MrTimRo

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About MrTimRo

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday January 10

Profile Information

  • Locatie Cluj-Napoca
  • Auto V60
  • Fabricatie 2011
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

708 profile views
  1. New Volvo V60 D5 AWD owner

    Masinuta este de aproximativ o luna la mine si sunt foarte multumit de achizitie. Corespunde cu asteptarile initiale in totalitate.  De cand e la mine, i-am pus folii pe geamurile din spate si luneta, arata superb. Tocmai i-am facut schimbul de filtre si ulei motor, ulei cutie de viteze(care era foarte uzat btw). Toata distractia a fost in jur de 2200 ron, cam jumate fata de costul la reprezentanta.  Daca sunteti din zona Clujului, recomand userul @Volvo 244 . In rest, masina se comporta excelent atat la drum cat si in oras. Consumul real pe care l-am obtinut cu ea este ~9.5-10 in oras si 6.5-7 la drum intins. Si asta la mers normal nu "la consum" .  
  2. Volvo S60 D5 AWD

    Mersi. Nu vreau sa schimb instalatia. stiu ca nu e tocmai ok sa pui led/xenon fara anumite adaptari si poti avea probleme cu politia/RAR. Tot la schimb de bec m-am gandit, ceva mai puternic. Ai vreo recomandare pentru becuri puternice halogen? 
  3. Volvo S60 D5 AWD

    Salut,  dar pentru faza scurta, halogen, ar merge o trecere? Mi se pare ca nu are putere prea buna noaptea. Sau poate becurile actuale nu sunt cele mai bune?
  4. Volvo S60 Cutie automata

    voi face schimbul la @volvo244 saptamana viitoare. Comparativ cu oferta de la reprezentanta costurile sunt semnificativ mai mici. 
  5. Programare cheie V60 in 5 butoane

    ok. mersi @Midnight Caller
  6. Salutare,  pentru ca vechiul proprietar inca cauta cheia de rezerva, probabil pierduta, am inceput sa caut alternative, nu as vrea sa o ratacesc pe cea pe care o am ca apoi se complica lucrurile. 1.la reprezentanta una noua costa 1300 ron 2. cumparata din magazin noua 300 +300 activarea 3. Am gasit in dezmembrari cu 100 ron Oare merge programata cheia din dezmembrari?  Banuiesc ca tot la volvo daca nu merg pe v2 mersi
  7. Volvo S60 Cutie automata

    De acord. Dar cel putin merita cautat alternative, fara rabat. Proprietarul anterior a intretinut ok masina, mai putin schimbul de ulei in cutie iar eu nu vreau sa o las asa pana cade.   
  8. Problema clima

    Salutare,  si la mine are cam aceleasi simptome(V60 D5 AWD). Cand "baga" rece cand nu. In special in stationare nu da rece. Compresorul a fost alimentat cu freon in Mai anul acesta.  Cand am fost pentru verificare la reprezentanta am intrebat daca sunt erori pe clima si mi-a aratat ca nu este nicio eroare. Apoi a pus lanterna pe radiatorul din fata si a zis ca este cam plin de pietricele si alte impuritati si de acolo este problema si cu clima - in special la stationare.  
  9. Volvo S60 Cutie automata

    La reprezentanta, la Cluj, recomanda schimb ulei in cutie. Costul este de aprox. 2400ron. Oare unde as putea gasi in zona un service bun care sa nu exagereze cu costurile?
  10. Recomandare service cluj

    Am intrebat la reprezentanta volvo la Cluj, un schimb ulei cutie + adaptari pentru v60 cost aproximativ 2400 ron. mi se pare cam mult. Oare sunt alternative de incredere in zona Clujului? 
  11. Salutare!  De curand am achizitionat un V60 din anul 2011 si trebuie sa recunosc ca sunt foarte placut surprins de calitatea Volvo. Este prima masina Volvo pe care o am. Masina a fost postata si pe acest forum la vanzare la un moment dat.  Ma bucur ca am gasit un forum dedicat marcii, populat cu multa informatie de calitate si membri pasionati. Salutari de la Cluj!