• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
AdiP

Salutari de la Turda

28 posts in this topic

Bine ai venit pe forum!

Ai o bijuterie de masina. Ai grija de ea si va avea grija de tine.

Interesanta macheta. Initial am crezut ca si functioneaza pe baterii sau ceva de genul.

Berea care s-o beau diseara, doza zilnica de Beck's, va fi in pentru sanatatea ta si a masinii!  :beer:

Bogdan, pentru ca nu e frumos a ramane dator cu un raspuns la intrebarea ta (locul de munca):

Fiat justitia pereat mundus este dictonul dupa care inca se mai conduce  institutia in care lucrez.

Am tangenta/contact cu organele M.I./Parchete/etc, dar nu sunt pe statul lor de plata. Am de-a face cu ei, insa cu o frecventa putin mai mare fata de cat mi-as dori uneori si de o alta factura decat lumea pasnica.

@vita_fresh

Merci si pentru una si pentru cealalta  ;D

La Nationala despre care vorbesti, nu stiu cand si daca as avea timp si "nas" pentru asa ceva. Multumesc oricum.

Cu machete ;D

Da, ma ocup si cu machete, din pacate insa doar printre picaturile pe care mi le ofera putinul timp liber ramas.

@Victor

Daca si tu esti pasionat de machete, inseamna ca mai avem o pasiune comuna, pe langa masina. Ma bucur mult.

Atentie, graba strica treaba, respectiv viteza e cel mai mare dusman al acestui hobby. ;)

@popicu

Da, intr-adevar am retinut in mod eronat; prezumand o posibila legatura cu dorinta de a comunica prin PM am facut o analogie nu prea fericita. Scuzele mele.

Da, tendinta spre perfectionism este data cred si de catre zodie : Berbec

Salut Adi2727

Merci pentru vorbe si pentru aducere aminte. Intr-adevar, Volvo16 a fost "inculpatul" :D

@FireLight

Merci pentru primirea calda.

Multa sanatate-ti doresc si eu.

@ Adriann

Salut tizule. Masina nu e chiar o bijuterie, insa o apreciez la valoarea ei intrinseca, respectand-o in egala masura.

Nu, nici una din machetele mele nu functioneaza cu baterii; sunt doar machete statice. ;D

Multumesc pentru berea (ca doza zilnica), bauta aseara in cinstea mea si a masinii. O sa-ncerc sa-mi iau si eu tainul de Corona in cinstea ta si binenteles a masinii tale.

- Drive safe, buddy !