musatbogdan

Membru
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About musatbogdan

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 02/13/1992

Profile Information

  • Locatie Slanic Prahova
  • Auto volvo s40
  • Fabricatie 2007
  1. Probleme 1.6D

    Si de cutie ce imi puteti spune? powershift sau manuala? tot din punct de vedere al fiabilitatii
  2. Probleme 1.6D

    Ziua buna tuturor. Sunt pe cale sa imi cumpar un S60 cu acest propulsor de 1.6 Am avut un s40 cu acest motor 1.6 ( 109 cp ) si am fost multumit...cu toate ca am auzit de problemele lui de fiabilitate...pe mine pana la 200 000 km cand am vandut masina nu mi-a facut probleme majore. o curatare de DPF si un furtun de la admisia de aer. Acum intrebarea mea este legata de fiabilitate...posesorii de acest motor au semnalat probleme la el? este putin cam mic pentru caroseria asta? cum merge cuplat la o transmisie powershift? Am gasit ceva in Germania ( ca de...in Romania nu mai gasesti masini serioase ) cu R-design si configuratia despre care am povestit. Pareri ?! Multumesc !
  3. Cumpar s40?

    Care e diferenta dintre ce am zis eu si ce ai zis tu? D3 si D4 sunt motoare de 2L ambele cu 5 cilindri din cate stiu eu, doar puterea difera. Adica nu inteleg diferenta de pret 16.000-19.000E.
  4. Cumpar s40?

    Da s40 1.6D cu DPF din 2006. Are aproape 190 000. M-am documentat destul de mult si intr-adevar cea mai buna solutie este sa pastrez masina pentru ca nu ma mltumeste deloc ce e pe piata. Ma interesa totusi parerea unui posesor de VOLVO cu motor de 1.6 si a trecut de 200 000Km. Ma tenteaza sa iau un S40 2.0D cu un maxim de 60 000Km din Germania (sau si astia umbla la Km?) Sunt mai tanar...na...motor mare....adrenalina...dar si consum...ar fi masina perfecta pentru mine.
  5. Cumpar s40?

    Pai nu stiu...merita? pentru asta am deschis topicul . Nu stiu ce consum aveti voi...dar eu fac in jur de 70 km pe zi si am consum de 4.3 la s40 1.6D..ma astept la un automobil care sa se apropie de valoarea asta. @ vali: nu pun la indoiala fiabilitatea automobilelor nemtesti...dar ma simt mult mult mult mai bine intr-un VOLVO decat in orice alta marca nemteasca. Acelasi lucru pot spune si de producatorii japonezi...nu ma atrage interiorul deloc. Opel si Citroen au mai ridicat standardul putin. Ma contrazice careva?
  6. Cumpar s40?

    Sincer ma uitasem la un c4..modelul asta nou...e frumos. Cu BMW nu stiu ce sa zic...sunt fan VOLVO. Un 320D mi-ar placea dar nu cred ca am sa gasesc in banii astia ceva bun, mi-a zis un prieten ca are consum bun (a facut Austria cu 4%). Dar hai sa fim seriosi...VOLVO are un interior mult mai placut ca la BMW fie el seria 3 5 7.... @zack : Nu ma sperie numai piesele...cu toate ca DPF si turbina costa ceva...ci sansele sa o revand mai tarziu...la 250 - 300 mii Km.
  7. Cumpar s40?

    Am mai incercat sa o vand si nu au fost posibili cumparatori. Insa acum s-a ivit o ocazie. Pe mine ma cam sperie numarul de KM pentru ca tot aud: o sa pice filtrul de particule sau turbina. De aceea vroiam un Volvo mai nou, alta marca nu prea ma atrage. Sa zicem ca dispun de o suma pana in 12000 euro. m-ar multumi un motor diesel mai economic. Dilema mea asta e: se merita sa cumpar un Volvo care nu se mai fabrica?
  8. Cumpar s40?

    Salut. Am o mare problema. Detin un S40 din 2006 si imi place enorm de mult masina insa are ceva nr de KM etc etc...si as vrea cevamai nou. Neaparat Volvo. Din cate am vazut s40 nu se mai fabrica? Si nici C30? Eu nu vreau o masina noua, gen V40, dar ceva mai noua cu Km putini. Ma gandeam la un s40 din 2010 dar ma gandesc ca atunci cand o sa vreau sa o vand mai mi-o cumpara cineva? Stiind ca nu se mai fabrica de mult timp? Am vreo alternativa? Multumesc !
  9. Probleme turbina?

    am bagat aditiv acum 20 000...si trebuia sa imi apara mesaj in bord...asa s-a intamplat atunci...reviziile au fost facute numai la volvo brasov...in primavara trebuie sa ma duc iar...dar cred ca am sa ajung mai devreme:D...daca scot filtrul nu o sa fie niciun fel de problema?
  10. Probleme turbina?

    Masina a fost intretinuta...eu rar sa trec de 3000 de rotatii...in ultima vreme mergand mai mult singur...chiar pot spune ca am mers subturata...sa fie de la filtru de particule? trebuie desfundat?)
  11. Probleme turbina?

    Salut...va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat...am un s40 1.6D cu 165.000 km...si de vreo 5000 de km se aude un zgomot doar cand accelerez mai puternic...nu conteaza la ce turatie...cand accelerz doar...se aude ca si cum ceva ar fi infundat...cum trage aerul mai greu...si pe langa asta de cateva zile se aprinde si martor motor...robinetul acela galben...ar putea fi inceputul sfarsitului turbinei? Va multumesc !
  12. Stop-dreapta s40 2007

    Am inteles...multumesc frumos !
  13. Stop-dreapta s40 2007

    Ma gandeam ca voi ( pasionatii ) imi puteti recomanda un magazin...am intrat pe www.piese-volvo.ro insa pe site nu am gasit piesa care ma interesa
  14. Stop-dreapta s40 2007

    Salut...am facut o mare prostie zilele astea...am crapat stopul de pe partea dreapta...imi puteti spune unde as putea gasi unul si la cati bani? Nu la reprezentanta...va rog ...Multumesc !!
  15. DSTC

    Am si eu o intrebare...la mine cand e dstc-ul activat, in treapta 1, patinez ceva pana sa imi taie din turatiile motorului...adica nu actioneaza imediat... e normal? la viteze mai mari parca merge mai repede. O alta intrebare...de multe ori imi apare in bord acel semn de derapare ( acea masinutza care patineaza in stanga si in dreapta ) dar nu simt ca se reduc turatiile motorului...asta in conditiile in care accelerez puternic si e ud sau nisip etc.... E normal sa functioneze asa?