westpoint

Membru
  • Content count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About westpoint

  • Rank
    Junior

Profile Information

  • Locatie Brasov
  • Auto Volvo S60 D5
  • Fabricatie 2008
  • Auto 2 Ford
  • Fabricatie 2 2008

Recent Profile Visitors

1,347 profile views
  1. Probleme ambreiaj

    Va multumesc pentru raspunsuri , deja masina este in operatie .... ) Va spun azi dupa amiaza cum au facut .... Chiar daca este un defect minor gen piston, garnitura etc , etc , inteleg ca este bine sa schimb kit ambreiaj deoarece tot avem o manopera costisitoare ( ore si implicit bani ) . Kit ambreiaj : disc si placa - 1800 ron . Rulment presiune : 780 ron . Inteleg ca aceste piese sunt produse sub o marca buna . Multumesc pentru fisiere , super util !
  2. Probleme ambreiaj

    Va salut . Am un Volvo S60 D5 , 2007 - 68000 Km, cutie manuala. Am cumparat aceasta masina dupa lungi discutii pe acest forum , nu am avut nici cea mai mica problema cu ea . Masina este condusa 90% din timp de sotia mea, face km putini si conduce atent ( motiv pentru care ma mir ca a cazut ceva la ambreiaj + km relativ putini ) . Ok .... ieri a aparut o problema, pedala de ambreiaj a ramas la podea cand a vrut sa bage in a 1 -a , a ridicat-o cu piciorul, apoi a functionat dar a ramas un suierat care dispare in momentul cand calci pedala - daca o calci dispare. Mecanicul spune ca este o problema des intalnita la acest model la rulmentul de presiune. Este ok , schimbam rulmentul , kitul complet daca este cazul ... iubim aceasta masina si nu ne sperie acest lucru chiar daca va fi costisitor. Luni incepe aventura .... Intrebarea mea : mecanicul sustine ca trebuie ridicat motorul de pe masina pentru aceasta interventie, deoarece motorul se afla pe puntea fata ( ) , mi se ridica parul in cap ... va rog sa-mi dati o idee , la aceasta masina nu se schimba ambreiajul prin demontarea cutiei de viteze ?
  3. Deci ...hmmm.. eu ma dau jos din volvo ca nu mai am voie sa-l ating . Sotia a pus stapanire ... cica i se potriveste ) Eu m-am ocupat de achizitie , acum cred ca e timpul sa invat sa gatesc ai sa pornesc masian de spalat . Viata moderna ! )
  4. Fiesta 2008 , 17000 km , full option ( pentru anul ei ) - vreau sa o vand acum ca nu mai am ce face cu ea . Ce ziceti continuam cu o vanzare ? ))) :headbang:
  5. Dragii mei va multumesc inca odata . Acu` ca mi-am luat volvo ce mai scriu pe forum ? Cum sa-mi iau mobila ? ati fost foarte ok , sfaturi avizate si mai putin avizate , per total super ok .... volvo , vreau sa spun decat atat : nu am vazut masina mai ok decat asta .... si sunt un tip care am vazut multe ... Azi am facut verificare la " ai mei " : masina a fost atinsa spate , nu foarte tare , schimbat partea de jos a barii spate si atins putin , nu mult , caroseria ... va spun asta ca sa fiu sincer pana la capat . Morala : nu luati masina fara mecanicu vostru prezent . Nu este nimic deosebit sau care aduce ceva negativ masinii ... dar este !!!! In rest motorina si talpa , sotia mea este in extaz , sper sa nu am probleme din cauza lui volvo in familie ) Va multumesc pentru tot si consider subiectul inchis , pentru ca nu mai am ce nouatati sa aduc decat banale probleme . Acu ma gandesc, sincer, la ce masina mai pot spera in viitor . daca o vand pe asta nu stiu ce as mai putea lua )
  6. Am facut casco si rca la Groupama . Asta macar primul an pana ne obisnuim cu ea ( gabarit , motor ) . Destul de scump : 6200 ron ambele
  7. e 2008 , nu am taxa de platit Va multumesc frumos . pentru alin si prietenii lui , va rog intelegeti ca nu as fi luat benzina . Asa gandesc eu . nimic nu s ecompara cu zgomotul de tractoras sub capota . Inca odata va multumesc pentru rabdare . Azi ssper sa o programam la RAR ,. dar e full cu noua taxa . Masina am luat-o cu o "reducere" de ccca 900 eu . Azi o duc la mecanici ... sper sa nu o gaseasca lovita . Si inca ceva .... nu e masina mea ci a sotiei care vad ca ocoleste sa faca cartofi prajiti de cand o are ) . Tipu care mi-a vandut-o a intrebat-o pe sotie eu ce masina am daca ea isi ia S60 )) eu am fiat ... e de la firma si nu vreau sa am o masina a mea particulara , ar fi fara sens . Asa ca daca vreti de baut vorbiti cu ea ) Daca imi dati o idee referitor la casco ? merita sa-l fac la astra asigurari ? sau sa merg pe groupama sau tiriac ? am de gand sa il fac cu franciza 100 eu . ce parere aveti ?
  8. mai baieti , daca vreti o bere stati pana la solda de luna viitoare ca nu mai am bani ) urmeaza casco si inmatriculare ... alta distractie ...
  9. Multumesc !!! va raman dator ! Dupa astia 300 km am inteles ce tot laudati voi volvo , e mortal ... mai ales in depasiri .
  10. Man , nu stiu daca a fost masina de la Microsoft , aici cineva mi-a confirmat ca ar fi livrat una in decembrie la ei . Services-ul volvo cluj mi-a confirmat ca masina a fost pe 27.01.2011 la ei cu 21000 km , acum are 36000 km . daca si astia m-au mintit , nu am alta solutie sa aflu . Masina nu are zgarieturi , interior este impecabila . Maine o duc la mecanicii mei . Sa vedem ce spun si ei . Referitor la Microsoft , in torpedo , pe langa alte hartii am gasit hartii cu antetul Microsoft , acu sa mearga tipu pana acolo incat sa le puna intentionat ? Masina este cumparata de la LEVIS AUTOMOBILE SRL Cluj , tipul vreau sa va spun ca a fopst super profesionist , BRAVO LUI !!!!! Ori m-a facut cu atitudinea lui ( si eu ma dau talent ca nu ma face nimeni ) ) ori este un profesionist . Maine dupa ce mecanicii mei purica masina va spun rezultatul fara dubii . Sper sa nu fi fost lovita . volvo cluj mi-a spus ca nu ! acu sa vedem !
  11. am cumparat masina de la cluj ....volvo s60 .... sper sa fie ok . am facut verificare la volvo , a fost ok . arata bine si merge impecabil si am negociat ceva la pret . sunt indragostit de ea . acum daca o fi de la Microsoft sau nu ... dumnezeu stie ..,. din service volvo reiese ca am km reali . masina ce o am eu , fiat-ul , pare o jucarie pe 4 roti .... sunt fericit si beau o bere ... in rest , azi am condus 300 km , masina merge impecabil , pleaca ca un glontz in depasiri . consum mediu afisat 5,8 l la suta de km . sunt super incantat de consum . sunt bolnav .... sa se faca dimineata sa-i mai dau o cheie ) , o mai porni ? ) O fi de la bere?
  12. pretul e cu tva , il iau pe firma
  13. am sunat si zice ca e a unchiului .... bancul vechi ufff , o saptamana de cautari si d ebani cheltuiti . dar am castigat experienta ... cade tot , v-ati saturat de mine ? maine plec la cluj si cumpar masina S60 care zicea tipul ca a venit din leasing operational de la microsoft . http://www.autovit.ro/volvo-s60-C22090843.html imi pare rau ca v-am inebunit atat , dar asta a fost . cred ca dau un ban si iau ceva ca lumea decat putin si prost s80 -ul din 2004 a picat pentru ca proprietaru nu a cedat la negociere si m-am gandit ca o sa raman cu masina pe viata . noua taxa te blocheaza la o alta revanzare
  14. probleme ... volvo s80 , proprietarul nu lasa la pret si taxa auto blocheaza multe chestiuni ... maine plec la bucuresti sa cumpar un S60 , ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon sa verific masina la un specialist ? http://www.autovit.ro/volvo-s60-C21173171.html la primus auto nu au loc pentru programare
  15. nu plec dupa diesel , tu nu intelegi ,posibil, ce inseamna dragostea pentru s80 , pentru cunoscatori )))