cousin

Membru
  • Content count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About cousin

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 02/03/1975

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto XC60 D3 FWD AT
  • Fabricatie 2011
  1. harti noi RTI - 2010.1 (31310193 )

    Apropo, eu am mai primit si alta explicatie de la receptia de la Primus: "masina e luata in aprilie 2011, deci ce rost ar fi avut sa primesti un update la doar 2 luni... Lasa, ca o sa primiti sigur 2 updateuri." Dom'le, zic io, masina e din martie 2011, dar harta? Harta e din 2010 toata ziua, pardon toti 2 anii astia... Ma pierd, nu ma pierd, e treaba mea - am dat o poala de bani pentru harta asta... P.S. si daca primesc harta 2011 in 2012 si pe cea 2012 in 2013, mi se pare ca si cand ai livra solduri.
  2. Zgomot la viraje

    Cred ca s-a rezolvat. Am fost astazi si au efectuat niste reglaje la... etrieri. Pertinenta explicatia. Venise intre timp de la Volvo o informare cu privire la problema respectiva. In concluzie, nu sunt nebun de tot. Imi faceam probleme. Pana acum, nu am mai auzit nimic. Sper sa tina.
  3. Zgomot la viraje

    Va multumesc pentru idei, miercuri ma duc iar la Primus. Imi este deja jena sa mai intru acolo cu problema asta. Dar, inca se poarta frumos cu mine . Problema cea mare este ca avem 2 masini identice, cu diferenta de vreo 2 luni intre ele, si cealalata nu face nici un zgomot. Capi, are cutie automata, ca sa opresc motorul, trebuie sa pun cutia in P. Ca sa o pun in P, trebuie sa fie masina oprita. Daca ar fi ovalizate discurile, s-ar simti la frana si nu se simte. Daca merg drept, nu se aude decat foarte rar si atunci doar la oprirea pe loc, cand se balanseaza masina. Eu ma ganses ca ar putea fi ceva din directie, gen articulatiile de la bieletele de directie sau ceva care la franare este fortat de masa masinii. Pe loc sau fara franare nu face absolut nici un zgomot...
  4. Zgomot la viraje

    Sunt 99% sigur ca nu e de la prezoane: masina facea si inainte si dupa ce au mblat cei de la service de vreo 3 ori, inclusiv dupa ce au schimbat rulmentii de la amortizoare... Deci, ce ar putea fi mai serios? 60 - frana, viraj cu piciorul pe frana, clonc-clonc, ca si cand s-ar muta ceva de pe o parte pe alta.
  5. Dvd-uri ptr masinile volvo

    Ai dreptate, langa Denso e semnul de copyright si 2011. M-oi fi uitat numai langa Navteq sau o fi lipsa ochelarilor? Oricum, scuze. Dar, eu tot n-am primit updateul gratuit .
  6. Zgomot la viraje

    Am cu masina mea 15000 km. Dupa foarte putina vreme dupa ce am luat masina (noua) a inceput sa mi se paramca aud un zgomot la viraje. Adica cum: vin cu viteza mai mare, franez pana la 20-30km/h si virez. Ei bine atunci face un fel de clonc-clonc. Acelasi zgomot il aveam la Scenic cand se duceau flansele de amortizor. Am fost la Primus si mi le-au schimbat pe garantie dar... cloncanitul a ramas din nefericire. Are cineva o idee ce ar putea fi? Sunt foarte stresat de problema, ma deranjeaza. Dupa inlocuire, parca face mai putin dar tot face!
  7. Dvd-uri ptr masinile volvo

    Hartile sunt de anul trecut, scrie pe ele 2010... Mai, anul asta nu mi-au trimis inca nimic b....gii astia! Ba, pardon, doua mailuri de scuze si amanari. Cica cutremurul din Japonia le-a afectat fabricantul de DVD-uri...
  8. Da' politica unde se discuta?

    Stand si gandindu-ma mai bine, nu vad mare diferenta intre cele 2 subiecte, asa ca... am putea face o combinatie: Despre viata poli-sexuala de pe la noi. Ca sexlitica suna prea savant. Si putem discuta fara perdea despre cum se babardesc Geoana cu Ponta & Co, in ce pozitie credeti ca e mai placut sa stea Traian cand il suspenda iar Felix (cu catuse de perete, deasupra patului, fireste) si ce creme folosesc ei s.a.m.d.
  9. Da' politica unde se discuta?

    Pai lucrurile interzise sunt cele mai tentante . Oricum, am incercat si eu... Ma duc sa-mi recuperez pustiul de la cursul de engleza, o seara buna!
  10. Da' politica unde se discuta?

    Inteleg. Cu atat mai mult ar trebui redeschise astfel de discutii... e cam molcom forumul nostru de aici. Alt argument in a-l porni e ca ai impusca doi iepuri dintr-un foc: sa vezi acolo viata sexuala... Serios vorbind, a exprima idei in contradictoriu e un lucru pozitiv, care naste progres ) si daca partidul cu care tii e cel mai bun, convinge-ma si pe mine sa ma inscriu. Cat despre curechi, zi-mi daca stii ce sunt alea curechi de cucurbata... am mancat eu la rude inainte sa inteleg toate cuvintele din "meniul" matusa-mii. Nu mi se pare chiar plin, ar mai incapea ceva prin jur. Iar politica e apanajul unor oameni care gandesc, seamana cu profilul unui Volvist, nu? Bineinteles, discutii pe argumente, altfel gasim si la fieraria lui Iocan.
  11. Da' politica unde se discuta?

    Nu gasesc nicaieri un loc de dat cu parerea despre politica. Este si-s chior? Sau oamenii cu Volvo nu discuta asa ceva?
  12. Se mai tine intalnirea? Unde si cand?
  13. problema zgomot

    Depinde cu ce compari si la ce te astepti. Nu toti suntem sensibili la aceleasi zgomote. Service-ul din Bucuresti e ok, cu exceptia unui singur lucru: e singurul, deci concurenta e zero. Asadar, preturi cam mari fata de, sa zicem, Germania, UK. Nu stiu sa compar cu Brasov, nu am ajuns inca acolo.
  14. Ce muzică?

    Eu am dat-o, ca in fiecarenan, pe muzica de Craciun... in dezacordul total al familiei care ma acuza de graba nejustificata LOL!
  15. Vreau si eu ceva sfaturi.

    Daca masina e inmatriculata pe firma lui "nenea", atunci inseamna ca nu mai are nimic de platit la leasing. Daca era in rate, e altceva. Ca sa faci ITP, iti trebuie cartea de identitate a masinii, RCA valabil, talonul si buletinul celui care merge cu masina la ITP. Daca e in leasing, se accepta o copie dupa carte, insa cu stampila societatii de leasing care sa ateste ca e conform cu originalul. Tu cum vrei sa faci, sa-i dai banii si sa iei masina fara sa faci acte ?!?