hdr

Membru
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

13 Good

About hdr

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Sibiu
  • Auto Volvo S40, 2.0D Momentum
  • Fabricatie 2005
  1. Prefer sa nu folosesc modulator  ... nu sunt tocmai fan al "zgomotului" in boxe  
  2. @ Dinoco - Multumesc, am inteles cum sta treaba. Credeam ca e vreo setare in meniul de audio al playerului. @Gaabbii - Multumesc de idee, poate pe viitor daca pretul e acceptabil o sa cumpar un adaptor.
  3. Salutare, Dupa ce am stricat cateva CD-uri si multe cautari pe internet, am decis sa apelez la ajutorul vostru. Problema: vreau ca atunci cand fac un CD audio pentru masina sa adaug si CD-Text care sa fie citit (daca este posibil) de playerul masinii si sa imi fie afisate informatiile legate de interpret si numele melodiei pe display (in loc de Track xx). Voi ati reusit sa faceti asta si daca da, ce ati facut?
  4. Zgomot ușa pasager

    Am descoperit sursa zgomotelor la mine. Dupa cum a spus Ygrec zgomotul provenea de la plasticele de etansare dintre aripa si usa. Acum caut clipsuri pentru a le prinde la loc. Multumesc!
  5. Salut tuturor, Nu știu dacă vi se întâmplă și voua însă la viteze de peste 100 km/h începe să vibreze ceva în ușa pasagerului. Aveti vreo soluție la ce ar putea fi sau vreun sfat cum se poate da jos fata de ușă? Numai bine!
  6. aerodinamica bara spate V50

    Cel mai simpu un suport in forma de "T" prins cu doua nituri in bara si surubul original
  7. Timbru mediu 2015

    Răspunsul este următorul. Pe mine nu ma lămurește chiar dacă am citit articolele la care ma trimit. Am hotărât să nu nai aștept și o sa o înmatriculez luna aceasta. Mersi de sfaturi! Hadar N..pdf
  8. Timbru mediu 2015

    Am trimis mail către anaf insa pana acum nici un răspuns. Când îmi răspund o sa postez aici, poate mai ajuta și pe altcineva... Ma gândesc că poate mai sunt persoane pe forum sau care au cunoștințe care au fost în situatia mea și au un răspuns... O seara faina!
  9. Timbru mediu 2015

    Salutare Recent mi-am achizitionat si eu un S40, 2.0D, Euro 4, inmatriculata prima data in Germania in 25.05.2005 si ca orice roman urmeaza sa inmatriculez masina in RO si inevitabil sa platesc timbru de mediu. As avea doua posibilitati, din care una nu imi e clara indeajuns si aici apelez la voi, poate ma puteti ajuta. Prima varianta ar fi urmatoare: achit taxa acum cand masina se incadreaza in 9-10 ani vechime iar costul este de 700 euro (strict taxa). A doua varianta: mai am doua randuri de numere rosii, le iau martie-aprilie si aprilie-mai si astfel ajung sa ma incadrez cu masina la 10-11 ani vechime. Aici vine nelamurirea mea: cand calculez varsta masinii tin cont si de zi, sau doar de luna si an? Intreb asta fiindca masina teoretic face 10 ani doar in 25 mai ceea ce ar insemna sa nu folosesc masina o luna de zile pentru a trece la categoria urmatoare de varsta. In final ajung sa economisesc 200 euro (noua taxa fiind de 500 euro). Sper ca m-am exprimat clar sa fiu inteles
  10. @Bogdan G- într-adevăr de fabrica tot cauciuc au pe ele însă a fost foarte ușor să îl dau jos, se coja repede și e depus un strat subtire. @VictorGheorghe- Mersi! Nici eu nu am găsit separat doar rotitele, am cautat pe eBay și Amazon. Dacă aveti drum prin Sibiu și vreti să vopsiti rotitle va ajut cu mare drag ca spray mai este suficient
  11. Acum am prins si eu putin timp liber sa incarc niste poze cu rezultatul. Ce pot sa va spun e ca invelisul de cauciuc este mult mai rezistent decat cel OEM si din punct de vedere al costurilor este cel mai rentabil.
  12. Astazi am dat al doilea strat de PlastiDip pe rotite. Pentru a le da jos de pe consola am facut parghie intre buton si rama de metal cu un cutit de unt. Butoanele au iesit relativ usor, mai mare a fost frica sa nu rup ceva. Am facut un test inainte pe o cutie de plastic ca sa ma conving cat de bine rezista cauciucul la julituri, lovituri etc... pot sa va spun ca rezista foarte bine cauciucul l-am putut zgaria doar cu cheia de la casa. Mai am inca un strat de dat si o sa atasez si cateva poze la final. Spor!
  13. Mi-am propus sa incerc cu plasti dip prima data si in functie de cat rezista o sa ma gandesc si la alte solutii. @ onezero: am vazut in topicul tau ca ai demontat toate butoanele de pe consola pentru a le schimba lumina; intrebarea mea de mai sus ramane ... se pot demonta rotitele separat de butoanele din mijlocul lor?
  14. Pai in prima faza o sa incerc cu plasti dip. Ma gandesc ca e destul de rezistent daca americanii isi vopsesc jantele. De pierdut nu am ce sa pierd ... saptamana viitoare incep operatiunea si va tin la curent cu ce a iesit. Daca e cazul o sa fac si un mic tutorial