Wulpe

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

4 Followers

About Wulpe

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Constanta
  • Auto S40
  • Fabricatie 2006
  1. Salut ! Stiti cumva daca se potriveste motoras pt stergatoare de pe un v50 din acelasi an? Are acelasi cod si e acelasi model. Rog un raspuns rapid si corect !
  2. Ai dreptate , dar ca merg fara probleme, desi a fost un balast ars. In rest mergeau fara probleme. Ce sfat imi dai, sa schimb motrasul cu tot cu placa sau se repara? Mersi
  3. O sa incercsi varianta asta . probabil s`a ars cu totcu motoras ?
  4. Salut tuturor. As vrea sa stiu daca careva a schimbat vreodata calculatorul stergatoarelor,ma intereseaza locul unde il gasesc ..precizez ca S40`ul meu are senzori de ploaie , S`a intamplat cand am montat xenon de`ala ieftin , si era un balast ars, atunci cand am aprins luminile au inceput sa faca ca nebunele stergatoarele si motorasele la faruri se ridicau , se lasau , pana si acum mai face cateodata , si stergatoarele nu s`au oprit decat cand am scos borna la baterie apoi nu au mai functionat. Am verificat si mama sigurantelor , am pus`o pe calculator si a dat eroarea ca e in scurt permanent. Astept opinia voastra. Multumesc. Si mi-a placut asa de mult cum am scris eu cu Bold incat mi-am dat singur un "like"
  5. Help :)

    Salut ! Am luat niste faruri de pe un v50 care se potrivesc cu s40 din 2006. Problema e cand le conectez mufa si aprind faza scurta , farul aprinde faza lunga si semnalizarea. Trebuie schimbat ceva ? Pinii de la farul de v50 sunt 8 , insa ale mele cele vechi au doar 6. Un sfat ceva ??
  6. Asta fac , o sa ii pun maine sa puna injectoarele la loc si merg sa iau altele . Va mai tin la curent cu treaba asta . Multumesc .
  7. Asa zic ei de pompa din rezervor Roberto ,o avea n`o avea ..acum or vedea ei. Luni o duc la reprezentanta ,prea aiurea e , scotea fum cat era rece , apoi nimic.plus tremuratu` ala de mers in 3. Apoi intr`o dimineata , la sfatul unui "mecanic" , a zis sa scot cate o mufa de la injector si care se opreste inseamna ca lucreaza. ei bine la al 3-lea s`a oprit , apoi nu a mai pornit masina decat foarte greu si limitata la 1400 de ture accelerata .
  8. Daca vede cineva topic`ul ,as vrea niste sfaturi utile.De curand am avut ceva probleme la rece cu motorul, tremura si scotea fum alb-albastrui ,nu consuma ulei ,apa nimic , turbina e buna. Am mers in service , am verificat injectoarele pt ca asa au spus cei de la Volvo ,eu insa am curatat si EGR`ul,am masurat releele, nimic, erau bune.Acum cel ce a verificat injectoarele a spus sa nu cumva sa fie vreun segment de la un piston si sa curga motorina pe langa ,problema ar fi ceva din mecanica, asta sa fi cauzat fumul mult si mersul in 3, asta pana se incalzea motorul ,cam 5 min . Acum ma gandesc , luni imi vor face verificarea si la pompa din rezervor zic ei ca de nu baga motorina , forteaza injectoarele si produce un fel de aer fals pe instalatie si verificat compresia motorului. Cineva care se pricepe , un sfat e bine venit. Ce ar putea fi ? !
  9. Aceeasi problema am si eu la un s40 din 2007 2.0 diesel.Maine merg la volvo sa`i faca verificarea la injectoare.Zici ca`i aro pana se incalzeste,tremura motoru' ca nebunu si ala nu e mers in 3 pistoane sau doua, sigur nu se alimenteaza.iar dimineata cand porneste e innecata cu motorina de la vreun injector,probabil curios e , cum sa ai motoru defect , pistoane etc, cand la cald si toata ziua nu scoate gram de fum nu bate , nu are niciun semn ca e uzat , doar la frig! o fi inghetat pistonu`de frig saracu ) Gandim logic?