slayerlici

Membru
  • Content count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

3 Followers

About slayerlici

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/12/1977

Profile Information

  • Locatie Targoviste
  • Auto Volvo S60 D5 2005
  • Fabricatie 2005
  • Fabricatie 2 0
  1. Miros intepator la folosirea marsarierului

    - Nu am simtit niciun miros cand am probat-o cu frana de mana trasa. - Este adevarat ca atunci cand o parchez in garaj, locul fiind foarte mic, trebuie sa fac foarte multe manevre si o parchez mai mult din ambreiaj, nu am spatiu de miscare ca s-o mai si accelerez. Problema e ca nu miroase tot timpul si nu imi dau seama ce poate influenta datile cand miroase si cand nu.
  2. Miros intepator la folosirea marsarierului

    Revin cu mai multe detalii: Mirosul intepator nu se simte tot timpul, dar nu am analizat factorii directi sau indirecti care ar putea influenta aparitia mirosului, chiar nu imi dau seama. Acum o ora am parcat-o in garaj cu acelasi numar de manevre sau chiar mai multe si nu s-a mai simtit mirosul. Daca ar fi discul de ambreiaj, nu ar trebui sa se simta mirosul de fiecare data? Am probat ambreiajul cu frana de mana trasa si abreiajul nu patineaza deloc, chiar mai mult, mi-a miscat masina din loc. Ar putea fi altceva? Franele cred ca ies din discutie, nu se incing atat de mult cand se face o parcare cu spatele.
  3. Miros intepator la folosirea marsarierului

    Asta vreau sa aflu si eu: daca trebuie sa-l schimb deja. Tin sa spun ca in mers sau la pornirea de pe loc nu da nici un semn ca ar patina, doar ca mi se pare ca la cei 185 hp nu prea se infige, niciodata nu mi-a dat senzatia ca ma baga in scaun. Ma gandesc ca in final nu este o masina sport ca sa am senzatia asta, dar nu am probat altul identic ca sa pot face diferenta. Oricum o sa fac o vizita la un service sa-si dea si ei cu parerea.
  4. Miros intepator la folosirea marsarierului

    Nasol moment. Aveti idee sa ma astept sa ma lase din clipa in clipa sau asta e doar inceputul sfarsitului si mai duce? Masina nu prea o folosesc in oras, mai mult la drum lung. Niste preturi din tara imi puteti spune (kit ambreiaj + manopera)? Nu de alta, dar in vara vin in tara si vreau sa vad unde iese mai ieftin. Sper sa nu ma lase exact pe drum cand vin in tara.
  5. Miros intepator la folosirea marsarierului

    Ma refeream doar la mersul in spate, fara nici o alta manevra, cand am spus fara sa schimb viteza. Mirosul nu-l simt in masina, ci cand ma dau jos din masina, inauntru nu se simte nimic. Este un miros asemanator cu acela al unei componente arse de pe o placa electronica. Nu stiu daca asa trebuie sa miroasa gazele de espament la Volvo sau chiar este ceva.
  6. Salutare Am observat ca la folosirea marsarierului, cand fac mai multe manevre, se simte un miros de ars foarte intepator. Nu sunt sigur dar parca se simte mai mult in spatele masinii. Afara, in aer liber, nu-l simt, dar in garaj aproape ca e insuportabil la cat este de intepator. Mirosul se simte la manevre in marsarier, dar si in momentul in care dau cu spatele 20-30 m fara sa schimb in alta viteza. De la ce ar putea fi acest miros si ce se poate face?
  7. Salutare Am inteles ca se poate activa sau dezactiva inchiderea centralizata automata cand masina este in mers. La mine este dezactivata si ma intereseaza cum se poate activa? Exista o activare a inchiderii centralizate care se actioneze dupa un anumit timp in cazul in care masina ramane deschisa din greseala? Si inca o intrebare de amator: cum se inchid geamurile din telecomanda?
  8. Ce muzică?

    http://www.youtube.com/watch?v=ijzW0eMqnjA
  9. vreau sa-mi cumpar s60-sfaturi

    Revin si cu poze. Sunt foarte multumit de masina.
  10. LED-uri in loc de becuri la iluminare bord

    Salutare Cum fac sa functioneze ledurile in locul becurilor de pozitii? Am inteles ca trebuie pusa o rezistenta (dar nu stiu exact cum si unde) ca sa nu apara eroare in bord ca ar fi ars (datorita consumului foarte mic nu il vede). M-ar interesa un tutorial de montare, niste scheme sau fotografii.
  11. vreau sa-mi cumpar s60-sfaturi

    Ma gandeam eu. Am o reprezentanta Volvo langa locul de munca. O sa ma interesez de preturi si sa le compar cu un service normal. Eu locuiesc in Las Rozas.
  12. vreau sa-mi cumpar s60-sfaturi

    Mai am o nelamurire. Inca nu m-am decis unde sa-i fac reviziile, la reprezentanta sau la un service normal? Avand in vedere ca la reprezentanta costurile sunt mult mai mari decat la unul normal. Masina are cartea cu toate reviziile facute la Volvo pana acum. Consumabilele si micile defectiuni le pot rezolva eu, numai cand apare ceva mai grav o duc la service, ceea ce sper sa nu se intample. Problema ar fi ca nu o sa mai am acea carte stampilata de Volvo cu reviziile la zi. Voi ce parere aveti, merita sa platesc aproape dublu pe revizii?
  13. vreau sa-mi cumpar s60-sfaturi

    Multumesc tuturor!!! Sunt sigur ca am facut cea mai buna alegere. O sa pun si niste poze saptamana viitoare, pana atunci vreau sa ma bucur putin (mai mult) de ea.
  14. VIDA

    Nasol. Care este diferenta intre VIDA si VADIS??? Care ar fi mai bun, mai complet?
  15. vreau sa-mi cumpar s60-sfaturi

    Multam` Si eu sper acelasi lucru.