is21ais

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About is21ais

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/03/1977

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto Volvo S40 1.6 16v Summum
  • Fabricatie 2009
  1. Iata si noul xc90

    4 sunt deja cumparate
  2. Iata si noul xc90

    De aseara, de la prezentare.
  3. Supapa defecta S40 - cauze

    O scot, o scot, ca nu-s la service acum Trebuie sa compar, nu tin minte perfect cum arata de noua. La cati km se schimba bujiile?
  4. Supapa defecta S40 - cauze

    Electrodul avea joc pe sârma interioara+ca nu era intreg.. Mai exact, trebuie sa vad cum arata bujia noua.
  5. Bună ziua, Volvo S40 2009 1.6 16v 74kW 101CP Benzină 240.000 KM la bord Totul a început cu becul check engine care la început pâlpâia doar cand acceleram sa urc un deal, iar apoi pâlpâia încontinuu, nu aprins. Am pus pe tester şi mi-a dat eroare la cilindrul 2, verificat presiunea în cilindru care a ieşit 0. Pus pe platformă, băgat în service: supapă defectă (vezi poze) Cei de la service nu ştiu să-mi spună exact cauza de la care a ajuns supapa aşa. Trebuie să schimb supapele, garnitură chiuloasă, garnitură capac culbultori, şuruburi chiuloasă, bujii (+ulei şi filtre). Ştie cineva care ar fi cauza? Mulţumesc.
  6. http://www.volvo-club.ro/user/3-midnight-caller/ Website URL http://www.piese-volvo.ro Yahoo midnight_caller_ro Eu de la el am luat antigel original ~ 120 lei/4L
  7. Multumesc tuturor pentru informatii si ajutor.
  8. Ideea e ca am schimbat rulmentii si nu am folosit la nimic acel inel.Si nici nu s-a scos unul asemanator de pe masina. Aici, la S60 vad ca apare (item 18) si ma intrebam daca nu ar fi trebuit sa il folosesc si la S40. Am dat in jur de 600 de lei, iar magazinul de unde i-am luat mi-a oferit si niste vouchere reducere la manopera de service.Pe original era dublu la pret. Rulmentii de pe masina erau tot FAG.Am avut emotii, dar au iesit relativ usor, cu vreo cateva ciocane inainte si apoi usor la presa. Am vazut ca suruburile pentru prezoanele sunt prinse de acel disc.Daca se duce un surub, trebuie schimbat cu tot cu rulment sau se poate scoate si inlocui separat doar surubul?
  9. Buna ziua, am si eu o nedumerire: am comandat rulmentii fata ca cel din attach (FAG 713 6604 40). Imi puteti spune la ce foloseste acel inel de cauciuc?? Multumesc!