Baxy

Membru
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Baxy

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40 1.6D
  • Fabricatie 2008
  1. Sfat achizitionare S40 2008

    A mea a fost adusa din Olanda cu 300 euro, pret total.
  2. Sfat achizitionare S40 2008

    Se vede si in poza cu talonul.Nu ca ar fi o mare chestie dar zice ceva despre vanzator cand minte. Nu sunt expert dar dupa volan, are ceva km. Eu zic ca la banii astia poti lua ceva mai bun, tot secretul dupa parerea mea in achizitionarea unei masini este sa ai RABDARE.
  3. Multumesc Bogdan si Paul ... ramane sa revin cu schimbari, daca vor fi.
  4. Am cumparat azi Dynamic Sprint 2T de la MOL, era singurul ulei 2T care il avea, dupa 6 MOL-uri verificate. 20 de lei, un litru. Bogdan sa imi zici te rog daca este ok, fiind FD.
  5. Vad ca esti tare suparat, poate daca vrei vorbim de flori, florarese si distributia florilor, daca tot s-a realizat acest topic. No offence dar nu inteleg ce ti s-a parut asa deplasat in intrebarile mele !!! In rest no coment. Vita_fresh - multumesc pentru raspunsurile constructive si ajutatoare.
  6. Nu sincer am gasit destule pareri dar nu asa de bune precum 2T-ul, ba chiar unii s-au plans de Metabond Megasel, unde la 2T nu am vazut astfel de oameni.
  7. Normal ca nu vreau sa bag puta de maimuta in masina , o sa folosesc desigur uleiul cel mai folosit si cu cele mai mutle pareri.Pana acum 2T nu a daunat cu nimic, ca nu a facut minuni la toti nu mai conteaza, important este ca nu face rau deci risc 0 daca incerc.Pe cand Metabond Megasel se pare ca este ... nimeni ... si nu ma risc. PS - Amway nu este o companie fantoma, ci aproape numarul 1 in SUA.Dar am inteles ce ai vrut sa zici.
  8. Pai daca Metabond Megasel face mai mult bine sau macar face bine cu adevarat, si nu doar efecte placebo, mai bine as cumpara pe cel mai scump nu !!! Dar se pare ca aici nimeni nu a folosit produsul, toata lumea este fan 2T.
  9. Dar de Metabond Megasel ce parere aveti ?Am citit pe net si am vazut ca este foarte cunoscut, dar parerile sunt impartite despre el. Este mai scump decat 2T-ul de la MOL, deci este o alternativa mai buna decat 2T sau ... ?
  10. Bogdan tu poti sa faci o astfel de curatare, daca e sa vin la tine, decat la alte service-uri care nu cunosc si nu se stie ce se intampla ?
  11. Nu cred ca e vorba de rabdare si timp, cred ca este de mecanica, eu nici nu stiu cum arata deci ... In plus fiecare cu masina lui nu este in acelas loc, nu arata probabil la fel si nu se desface la fel.
  12. Si eu am relanti instabil la oprirea la semafor.Pana la urma sa inteleg ca este de la EGR. Cei care ati curatat EGR-ul, unde ati facut-o si cat va costat ?
  13. Am schimbat fluidele saptamana asta, iar dupa schimbarea celui de servo s-a simtit o diferenta enorma. Am citit ca cei care au mai schimbat nu s-a simtit foarte diferit, e la mine se simte diferenta radicala. La frana la fel si mai putin la antigel care, nu are ce diferenta sa fie, mai ales ca cel vechi scos arata impecabil, atata ca era putin si am decis sa il schimb cu totul daca tot ma apuc. Manopera am facut-o la service-ul www.coastadeest.ro, cu pretul de 133 ron fara factura sau 133+ TVA daca vreti factura. Mecanicul care s-a ocupat de mine se numeste Marius, care este foarte priceput doar ca la schimbul de lichid servo a lasat un incepator care il educa pe acolo, si nu mi-a strans bine o piulita si mi-a curs tot lichidul pe drum spre casa. Oricum m-am intors si mi-au platit baietii lichidul si mi-a si rezolvat problema. Toate fluidele le-am luat de la Midnight Caller, originale volvo.
  14. Grila s40

    Unde pot gasi grila pentru modelul 2008 ? Tot la fel fara emblema.
  15. radiator climatizare

    Eu am pus NRF si nu am probleme.