RaulM

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About RaulM

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 11/11/1987

Profile Information

  • Locatie Baia Mare
  • Auto Volvo XC60
  • Fabricatie 2012
  • Auto 2 VW Passat CC
  • Fabricatie 2 31

Recent Profile Visitors

282 profile views
  1. Problema masina

    Mulțumesc de info, dar nu am făcut drumuri scurte de placere, a trebuit sa o conduc puțin sa vad cum merge, si atât, jumate de ora aproximativ legat am condus-o de când am adus-o în țară și am constatat chestiile acestea. Și la drum ma refeream sa merg la tester în afara Baii Mari deoarece nu am găsit încă un tester Vida Dice în oraș.  Nu ma aștept și nici nu vreau sa se rezolve de la sine, doar întrebăm ca sa știu cum sa procedez.  Mulțumesc. 
  2. Problema masina

    Salutare, Am achiziționat săptămâna asta un Volvo Xc60 My2013 de pe Germania, cu istoric carte service, neamț omul, 182900 km,când am luat-o, mi-am asumat eroarea care apare în bord "motorsystem wart. erforderl"ca ar fi filtrele (trebuie oricum sa le schimb și sa ii fac revizia), si aditivul la filtrul de particule- ce apare pe forum.  Nu am reușit încă sa o ii fac revizia, săptămâna asta a ajuns, și am adus-o pe platforma ca sa nu am.surprize ținând cont ca trebuie sa ii schimb cureaua de accesorii și kitul de accesorii și are și eroare în bord. I-am scos numere roșii, și am condus-o puțin prin oraș, și ieri mi-a apărut și info-ul cu cartea și cu "ruefilter voll siehe handbuch", și am observat și ieri și azi dimineață ca la rece parca se îneacă și ieri am fost cu ea pe un DN sa încerc sa vad dacă se face regenerarea la filtrul de particule și am încercat sa o țin la 2500 ture, dar nu se prea accelereaza, cu pedala pana în capăt, urca foarte greu, parca e în mod de protecție, și aseară mi-a apărut și martorul check engine. Am observat ca dacă se încălzește nu mai se îneacă și parca se accelereaza pot sa i-o dau și 3000 de ture dar peste 100 km nu merge și am încercat din nou azi de dimineața și iar s-a înecat și cu pedala apăsat maxim nu avea putere. Ținând cont ca merge în limp mode, care ar fi pașii de urmat, sa functioneze!? S-a defectat filtrul de particule, trebuie altul, se poate regenera!?  Pot sa umblu pe distante scurte cu ea!?Gen 100 km maxim!? 
  3. Mesaj bord AWD

    Sper ca acum sa se vadă poza.
  4. Mesaj bord AWD

    Salutare, Masina din imagine, are aceeași eroare în bord ca si a domnului care a deschis postul, e fabricație luna 10/2012, km câti se vad in imagine,se poate ca și la ea sa fie  fie același diagnostic, resoftare sau maxim pompa și cam cat ar costa reparația defalcat, resoftare și pompa de haldex?! Mașină nu pot sa o duc la un tester, e în Belgia într-un parc și vreau sa vad dacă se merită să o cumpăr.  Mulțumesc tare mult. Nu știu dc nu ma lasă să încarc pozele, dar are aceeași eroare, mașina are  aprox. 123000 km. 
  5. Achizitie XC 60

    Dar garantia afara e valabila doar afara, aici pot sa fac ceva pe ea garantia din afara Romaniei.. ca doar nu o sa ma duc sa o servisez in Germania de ex., cand eu stau, muncesc si locuiesc in Romania. Ai dreptate ... cu masinile din Rom.  majoritatea au bube mai mari sau mai mici  ascunse.. Sa înțeleG ca tu zici ca mai bine iau o mașină de afara.. Cu km mai puțin, mai puțin dotata, decât unu cu km mai multi de aici.. Bineînțeles, sa le știi istoricul de service în ambele cazuri... Și sa aibă o diagnoza la zi cu problemele pe care le au sau ce trebuie înlocuite pe ele.. 
  6. Achizitie XC 60

    :), Nu am achizitionat-o, de aceea va cer pareri, motorul e din serie celor mai putin sensibile!? Si are ceva rugina pe usa dreapta sub vopsea ... , 235.000 km sunt multi, incep sa cada multe de pe ea..daca a fost intretinuta!? Service-ul Volvo cel mai apropiat e in Nyerhaza (sau cum se scrie), si masina are numere rosii deci nu o pot duce acolo, mi-au cerut 60 euro pe diagnoza completa, si i-am rugat daca pot sa imi dea informatii despre revizii in Volvo , si au zis ca nu pot..  oare in Baia Mare gasesc pe cineva care sa imi faca diagnoza corecta!????????? aaaa... si nu ii sta hayonul eletric deschis ..  .. vanzatorul a zis ca o duce la resetat si o sa functioneze dupa aceea.... nu stiu daca e mare baiul. Oricum nu iau vreo decizie .. numai dupa ce o testez complet mecanic, electric, transmisie, diferential, si e tare complicat de testat daca nu am in apropiere..  Am rugămintea dacă se poate, să-mi dați o mana de ajutor cu toate informațiile posibile.  Și modelul acesta ar intra în criteriile mele: https://www.olx.ro/oferta/volvo-xc-60-r-designe-automat-4x4-IDd5ARy.html..zice 227000 km... dar nu e prea cooperant vânzătorul... Tot aștept după el.. Și e în "Ieși", acolo este dealer Volvo presupun ca are și service..  Și mai este una tocmai în alt capăt al tarii... :))   care ar fi de lăut în seama pe baza anunțului.. Nu e 2013 ca în anunț ci 2012 am verificat-o după Vin e înmatriculata pe România de la 186000 km și e manuala, pt oraș și condusa de soție.. Hmmm. Cică are reviziile la zi la distribuție și filtre da fara dovezi doar după vorbe..  Altele nu sunt după 2012 și în banii ăștia..13000 de euro.. Pe dincolo nu sunt deloc și care sunt îs chele și cu km la fel de mulți.                
  7. Achizitie XC 60

    Salutare, In procesul meu de cautare a unui Volvo, am gasit unul chiar in Baia Mare aprox 13.000€ - 235000 km!? Îs mulți!?  Omul zice ca e model 2013 dar in carte apare 2012- Ocean Race, ii destul de dotat, si ingrijit, are mici imperfectiuni la vopsea la aripa dreapta, parca sunt mici bubite de rugina sub vopsea, panoramic,nu are senzori pe fata, schimbătorul parca e model 2013, dar nu îs prea la curent deocamdată, are parbriz încălzit?! Ce părere aveți!? E model Summum sau nu, ce nu are!? Din ce mi-am dat seama, ediția Ocean Race are cusături manuala pe piele, culoarea și semn Ocean Race, altele care ar fi!? Asta e seria de sasiu:YV1DZ8256D2373291. Dupa verificare pe Car vertical nu am reusit sa aflu nimic. Provenineta Germania. Motorul e ok!? Apare în cartea service și are un abțibild ca i-ar fi schimbata distribuția la 176000km. Cine ar putea sa îmi spuna dacă km îs ok sau nu îs dați în spate!? Am sunat pt informații la Primus, dar nu mi s-a răspuns și am trimis e-mail.     Raport — carVertical(1).pdf
  8. Multumesc, de informatia cu service-ul din Debrecen. Dar, un mecanic bun pentru Volvo-uri in Baia Mare stiti?
  9. Bună, Locuiesc în Baia Mare, și în viitorul apropiat am să-mi achiziționez un Volvo Xc60, așa că sunt interesat care sunt service-urile potrivite pt un Volvo, ținând seama ca reprezentanța nu găsim nici măcar în Cluj în momentul de față.  Care sunt service-urile pe care le frecventează posesorii de Volvo din Baia Mare?! Vă mulțumesc.