George_v

Membru
  • Content count

    89
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by George_v


  1. Eu sincer nu cred in programul ala, ru am condus masina aia 5 ani si primii 4 ani nu a avut nici o problema..eu nu cred ca este pisibil ca o masina cu peste 400k km sa nu cada nimic plus ca ea are in continuare articulatia si directia originala de fabrica. Deci nu cred..si daca chiar este asa..ma repet masina este exagerat de fiabila.

    Dar unde scrie in programul tau o data un an ceva ..cand au fost km aceia inregistrati. Iar 400k in 3 ani inseamna 400 km pe zi , zi de zi. Exagerat..poate doar daca era taxi.

    Multumesc pentru poza


  2. Nu mi vine sa cred ca atunci masina avea 400k, daca totusi este asa . Concluzia este  una..masina este foarte buna daca la 400k 4 ani nu am avut nici o problema cu ea, si totusi cum a rezistat articulatia si directia cu piesele originale de fabrica? 

    Nu stiu ce sa spun, atunci aveai un program care ti spune ultima intrare in service care fusese cu cateva luni in urma.. nu mai poti vedea ultima intrare in service.

    Multumesc


  3. Salut,

    Am vandut masina v50 din acest topic de 1 sapt, si cumparatorul este (cred ca la Bogdan la service) unde zice ca masina avea 400 000km in olanda cand am cumparat o eu in 2011. Mi se pare exagerat, eu cu Bogdan am cumparat masina..sau atunci nu aveai scule asa performante ca acum. Atunci tin minte ca mi gasise Bogdan ca avea cu vreo 40000 km in plus sau ceva de genul. Dar pana la 400 000km. Nu stiu ce sa mai cred,ma simt super naspa fata de baiatul care a cumparat masina. 

    Si ma mai gandeam masina am luat o in 2011 am facut 80 000km in acesti ani..si 4 ani masina nu a avut nici un defect, si are in continuare tot ce tine de bucsi,bielete, pivoti, etc originale din fabrica. Exiata posibilitatea chiar daca au fost favuti km aia 400k in olanda plus 80k in Romania sa reziste toata articulatia originala de fabrica? 

    Sincer nu mi vine sa cred ... ce parere aveti.?


  4. Cum am promis v-am atasat devizul de la volvo. Baiatul care a facut reparatia foarte de treaba, am stat cu el la masina tot timpul si l-am zapacit cu 1000 de intrebari:)

    Din toate ..curatarea camerelor mi se pare scumpa. Dar bine ca masina functioneaza cum trebuie acum.

     

    20170601_230008.jpg


  5. Am rezolvat problema pilotului la primus.

    5 ore si 650 ron:)

    Rescris softul instrumentului de bord.

    Asta dupa ce mi a facut calibrare ..curatare camere..sensus 2.0 ...si 2 drumuri pe centura..sters erori..si mult tutun... bine macar ca am rezolvat problema. Pe tema manoperei va atasez maine devizul sa va faceti o idee.

    Rescrisul softului a fost 200 ron ..restu ghinion :)

    1 person likes this

  6. Am un prieten care aduce masini si el m a ajutat. Masina cica a fost cumparata de cars de la athlon. Sa castige si cars ceva:).

    Singura problema pe care o are masina este pilotul..va trebui sa ajung la un tester.

    Cand pornesc motorul apas pe pilot si merge, dupa o perioada nu mai merge si imi zice"pilotul adaptiv indisponibil" si pe urma imi zice necesar service pilot.

    Ce ar putea fi?

    In rest e impecabila ..fara zgarieturi ..foarte curata si merge super bine.


  7. Salut,

    acum o saptamana mi-a aparut  anti skid service vereist  cu martorul esp si engine, pus tester si raspunsul a fost partea electrica a EGR-ului ,am cumparat EGR nou l-am schimbat, masina a mers perfect 1 zi :(( pe urma acelasi mesaj  anti skid service vereist ,dar fara martorul engine doar cu esp,dar si cu alte simptome, mesajul apare mai greu de la pornirea masinii  si inainte sa apara masina are cateva (scapari in timpul accelerarii ,o lipsa de putere ,ca o frana de motor  dar scurte)nu stiu sa explic mai bine:) si pe urma apare mesajul respectiv,dar masina functioneaza foarte bine adica normal. pana sa schimb EGR-ul atunci cand aparea mesajul  ,masina mergea foarte prost,lipsa de putere dar se tura si peste 3000,si eroarea aparea la cateva secunde de la pornirea masinii.

    exista posibilitatea sa fie EGR-ul nou defect? tinand cont ca am luat unul mai ieftin? sau o fi de la altceva?

    Bogdan G imi poti spune unde ai service-ul? 

    multumesc


  8. Salut, am si eu cred ca aceasi problema numai ca eroarea mea este: remvoeist. Laag stop auto z.s.m insotit de 2 martori care nu mai stiu cum arata. Iar asta se intampla cand pun frana un picut mai tare pana la oprirea masini dar nu brusca ,adica cat sa intre abs. Si dupa ce iau piciorul de pe frana dispare eroarea.Acum o fi aceasi problema? M-am uitat la vasul cu lichid de frana si este pe la minim, sper ca din cauza asta este. Daca aveti vreo idee va rog . Multumesc

    1 person likes this

  9. O sa pun dar mai dureaza :( trebuie schimbata si bara si deflectorul de aer de pe tragar si ce o mai fi pe sub bara, de grila stiu ca dureaza 1 saptamana sa o aduca.... asa ca mai dureaza. de pret am vazut la individ pe pc ca era 750 ron acum nu stiu daca era pretul lui sau de lista, si nici nu stiu in ce program le cauta.