adiro

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

About adiro

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/13/1977

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto volvo s40 2001
  • Fabricatie 2001
  1. defect senzor ax cu came

    NORAUTO din Militari!
  2. defect senzor ax cu came

    EVRIKA!!! din cauza unor meseriasi parati (de la un service cu pretentii din BUC), am ajuns sa imi repar singur masina! dupa ei trebuia sa schimb toti senzorii si toate supapele cand saraca mea masina a avut un "span" la supapa de control de la pompa de inalte!!!! .....dom' doctor , ma doare capu'!...ai limbrici!
  3. super tare!!!!!! uite asa am rezolvat si eu problema mea de la "defect senzor axa cu came".... Sa dea Domnu sa castigi la LOTO!
  4. defect senzor ax cu came

    inca o data....nu porneste cand motorul este cald! dupa ce se raceste motorul, porneste la sfert de cheie!?!?! chiar daca este sarita distributia mai porneste? stiam ca daca este sarita nu porneste de nici o culoare..!
  5. defect senzor ax cu came

    a resetat...tot nimic...am cumparat un senzor nou, am inlocuit si un timp nu am mai avut probleme pana azi...cand iar a luat-o razna!!! cand motorul este cald nu mai porneste, dar nu mereu.....am vb cu Bogdan G si ma poate ajuta cu o diagoza doar dupa paste......cam mult timp... am nevoie de masina.. cand am fost in service am avut urmatoarele erori..EDC 15C3: 1882 - supraveghere presiune Rail. Abatere de la val. de regl. prescrisa 1815 - reglare presiune de supraalimentare. Abatere de la val. de regl. prescrisa 1808 - Sincronizare arbore cu came la KW. Traductor Hall arbore cu came defect 1806 - Air-mass sensor. Semnal neplauzibil 1802 - Senzor temperatura aer admisiune. Semnal prea mare/inalt cam asta este...
  6. se poate spala motorul?

    salut, am si eu un...d4192t3..am spalat motorul cu jet..si numai probleme..."ma costat spalatul" ~500 ron. NU SPALA MOTORUL CU JET!
  7. Salut, am un s40 din 2001, motor d4192T3, TDI 1,9, 220k km. de ceva vreme face figuri, refuza sa mai porneasca uneori. se intampla cand motorul mai este cald. l-am pus pe un tester si "defect senzor axul cu came". ma poate ajuta cineva? thx.