproape 700 de aparate radar. Practic acest lucru inseamana ca sansele de a primi o amenda pentru viteza s-au triplat.

In concluzie vorbim de o triplare a numarului de aparate radar, care sunt detectabile (mai greu cei drept daca sunt in modul stand-by, dar totusi detectabile). Mai mult, aparatele din generatia veche sunt tot prezente (si sunt 250! ) si vor functiona ca si pana acum cu antenele pornite continuu.

E adevarat ca daca suntem in prima masina din coloana si intilnim un radar nou pus in modul stand-by (cate conditii ...) nu prea avem sanse sa scapam de o amenda, dar de cate ori suntem in postura de prima masina din coloana? Mai mult de 30% din radare sunt din generatia veche, deci detectabile tot timpul, la care se adauga numarul de radare noi care vor fi folosite in modul automat, deci detectabile si ele. Oricat ai fi de pesimist poti spune ca daca ai un detector de radar ai cel putin 60% sanse sa scapi! â€

Share this post


Link to post
Share on other sites

Io am un Whistler vechi de 2 ani. Nush ce model e dar piuie scurt cand trec pe langa baieti, sau ei pe langa mine.... Oricum in Deva practica a ramas aceeasi. Adica masina cu radar te inregistreaza si altii te opresc....Ceea ce se poate contesta in instanta intrucat agentul constatator e altu`.

Oricum ma distreaza cum fac....Opreste pe X, stai asa sa vad daca l-am prins! Pana atunci verifica alte acte :)))))))))))))))

  Deci nu prea se descurca ei cu standby-ul ala.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toate numerele autospecialelor au în componenÅ£ă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z.

B 18 ZCK

B 18 ZCA

B 18 ZBU

B 18 ZBW

B 18 ZCI

B 18 ZCJ

B18 ZBZ

B18 ZBS

B 18 ZCN

B 18 ZCH

B 18 ZBV

B 18 ZCF

Noile maÅŸini au toate dotările necesare, de la sistemul video radar mobil care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a săvârÅŸit infracÅ£iunea sau contravenÅ£ia, până la echipamentele de radiocomunicaÅ£ii, sistemele de avertizare optico-acustică ÅŸi aparatul etilotest electronic. Valoare totală a celor 12 autospeciale Logan se ridică la ap rox imativ 1,7 milioane de lei. Cei aflaÅ£i în trafic trebuie să ÅŸtie că nu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot detecta, deocamdată, radarele noi cu care sunt dotate maÅŸinile de mai sus.

 

Sper sa nu le intalniti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am zis eu ceva de Deva??? Sau alta localitate??

;D:D

Din cauza asta am si dat link-ul, sa fie mai detaliat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now