CarpeDiem07

Membru
  • Content count

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CarpeDiem07


  1. Am gasit la 100 lei la un baiat de pe forum, azi l-am montat, masina a stat fara piesa 6 zile, cred ca a luat mult aer, de pornit, a pornit foarte greu, cand a pornit motorul mergea foarte urat, parca nu avea ulei, nu mergea rotund, aparea si un mesaj in bord, ceva legat de motor, oare din ce cauza, aersirea nu am facut-o, asta sa fie cauza?


  2. Tampoanele sunt cel din fata si cel din spate de langa turbina, cele in care intra furtunasele de vacum? La ambele tampoane eu am avut furtunasele de intra in ele, scoase, cand mi-au schimbat volanta nu le-au mai pus la loc, o perioada am mers cu ele scoase, acum cand am depistat le-am pus la loc improvizand niste tubulete pt. a face conexiunea intre ele si tampoane, presupun ca nu sunt etans. Daca nu sunt etans, am probleme la pornire, ce altceva imi mai afecteaza?


  3. Ai pus-o pe tester DiCE, sau pe "universal" ?

    Masoara bujiile cate una cu un ohm-metru si vezi daca ai la vreuna intrerupere (rezistenta foarte mare).

    Sau daca ai curaj, scoate-le de acolo, pune-le baterie si vezi daca se inrosesc.

    Tester universal.

    Daca ar fi injectoarele, nu ar trebui sa am si alte simptome? Mult fum, motorul sa nu mearga cum trebuie, sa nu traga...ce simptome sunt la injectoare defecte?


  4. Salut. De cand a scazut temperatura, afara, pornirea e tot mai grea, de ex: azi dimineata la ora 07:40 (temp. 3 grade), am incercat s-o pornesc, am lasat sa se stinga luminile din bord, am dat la automat, am lasat-o sa invarta de 10-15 ori, am repetat operatiunea de aprox 5 ori pana a pornit, am ajuns la serviciu( 4 Km ), am oprit motorul si am incercat sa-l pornesc, a pornit normal, la ora 14:30 aceeasi problema ca azi dimineata, dupa ce am pornit-o am oprit motorul si apoi a pornit normal. Ce credeti sunt bujiile, cum se verifica? Unii zic ca cel mai bine se verifica date jos de pe masina, altii ca se pot verifica si pe masina, daca le verifici pe masina, te poti insela?