edyxc70

Membru
  • Content count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

17 Good

2 Followers

About edyxc70

  • Rank
    Junior
  • Birthday 06/18/1977

Contact Methods

  • Website URL http://www.usigaraj.com

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto volvo xc70
  • Fabricatie 2001
  • Auto 2 saab 95 aero
  • Fabricatie 2 2007

Recent Profile Visitors

2,705 profile views
  1. Cu mare drag, ma bucur ca a ajuns bine! Cat mai multi km fara evenimente!
  2. Ieri s-a vandut, a ramas tot in familia volvo la cineva de pe forum! Felicitari pentru achizitie si cat mai multi km de acum incolo!
  3. Am ajuns la 242300 km si aici aventura noastra se va opri deoarece m-am hotarat sa o vand! A avut dreptate Bogdan, era nevoie de o masina mai mare pe care deja am cumparat-o, asa ca ofer la vanzare Volvo! Consider ca este o oferta excelenta pentru un om onest ce doreste o masina buna cu kilometri reali, fara defecte ascunse, fara batai de cap sau alergaturi pe la RAR sau ANAF Pretul este 4750 euro discutabil in limita bunului simt si mai multe detalii puteti citi aici: Multumesc
  4. Era vorba de o bobina la cilindrul 2 care era prajita; mi s-a recomandat piesa Beru pentru o fiabilitate mai buna asa ca asta o comand. Multumesc Bogdan pentru diagnoza super corecta si pentru verificarea completa!
  5. iata ca am implinit 20000 km de cand suntem impreuna; intr-un exces de zel am montat saptamanile trecute instalatie de gaz Zenit Pro cu injectoare Hana si consumul a devenit o gluma pentru mastodont, am o medie de 6% tradus in benzina (adica consum de 1.9 diesel) ; De o saptamana, doar la relanti, are mici intreruperi, la inceput rare apoi din ce in ce mai des, mai ales cand pornesc clima; Nu afecteaza functionalitate, sunt putin perceptibile dar deranjante la un moment dat (doar la relanti la fel si pe benzina si pe gaz). Bujiile sunt noi ma gandesc sa nu fie caseta de aprindere sau corpul clapeta din nou. O sa trec pe la Bogdan pentru diagnoza si va tin la curent!
  6. Da, acum chiar orice zapada vine nu mai am nici o treaba! Legat de jenti, nu am avut timp sa le sablez si sincer, fiind vorba de niste jenti sezoniere, in extrasezon pot sa le fac un "freshup" daca se intampla ceva. Perfectiunea o cauti atunci cand stii ca o ai la indemana !
  7. Am gasit jenti de tabla originale XC70 la Prietenul nostru din Suceava cu dezmembrarile la un pret foarte rezonabil si am profitat sa comand si o tripla pe stanga sus care era crapata si ciobita (bine, era intreaga dar...na...nu dadea bine) Am schimbat tripla si am pus deja jentile (dupa ce le-am curatat, grunduit si vopsit) cu cauciucurile de iarna! Cum vi se pare?!
  8. Nu am mai scris demult, in mare si din cauza ca nu am avut mare lucru ce sa mai scriu despre masina! Am facut lunile astea cam 6000 de km, concedii si alte plimbari, masina s-a comportat impecabil, zero probleme, merge perfect! Sunt foarte multumit de confortul pe care-l ofera si senzatia de securitate este mereu la cote inalte, consumul mediu a fost in limite decente, undeva intre 10 si 12% si creste un pic, cred ca cu un litru, in oras. Am cumparat un set de cauciucuri foarte bune, mai au 6-7 mm, Good year pentru iarna cu dot 2010, dimensiunea pentru masina 215/65/16 si am platit 600 de lei pentru ele, un pret foarte decent avand in vedere cat de scumpe sunt cauciucurile noi la aceasta dimensiune Caut un set de jenti de tabla Volvo pe 16 cu latimea de minim 7, 7,5 sa poata incape cauciucul de iarna fara probleme. Ma poate ajuta cineva?
  9. Ah, mersi frumos pentru grija; in termeni de exterior ar fi 2-3 elemente de revopsit din cauza zgarieturilor dar nu cere interventie imediat. O s-o fac odata pe toata dar mai astept un pic. Mersi pentru grija de ocupatie dar sa stii ca nu stau; daca am terminat cu Volvo acum m-am apucat de o Honda, mai precis de un VF750 Interceptor din 1983 pe care o sa-l termin saptamana viitoare de restaurat si o sa-l inaugurez pe Transalpina la sfarsitul lunii!
  10. Bai daca-ti zic, am carat juma' de ora bagaje in ea si in momentul in care nu mai incapea un pai in masina am terminat de carat si bagajele!
  11. Fabuloasa masina de concediu! Cred ca a intrat un sfert de casa fara mobila in ea plus bicicleta!
  12. Da, poza era inainte de operatie. 55 de lei a costat copierea cheii; Cristian stia ca cipul este de sticla si a desfacut cheia veche cu mare grija. La Bricostore au tinut coada sus, nu au vrut sa copieze nimic; pierderea lor, asa l-am gasit pe Cristian si am foarte multumit de colaborare. Cine vrea numarul de telefon sa ma contacteze pe privat sau sa se duca direct la centru de copiere chei in incinta Real Vitan.
  13. Am reusit sa schimb si cheia de contact. Carcasa am cumparat-o de la Bogdan iar cheia am facut-o la un atelier specializat pentru copiere chei. Au fost foarte amabili si a costat foarte putin. Cei de la Bricostore nici nu au vrut sa auda sa faca cheia ca cica ar fi fost impotriva politicii lor de vanzari sa copieze alte chei decat cele vandute de ei. Mai bine ca nu m-am complicat sa insist, l-am gasit pe Cristian si a rezolvat problema imediat. Cine doreste relatia poate sa ma contacteze pe privat ca sa nu para ca fac reclama, diferenta este extraordinara!
  14. Da, functioneaza tot perfect pe masina; familia este multumita ca pentru o iesire la padure a incaput tot calabalicul in ea, eu sunt multumit ca pentru ca tancul consuma putin; de exemplu pentru ultimii 250 de km facuti 80% oras a consumat benzina de 160 de lei, adica 27.5 litri (aprox 11%). Ce pot sa-i mai cer, saraca, cred ca abia astepta sa functioneze si ea cum trebuie!
  15. Mersi frumos pentru aprecieri,multa lume se uita cu admiratie si chiar sunt intrebat daca o vand! Da, dar nu mai devreme de 2-3 ani ca sa ma bucur si eu de ea, abia am facut-o; in ce priveste folia...da, pe langa schimbarea de look chiar se simte mult mai racoare inauntru!