West

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About West

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/13/1986

Profile Information

  • Locatie Galati
  • Auto Volvo S80 D5 G6
  • Fabricatie 2007
  1. VAND ANVELOPE NOI

    Un pret pentru niste anvelope de vara 225/40/r18 ? In special Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2. Multumesc
  2. Noul Volvo XC 60 MY2014

    Din cate am vazut noul facelift se aplica si pe S60/V60 lucru care nu e deloc rau. Arata ceva mai sobru si mai elegant asa cum trebuie sa fie. 8 trepte automata FTW!
  3. consum pe timp de iarna

    Consum urban iarna 13% asa usurel ...
  4. Consumul mediu inregistrat de mine pe S80 D5 Automat este undeva intre 7,5 - 8 % mers normal, schimbat viteza la 2500 rpm. Deci pentru unul cu transmisie manuala ar trebui sa fie chiar mai putin.
  5. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Am inlocuit la "masinuta" becurile standard de faza scurta H7 cu unele Osram Night Breaker. Sunt foarte fericit si multumit de cum lumineaza.
  6. Pot sa va impartasesc din propria experienta fiind posesor de S80 2007 D5 G6 185 cp jante 17" , comparat cu A6 3 TDI quatro auto 225 cp jante 18" ca diferenta este maricica. Probabil cel mai bine ar fi comparat cu un A6 2.7 TDI 180cp atunci cel putin pe hartie masinile ar fi similare ca si performante. Se simte clar ca vorbim despre masini cu public diferit, S80 directie fara feedback, suspensie comfortabila chiar prea moale, raspuns motor + cutie greoi,zgomot motor accentuat in habitaclu dupa 2500 rpm - A6 suspensie sport, raspuns motor + transmisie mai rapid deci senzatie de control + sportivitate accentuate, motor rafinat chiar si sus in 3000 rpm. La interior impresia de calitate si robustete a materialelor este tot in favoarea A6 -lui desi diferite S80 interior piele bej + insertii "lemn" - A6 interior piele neagra + insertii "lemn" ( am pus in ghilimele pentru ca este un plastic ce imita lemnul). La S80 mai zornaie una alta din plastice pe cand la A6 totul sta fara zgomote deranjante la interior.Legat de scaune nu se pune problema ca unele ar fi mai putin comfortabile decat celelalte, o parere pur personala. Nu vreau sa dau un verdict cum ca una din ele ar fi mai buna este clar ca tine de preferintele fiecaruia si de modul de condus al fiecaruia. Pentru mine ambele masini sunt o pura placere la condus
  7. Intrebare lichid racire

    Multumesc de raspunsuri , voi completa cu antigel corespunzator si pe urma drum intins
  8. Salut , sunt posesor al unui Volvo S80 D5 G6 model 2007. De cateva zile imi apare in bord "Coolant level low, stop engine ". Este vb despre lichidul de racire ,respectiv antigel ? Daca da, imi puteti spune unde este respectivul recipient pentru nu sunt sigur care este si de care antigel trebuie, roz sau albastru, daca e vreo diferenta? Multumesc.