Catalin Leca

Membru
  • Content count

    72
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Catalin Leca

  • Rank
    Junior
  • Birthday 07/21/1986

Profile Information

  • Locatie BUCURESTI
  • Auto VOLVO S40
  • Fabricatie 2005
  • Auto 2 VOLKSWAGEN TOUAREG R5
  • Fabricatie 2 2008
  1. Prezon Rupt pe fata

    MERGE DE FOCUS 2
  2. Zgomot/bataie la placute de frana noi

    atunci ai avut ghinion, sunt un pic mai subtiri. nu cred ca risti nimic daca mergi cu ele, insa e f deranjant.
  3. Mesaj avertizare in bord!

    multumesc, exact ce credeam, am schimbat bateria care era originala din 2005, si nu-mi mai da nicio eroare, tot astept eroarea cam de 4 zile, si nimic.
  4. Zgomot/bataie la placute de frana noi

    sunt 2 dimensiuni de placute. asa am patit si eu. luasem placute roadstar si baietii de la service nu le-au mai pus sigurantele, m-am dus la ei si le-au schimbat pe banii lor cu placute trw,( care sunt un pic mai ieftine ca ate), dar sunt foarte bune. deci cu siguranta nu ti-au pus sigurantele si placute se misca intre etrier si disc... decat sa stai cu zgomotu ala la fiecare gropita de zici ca ai fiare rupte pe sub masina, mai bine cumperi alte placute.
  5. Baterie descarcata

    Multumesc. Am schimbat bateria cu succes Multumesc. Am schimbat bateria cu succes
  6. astazi schimb bateria. si ca sa fiu sigur ca nu-mi apar erori si ca am inteles eu bine. pun cheia in contact scot borna - urmata de +, pun bateria, mut contactul pe pos II si pun borna - urmata de +. e ok?
  7. Baterie descarcata

    Salut 1 Acum am comandat si eu o baterie Rombat Premier de 80Ah. maine vin baietii sa o monteze. trebuie sa fac ceva deosebit, sau o schimba ca la orice masina, adica desfac bornele pun baterie si pun bornele . ca am impresia ca am citit pe aici pe undeva, ca trebuie pus contactul pe treapta 1, sau delirez eu?
  8. i know... ti-am lasat numarul meu de telefon pe privat !
  9. daca intram pe form ieri...eu tot in berceni stau...
  10. perfect. unde trebuie sa vin, de preferat dupa ora 17:00.
  11. Mesaj avertizare in bord!

    deci, fac ce fac si tot la Primus tre sa ajung
  12. face cineva pe aici, sau trebuie sa merg la primus ?
  13. Mesaj avertizare in bord!

    asta mi-am dat seama si eu, evident, dar in ce consta revizia la sistemul de servozirectie?, trebuie recalibrata pompa de servo, sau doar trebuie sa schimb lichidul, pentru ca eu am completat cu lichid si tot imi apare eroarea. a mai facut cineva asemenea revizie?
  14. de cateva zile imi apare la fiecare pornire timp de 2 secunde. direction asistada necesista revizion ( e in spaniola computerul). ce fel de revizie ar trebui sa fac, si in ce ar consta. trebuie sa calibrez pompa servo, sau sa schimb lichidul, eu am completat cu lichid, dar tot imi da eroarea...